100x keer je inzet bij wedden op Anderlecht – AZ in de Conference League

Jeroen van den Berg
12.04.2023

Het Europees voetbal is weer begonnen en in België neemt AZ het op tegen Anderlecht in de kwartfinale van de Conference League. Lukt het AZ om te winnen? Dan pak je nu 100x je inzet!

Goede reeks Anderlecht in wisselvallig seizoen

Met een negende plaats in de Belgische Pro League lijkt het nog geen geweldig seizoen te zijn voor Anderlecht. Toch is de kwartfinale van de Europa League natuurlijk een mooi resultaat. Ook valt op dat de laatste weken Anderlecht steeds beter begint te draaien. De laatste vier wedstrijden werden namelijk niet verloren en daardoor kon paars-wit wat plekken stijgen. Bovendien komen de play-offs zo een stuk dichterbij. Daarvoor moet Anderlecht zich wel bij de beste acht van de Pro League zien te voegen. Het verschil met nummer acht Charleroi is slechts een punt en dus liggen er wel degelijk kansen voor R.S.C.A.

Wedden op Anderlecht – AZ BetCity

Na een krappe zege op het Bulgaarse Ludogorets Razgrad wist Anderlecht ook Villareal te verslaan. Nu wacht met AZ opnieuw een lastige tegenstander, maar Anderlecht weet toch ook dat ze niet kansloos zijn. Ook de bet sites Nederland geven Anderlecht een goede kans tegen AZ. De odds voor beide ploegen liggen nagenoeg gelijk. Voor winst van Anderlecht krijg je 2.70 keer je inzet en daarmee zijn ze op het moment van schrijven zelfs lichtjes favoriet.

Anderlecht - AZ wedden Betcity odds

© Betcity –  12-04-2023 – odds  kunnen veranderen

AZ hoopt seizoen te redden met Europees succes

Halverwege de competitie leek AZ nog mee te kunnen doen om het kampioenschap. Toch liep de kampioensstrijd spaak en staat AZ nu op de vierde plek met dertien punten achter koploper Feyenoord. Daarnaast is het verschil met Ajax en PSV ook nog eens vijf punten. Daarom moet ook AZ het hebben van Europees succes om nog wat van het seizoen te maken.

De Alkmaarders wisten vorig jaar de achtste finales te behalen maar hebben nu dat resultaat al verbeterd. Toch hebben ze de lat een stuk hoger gelegd en hopen ze toch de halve finale te behalen. Lukt dat? Dan staat niet alleen heel Alkmaar op z’n kop, maar pak je 100x je inzet! Met de Betcity odds boost pak je namelijk 100x je inleg bij een overwinning van AZ in Brussel tegen Anderlecht. Alleen dat is natuurlijk al een reden om heel hard te hopen op winst van AZ. Zonder deze odds boost staat een overwinning van de Alkmaarders op 2.75.

Anderlecht - AZ Betcity Odds Boost

© Betcity

Aanmelden bij BetCity

Gratis wedden op Anderlecht – AZ

Alsof de odds boost van 100x nog niet genoeg is, kun je ook gratis wedden op deze Conference League wedstrijd! Je hebt namelijk de keuze tussen de verhoogde quoteringen en een welkomstbonus in de vorm van gratis weddenschappen. Nieuwe spelers krijgen bij Betcity namelijk via de link hierboven tot € 50,00 aan free bets! Zo kun je dus gratis wedden op deze en nog veel meer andere mooie wedstrijden. Sla nu je slag en wed nog snel op deze heerlijke wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.