Bayern München – Borussia Dortmund: gok op de klassieker in de Bundesliga

Peter Groen
30.03.2023

#Ad – Bayern München en Borussia Dortmund zijn al jarenlang elkaars grootste tegenstander. Toch werd Bayern sinds 2012/2013 elk seizoen kampioen in Duitsland. Is het dit jaar weer eens de beurt aan Borussia Dortmund? Laatstgenoemde staat zelfs een puntje voor op de Zuid-Duitsers. De titelstrijd bij onze oosterburen is dus spannender dan ooit. Sla je slag bij de beste bookmakers.

Wedden op Bayern – Dortmund: goals Haller en Kimmich

Bij Bet365 kun je extra profiteren van de Duitse klassieker: een van de beste voetbal gokken sites in Nederland heeft verhoogde odds voor je in petto. Denk bijvoorbeeld aan Sébastien Haller, die een zware periode doormaakte na de diagnose teelbalkanker, maar nu helemaal terug is en staat te springen om een paar ballen tegen de touwen te werken. En dan het liefste aan de kant van Bayern-doelman Yann Sommer. Een goal met het hoofd van de spits levert jou maar liefst 12 keer je inzet op.

Als je denkt dat Joshua Kimmich weer eens zijn naam op het scorebord laat noteren, dan kun je het er net zo goed op gokken dat hij van buiten het strafschopgebied scoort. Dat doet de middenvelder vaker en voor de mooie Bet365 ervaringen krijg je er alsnog 19 keer je inzet voor terug. Het is een odd die je haast niet kunt laten liggen.

  • 12.00 | Haller scoort met hoofd
  • 19.00 | Kimmich scoort van buiten strafschopgebied
  • 4.33 | Draw no bet – Borussia Dortmund
gokken op bayern bvb
Screenshot Bet365 30-03-2023

Hoge odds bij Bayern – Dortmund: chaos bij Rekordmeister

Bij Bayern München is het eigenlijk nooit rustig, maar de afgelopen week was een gekkenhuis. De sterke geruchten over het ontslag van trainer Julian Nagelsmann bleken waar te zijn. Kijkend naar de seizoensprestaties een vreemde keuze, want Bayern speelt nog op drie fronten mee: de landstitel, de Champions League en de DFB Pokal.

Het bleek ook geen ondoordachte zet, want een opvolger was al binnen op het moment dat Nagelsmann officieel moest vertrekken: Thomas Tuchel. Een trainer die clubs als Chelsea en PSG op zijn naam heeft staan en misschien beter weet hoe om te gaan met de druk en de onzin bij clubs met heel veel geld. Bayern wordt alsnog als favoriet gezien tijdens het topduel, maar misschien is dat niet helemaal terecht. Kijk dus maar even naar de odds voor een kleine overwinning van Borussia Dortmund.

Over de auteur