BetFIRST Wedden

Bij elk van de Beste Bookmakers kun je weddenschappen plaatsen maar de evenementen waarop je kunt wedden en de hoeveelheid verschillende keuzes die je hebt om op in te zetten verschillen nogal. Daarom geven we je onderstaand een overzicht van de verschillende sporten en andere wedmogelijkheden die je hebt bij BetFIRST Sport en de hoeveelheid selecties bij de verschillende sporten. Ook bekijken we het Live Wedden Aanbod, Cash Out functie en de Quoteringen. We kunnen je reeds verklappen dat het BetFIRST Wedden Aanbod top is. Direct wedden? Klik dan op de button om naar één van de betere voetbal gokken sites te gaan.

WEDDEN BIJ BETFIRST

BetFIRST Gokken

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij BetFIRST?

Het bestuderen van de BetFIRST Sport website leert ons dat je op 30 verschillende sporten kunt wedden. Dit varieert van voetbal tot minder bekende sporten als floorball en cricket. Een prima hoeveelheid in vergelijking met andere bookmakers. Daarnaast kun je ook wedden op eSports, virtuele sporten. Via de categorie ´speciaal´ kom je terug bij weddenschappen over politiek en entertainment. Kortom, bij BetFIRST Gokken kun je op een zeer brede selectie aan evenementen inzetten!

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Bovenstaand hebben we reeds kunnen lezen dat je op zeer veel evenementen kunt wedden bij BetFIRST Voetbal & Sport. De volgende vraag is hoeveel verschillende wedmogelijkheden je hebt per evenement of wedstrijd. Als graadmeter nemen we de hoeveelheid verschillende selecties bij een voetbalduel. Een blik leert ons dat je voor de meest populaire voetbalwedstrijden zo tussen de 85 en 125 verschillende BetFIRST Voetbal wedopties hebt. Van de winnaar van de wedstrijd tot bijvoorbeeld corners en overtredingen. Hoe bekender het duel, hoe meer inzet keuze je hebt. Naar onze mening is dit meer dan voldoende.

BetFIRST Live Wedden Aanbod

Daar waar veel mensen voor aanvang van een wedstrijd een weddenschap plaatsen is de totale hoeveelheid aan live weddenschappen nóg groter. Ook bij BetFIRST Gokken kun je live wedden, je vindt de live wedden sectie in het menu tussen ´sport´ en ´virtuele sporten´ in. Je kunt op nagenoeg elk voetbalduel live inzetten en daarnaast zijn ook nog verschillende andere sporten beschikbaar voor live wedden. Onder andere tennis, basketbal, golf, handbal, ijshockey, rugby en volleybal. Je hebt voldoende wedmogelijkheden live en kunt zelfs tussentijd een weddenschap uitcashen.

NU AANMELDEN

BetFIRST Cash Out Optie

Een weddenschap tussentijds uitcashen kan door middel van de cash out functie. Gedurende een duel biedt BetFIRST Wedden je een bepaalde prijs om de weddenschap op dat moment te stoppen. Bij een negatieve gang van zaken zul je minder dan je inzet aangeboden krijgen en bij een voorsprong van jouw team is dit meer dan de inzet. Deze optie is vooral mooi voor de mensen die van zekerheid houden. Je kan er ook voor kiezen om een deel van je weddenschap vroegtijdig uit te cashen. Je stelt bijvoorbeeld de waarde van je inzet veilig en gokt met de rest verder. Een prima optie!

Cashout BetFIRST

BetFIRST Quoteringen

Met tal van wedmogelijkheden is het ten slotte interessant om te weden hoe de quoteringen van BetFIRST zijn ten opzichte van andere bookmakers. Onderzoek leert ons dat BetFIRST Voetbal gemiddeld zo´n 5,1% quoteringen marge op voetbal aanhoudt en 5,5% op overige BetFIRST sporten. Hiermee heeft het niet de Beste Quoteringen maar zeker ook niet de minste. De quoteringen zijn ietwat beter dan het gemiddelde en daarom kom je bij BetFIRST dus sowieso niks te kort!

BetFIRST Wedden Aanbod Conclusie

Met 30 verschillende sporten, tal van andere evenementen en veel verschillende selecties per duel is het wedden aanbod meer dan uitstekend. Zeker in de wetenschap dat je ook live kunt wedden op veel sporten en een cash out optie hebt. De quoteringen zijn ten slotte fair waardoor je uitstekend terecht kunt bij BetFIRST voor jou weddenschappen. Ben je nog geen klant bij betFIRST? Meld je vandaag nog aan, en maak gebruik van al deze fantastische pluspunten! Informatie over de Bookmaker bonus nodig? Dan verwijzen we je graag naar betFIRST zelf.

 

> Ga naar BetFIRST Review