Senegal en Algerije strijden in de finale om de AFCON 2019 titel met odds boosts

Geert Beukers
17.07.2019

De afgelopen weken hebben we mogen genieten van de African Cup of Nations. Terwijl het niet het meest bekende continentale voetbaltoernooi is, heeft het toch een goede indruk achtergelaten bij echte voetbalfans. Graag wijzen we ook nog even op wat fantastische odds verhogingen op deze wedstrijd! “Senegal en Algerije strijden in de finale om de AFCON 2019 titel met odds boosts” verder lezen

Arsenal – Bayern odds in de ICC met € 30 risk free bet

Geert Beukers
15.07.2019

Deze week krijgen we al de zevende editie van dit internationaal vriendschappelijk toernooi. In totaal strijden er 12 teams mee voor de overwinning van de International Champions Cup beker. De eerste wedstrijd die we hieronder meteen in de kijken zetten is Arsenal – Bayern met nog eens een geweldige risk free bet promo en een wedden bonus!

“Arsenal – Bayern odds in de ICC met € 30 risk free bet” verder lezen

ComboMax: Tot 50% extra winst voor je combinatieweddenschappen!

andre
02.06.2019

Ben je een fan van combinatieweddenschappen? Dan presenteren wij vandaag een bijzonder interessant aanbod. Bookmaker Bet777 biedt namelijk tot 50% extra winst voor je combinatieweddenschappen. Met de ComboMax wachten er tot € 10.000 voor je combinatieweddenschap. Bij een van de beste bookmakers laat elke selectie je meer winnen. Risico loont dus, maar ook al vanaf 3 selecties pak je extra winst bij de aanbieder.
“ComboMax: Tot 50% extra winst voor je combinatieweddenschappen!” verder lezen

Champions League finale: Super odds voor Tottenham – Liverpool

andre
31.05.2019

De grootste wedstrijd van het jaar staat voor de deur! Tijd voor Tottenham – Liverpool en de ontknoping van de Champions League 2018/2019. Voor deze gelegenheid hebben de beste betting sites Nederland extra hun best gedaan. Zo vind je bij Bet777 Super Odds voor de wedstrijd. Als bijvoorbeeld Salah & Mané allebei scoren, ontvang je 8.00 keer je inzet. Wint Tottenham zonder tegendoelpunt, dan is er een quotering van 10.00. Een eerste doelpunt door Harry Kane levert je odds van 9.00 op. Kijk dus zeker naar de Super Odds om nog meer winst met je weddenschappen te maken!
“Champions League finale: Super odds voor Tottenham – Liverpool” verder lezen

Vitesse – Utrecht: Welke ploeg wint de Europese Play-Offs?

andre
28.05.2019

De laatste weken van mei en het begin van juni zijn traditioneel de weken van de beslissing in het voetbal. Naast de finale van de Champions League zijn er in vele landen natuurlijk ook Play-Offs. Dat is ook het geval in de Nederlandse Eredivisie. Bookmaker Svenbet komt daarom met sterke odds voor de Play-Offs. Naast de welkomstbonus van de aanbieder is ook elk resultaat in deze wedstrijd attractief voor je inzet!
“Vitesse – Utrecht: Welke ploeg wint de Europese Play-Offs?” verder lezen