Inzetten op Luik Bastenaken Luik: € 120 extra bij Bwin

Peter Groen
23.04.2018

Zondagmiddag is er de wielerwedstrijd Luik Bastenaken Luik en Bwin maakt het nu nog extra interessant voor je. Er ligt een promotie van 100% tot € 120 te wachten voor nieuwe klanten uit België. Nederlanders kunnen genieten van de Betsson promotie tot € 150. Hieronder vertellen we hoe je in aanmerking komt voor beide promoties en geven we een voorbeschouwing op de klassieker Luik Bastenaken Luik.
“Inzetten op Luik Bastenaken Luik: € 120 extra bij Bwin” verder lezen

Combo Boost bij Bet90: +75%

Peter Groen
23.04.2018

Nederlanders hebben het voordeel dat ze zich kunnen inschrijven bij Bet90. Heel interessant voor deze wedders is dat ze kunnen genieten van een uitstekende welkomstbonus van 100% tot € 100 en bovendien van een combo boost tot 75%. Deze combo boost is extreem hoog in vergelijking met andere bookmakers en daarom spenderen we hier extra aandacht aan.
“Combo Boost bij Bet90: +75%” verder lezen

Wed op Gent – Genk en krijg € 5 gratis

Peter Groen
23.04.2018

Dinsdagavond speelt Gent thuis tegen Genk en zal het zijn best doen om de kloof met Anderlecht en Club Brugge te verkleinen. Nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen genieten van ons exclusief aanbod en ontvangen € 5 gratis zonder storting bij GoldenPalace. Bovendien kan je ook genieten van een welkomstbonus. We blikken ook vooruit met een voorbeschouwing op Gent-Genk.
“Wed op Gent – Genk en krijg € 5 gratis” verder lezen

Extremis in Jupiler League – Speel mee en krijg € 50 Gratis!

Peter Groen
23.04.2018

Maandagavond wordt om 20.00u het duel tussen Jong Ajax en NEC overgespeeld en de winnaar grijpt de koppositie met erna nog 2 speelrondes te gaan. Een enorm spannend duel waar vele voetbalogen op gericht zijn. Jij kunt de spanning als Nederlander nu vergroten door € 20 in te zetten op dit duel en je krijgt vervolgens, ongeacht het resultaat, € 50 Gratis bij Mr Green! Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op het duel om de koppositie in de Jupiler League.
“Extremis in Jupiler League – Speel mee en krijg € 50 Gratis!” verder lezen

Inzetten op Grand Prix China – Top Odds & € 130 Bonus!

Peter Groen
23.04.2018

Zondag wordt om 08.10u Nederlandse tijd de Grand Prix van China verreden en dit is een mooie kans om een weddenschap te plaatsen. Zeker wanneer je dit als Nederlander of Belg doet bij 1xBet. Bookmaker 1xBet heeft namelijk zeer hoge quoteringen en heet je ook nog eens welkom met een geweldige en risicovrije 100% tot € 130 welkomstbonus. Lees meer over deze actie, 1xBet en een voorbeschouwing op de Grand Prix van China in dit artikel.
“Inzetten op Grand Prix China – Top Odds & € 130 Bonus!” verder lezen

Gokken op Anderlecht Brugge met € 20 Freebet bij Circus

Peter Groen
23.04.2018

Op zondag treffen de twee aartsrivalen Anderlecht en Brugge elkaar in Play-off 1. De wedstrijd tussen beide grootheden gaat van start om 18u in Brussel. Anderlecht kan definitief uitgeschakeld worden voor de titel en Brugge kan zijn kloof op Gent behouden bij winst. Alsof de wedstrijd nog niet spannend genoeg is, gooit Circus er een mooie sport promotie tegen aan. Wed voor minstens € 5 op de wedstrijd en ontvang een Free Bet tot maximum € 20. Lees hier meer over de promotie en de voorbeschouwing Anderlecht Brugge.
“Gokken op Anderlecht Brugge met € 20 Freebet bij Circus” verder lezen

Pak € 5 Gratis bij bookie b-Bets en speel bijv. op Jupiler League!

Peter Groen
23.04.2018

Vanavond staat er opnieuw een enorm spannende speelronde op het programma in de Jupiler League. Koploper Fortuna ontvangt Den Bosch, NEC gaat op bezoek bij Helmond Sport en Ajax speelt thuis tegen FC Emmen. Een mooie kans voor alle Nederlanders en Belgen die nog geen klant zijn bij GoldenPalace om € 5 gratis te pakken zonder te storten en in te zetten op een van deze duels. Ook wacht er een 100% tot € 500 stortingsbonus. Lees meer over deze promoties en een vooruitblik op de quoteringen van de desbetreffende duels.
“Pak € 5 Gratis bij bookie b-Bets en speel bijv. op Jupiler League!” verder lezen

Inzetten op Real Madrid Juventus met € 100 Bonus!

Peter Groen
23.04.2018

Woensdagavond treffen Real Madrid en Juventus elkaar in Madrid voor de return in de kwartfinale van de Champions League. Deze gelegenheid grijpen wij graag aan om Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij BetFIRST zijn kennis te laten maken met deze bookmaker. Je wordt namelijk welkom geheten met een geweldige 200% tot € 100 bonus. Op bestaande spelers wachten daarnaast ook mooie extra´s. Lees hierover meer in dit artikel en bekijk ook onze Real Madrid Juventus Voorbeschouwing.
“Inzetten op Real Madrid Juventus met € 100 Bonus!” verder lezen

Risicovrij Inzetten op Manchester City Liverpool + € 10 Gratis!

Peter Groen
23.04.2018

Dinsdagavond wordt de return afgewerkt in de kwartfinale van de Champions League tussen Manchester City en Liverpool. Dit geeft alle Nederlanders tegelijkertijd de kans om bij Betser € 10 risicovrij te wedden op Man. City. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 geheel cadeau! Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.
“Risicovrij Inzetten op Manchester City Liverpool + € 10 Gratis!” verder lezen