Wedden op Parijs – Roubaix 2023 – favorieten en super odds

Jeroen van den Berg
05.04.2023

Op 9 april is het weer tijd voor Parijs – Roubaix, voor velen toch wel de mooiste voorjaasklassieker. Wie zijn de favorieten voor Parijs – Roubaix 2023 en waar vind je de beste odds? Het komt hieronder allemaal aan bod zodat je gelijk kunt wedden!

Favorieten voor Parijs – Roubaix 2023

De kasseienklassieker Parijs-Roubaix is de derde grote eendagsrit en wordt met recht dan ook een wielermonument genoemd. Deze race staat natuurlijk bekend om de vele kasseienstroken en dit jaar wordt er over 54 kilometer onverharde weg gereden. De bekendste stroken in deze kasseienrit zijn Bos van Wallers, Mons-en-Pévèle, Carrefour de l’Arbre. Het is dan ook geen wonder dat Parijs-Roubaix ook wel bekend staat als de Hel van eht Noorden. De grote vraag is natuurlijk wie de 120e editie van Parijs-Roubaix op z’n naam schrijft, we hebben een aantal favorieten op het oog en zullen zo natuurlijk kijken naar de odds bij de bookmakers

Het voorjaarsseizoen komt Jumbo Visma sterk voor de dag en gaat alle aandacht uit naar hun kopman Wout van Aert. De laatste keer dat een Belg de Hel van het Noorden won was in 2019 toen Philippe Gilbert als eerste over de meet kwam. Wout van Aert kon niet mee in De Ronde van Vlaanderen en zag Pogacar winnen. Wel wist Van Aert eerder al de E3 Saxo Classic op overtuigende wijze te winnen.

Pogacar won op Merckxiaanse wijze de Ronde van Vlaanderen als Tour de France winnaar en was volgens velen de topfavoriet voor Parijs-Roubaix. Echter heeft de Sloveen de ronde niet in zijn kalender opgenomen. Daarvoor in de plaats tippen we Mads Pedersen als een van de top kanshebbers voor de Hel van het Noorden. In de top drie kanshebbers sluit ook Matthieu van der Poel zich aan. De Nederlandse Vlaming voelt zich zo goed voelt dat hij tussendoor ook nog even de Scheldeprijs aan zijn schema toevoegt. Daarmee zijn de topfavorieten en beste voorjaarsrenners benoemd en kijken we naar de andere kanshebbers en odds.

Favorieten Parijs Roubaix 2023

Wie zijn favoriet voor Parijs – Roubaix bij de bookmakers?

Parijs-Roubaix is een uitputtingsslag die zeker niet iedereen zomaar even kan winnen. Integendeel, alleen de beste renners die op die dag geweldige benen hebben, kunnen opstaan en dit wielermonument winnen. Van alle bookmakers hebben we bij Circus de beste odds gevonden. Dat is goed nieuws want Circus is zowel een Belgische bookmaker als een van de voetbal gokken sites Nederland. Hieronder zie je de top 10 kanshebbers voor de Hel van het Noorden bij Circus in een handig overzicht met de beste quoteringen.

Bovendien krijg je als Nederlandse speler bij deze bookmaker ook nog een mooie bookmaker bonus om je welkom te heten. Dat is dan wel gelijk een groot verschil met de Belgische spelers, want daar is zo’n bonus niet toegestaan. Wel heb je natuurlijk te maken met de beste odds bij deze kasseienrit en alleen dat is al een reden om je bij deze bookmaker aan te melden.

Kanshebbers Parijs-Roubaix 2023
Renner Quotering voor winst Parijs – Roubaix
Wout van Aert 4.50
Matthieu van der Poel 5.50
Mads Pedersen 6.50
Filippo Ganna 9.00
Dylan van Baerle 13.00
Christophe Laporte 15.00
Matej Mohoric 20.00
Stefan Kung 23.00
Kasper Asgreen 23.00
Arnaud de Lie 30.00

Quoteringen van 05-04-2023- odds kunnen veranderen

Wedden bij Circus voor de beste odds op Parijs – Roubaix

Of je nu in België of in Nederland wilt wedden op Parijs-Roubaix, het is Circus waar je de beste odds vindt. De odds die je in het overzicht hierboven ziet, kunnen nog veranderen en met een beetje geluk worden de quoteringen nog verhoogd, al dan niet met een odds boost. Je kunt nu al inzetten op deze geweldige klassieker. De race begint zondagochtend op 9 april en de verwachting is dat er rond vijf uur een winnaar bekend is. Pak nog snel de beste odds op jouw favoriet en ga bij Circus wedden!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.