Gratis Wedden Zonder Storting

Gratis Wedden Zonder Storting?

Gratis Wedden op Voetbal of Sport, wie wil dat nou niet? Het lijkt eigenlijk te mooi om waar te zijn maar toch zijn er bookmakers die (tijdelijk) dusdanige promoties aanbieden om nieuwe spelers te verwelkomen. Daarnaast onderhouden wij voor jou contacten met de beste bookmakers om exclusieve een sportweddenschappen bonus gratis zonder storting voor jou mogelijk te maken!

In onderstaand overzicht vind je de actuele gratis wedden zonder storting bonussen terug. Ook raden we je aan om ook regelmatig onze Bookmaker Nieuws & Acties sectie te bekijken. Daar vind je alle nieuwtjes omtrent gratis wedden zonder storting acties en andere promoties waarbij jij gratis of voordelig kunt wedden.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Nederlanders mogen tot 1 oktober 2021 enkel spelen bij Toto en ZEturf, als enige bookmakers met Nederlandse licentie. Belgische spelers kunnen momenteel nog wel wedden bij de goksites uit onze Bookmakers België lijst. Gratis weddenschappen en bookmaker bonussen mogen echter ook in België niet aangeboden worden. 

1

betiton

Betiton free bet

★★★★

8.5/10

  • € 10 gratis weddenschap bonus
  • 1x €15 inzetten
  • minimum odds 2.00

2

Bbets logo

B-bets free bet

★★★★

7.5/10

  • € 5 gratis – exclusief!
  • 16x bonus inzetten
  • minimum odds 1.80

3

24bettle logo

24Bettle free bet

★★★★

7.5/10

  • € 5 gratis – exclusief!
  • 16x bonus inzetten
  • minimum odds 1.80

Nu gratis wedden mits 1 storting bij Betiton

Deze behoort niet tot de gratis wedden zonder storten-categorie, maar hij is te mooi om te weerhouden. Als nieuwe klant bij Betiton kan je namelijk € 10 claimen bovenop je eerste storting en je eerste weddenschap. Je dient daarvoor € 15 in te zetten op odds van 2.00 of hoger. Win of verlies je, dat maakt niet uit; je € 10 free bet, daar heb je nu recht op! Profiteer van deze Betiton bonus.

10 euro free betiton


Actuele gratis wedden zonder storting promoties

Bekijk onderstaand de verschillende acties van de bookmakers waarbij je gratis wedtegoed krijgt zonder het maken van een storting.

b-Bets: € 5 Gratis Zonder Storting

Bij b-Bets kunnen Belgen en Nederlanders genieten van een gratis geschenk van € 5 bij de registratie. Hoe kom je in aanmerking? Klik op de foto van b-Bets hieronder en registreer je. Als je daarna inlogt op je account, zal je binnen de 24u het geschenk van € 5 ontvangen. Je kan deze bonus niet onmiddellijk laten uitbetalen, want je zal het eerst moeten rondspelen. Je zal voor een totaal van € 80 dienen in te zetten op weddenschappen van minimum 1.80. Maximaal mag je maar 30% van je inzet wedden op de weddenschap. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd. Als het je lukt, kan je maximaal € 50 laten uitbetalen op je account.

Gratis b-Bets

Artikel met meer informatie: € 5 euro Gratis zonder Storten bij b-Bets!


24Bettle: € 5 Gratis Zonder Storting

Online Bookmaker 24bettle geeft je ook € 5 Gratis Zonder Storting cadeau. Hiermee kan je bijvoorbeeld Gratis Wedden op Voetbal Zonder Storting. Deze gratis weddenschap kan je krijgen door je aan te melden bij 24Bettle via onze link. Binnen 24 uur ontvang je € 5 gratis in je spelersaccount. Om deze Bonus zonder Storting Welkomstbonus om te zetten in echt geld, moet je voor € 80 aan weddenschappen plaatsen. Dit gratis gokken om rond te spelen zijn dus in principe free bets. Elke Free Bet moet dan ook op odds van minimum 1.80 op gratis Sportweddenschappen geplaatst worden. Let wel op, dat de maximum cashout van deze Gratis welkomstbonus zonder storten € 50 is.

24Bettle 5 euro gratis zonder storten

Artikel met informatie: Geniet nu Exclusief van € 5 zonder storting bij 24Bettle!


Waarom geven Bookmakers jou een gratis weddenschap zonder Storting?

Een gratis weddenschap zonder storting is een fantastische manier voor voetbal goksites om klanten te laten kennismaken met hun website. Sommige Bookies geven je daarom Free Bets, waar je zonder risico gratis sportweddenschappen bonus geld kan benutten om bijvoorbeeld een Free Bet op Voetbal te zetten.

Bookmakers vertrouwen in hun service and product, en hopen zo op lange termijn klanten te kunnen overtuigen via onder meer welkomstbonus zonder storten, om vaste klant te worden. Elke keer dat je dus kan gratis wedden zonder storting, kan je dit bekijken als een kleine sample om je te overtuigen van een bepaalde bookmaker. Het blijven bedrijven natuurlijk, en ze durven je al weleens lokken met mooie gratis bets op ons favoriete Elftal, bijvoorbeeld.

Wat zijn de verschillende types Gratis Wedden Bonus?

Bookmakers geven aan aantal verschillende opties van Gratis Wedden Bonus. Hieronder bespreken we deze allemaal even. Van Free bets tot risicoloze weddenschappen en gratis sportweddenschappen bonus, we zetten ze allemaal even op een rij. Blijf dus verder lezen voor alle informatie omtrent gratis voetbalweddenschappen bonus.

Wat is een Free Bet?

Een Free Bet is aanbod van bookmakers op een gratis weddenschap op bijvoorbeeld voetbal of sport te zetten. Vaak kan het gaan om een specifieke promotie bij een bepaalde populaire match, zoals bijvoorbeeld in de Champions League eindronde. Met Free Bets kan je zonder risico op een match inzetten, en alle winst is meteen voor jou! In de meeste gevallen worden te winsten van Free Bets meestal meteen omgezet in Cash geld, maar zoals altijd kan je best de algemene voorwaarden van de specifieke promotie even doorlezen.

Wat is een Risicoloze weddenschap of Risk Free Bet?

Een Risk Free bet of Risicoloze Weddenschap is bijna hetzelfde als een Free bet. Het grote verschil is dat je hiervoor wel echt geld op je account moet hebben. Bij winst, krijg je simpelweg zoals normaal de uitbetaling van je sportweddenschap en verandert er dus niets. Indien je de weddenschap met de Risk Free Bet verliest, dan krijg je je inzet terug betaald.

Gratis Welkomstbonus Zonder Storten

Een Gratis Welkomstbonus Zonder Storten is misschien wel de beste optie die je kan krijgen. Hierbij krijg je wat bonus geld waar je meteen mee kan gratis wedden zonder storting. Dit geld kan je bijvoorbeeld ook gebruiken om te gratis gokken op voetbal en sport. Lees wel altijd de algemene voorwaarden van de gratis weddenschappen bonus. Vaak moet je aan bepaalde quoteringen gratis gaan wedden, voor een bepaald bedrag. Dit is anders bij elke bookmaker dus je moet dit zeker en vast op voorhand lezen zodat er geen verrassingen komen. Hoeveel je kan uitcashen hangt ook af van de bookmaker. Zowat elke Bookie heeft een maximum cashout clausule voor een gratis wedden bonus. Gelukkig zetten wij bij al onze free bet deals zowel als wedden zonder storting promoties, altijd de algemene voorwaarden op een rij zodat je dit zelf niet hoeft op te zoeken. Hier kan je ook nog een bookmaker bonus vinden voor je eerste storting, moest je dat interesseren.

Gratis wedden: veel gestelde vragen

Wie heeft het grootste free bet aanbod?

Voor België is het bookmaker Circus die het hoogste totaalbedrag aan freebet waarde aanbiedt. Bij een eerste storting krijg je als nieuwe speler bij Circus maar liefst tot € 250 aan gratis weddenschappen bovenop je storting! Alle info en voorwaarden vind je terug op de site van Circus zelf.

Zijn er wekelijkse gratis weddenschappen te krijgen?

Bij Speedybet en Wallacebet vind je bijna elke week opnieuw zulke promo’s die je veel wedplezier beleven. Op dit ogenblik hebben geen van deze bookmakers echter een licentie in Nederland of België. Ook de kansspelwetgeving is momenteel nog vaag in onze landen over gratis weddenschappen aanbieden. Lees meer op onze pagina.

Kan ik gratis winst uitcashen?

Natuurlijk is dat mogelijk, als je een gratis weddenschap hebt verkregen. Uiteraard moet je altijd wel goed even de algemene voorwaarden doorlezen.  Soms is er sprake van een maximum cash out bedrag, of moet je eerst aan bepaalde rondspeelvoorwaarden voldoen alvorens je je winst kan opstrijken.

Wat zijn de addertjes onder het gras?

Zolang je de algemene voorwaarden hebt begrepen, weet je wat er van je verwacht wordt. Voetbal goksites bieden deze promoties aan om klanten aan te trekken naar hun site, in plaats van bij de concurrentie. Het is dus hun doel om een goede indruk te maken op nieuwe klanten die naar een lange termijn bookie zoeken. Daarom bieden ze deze free bets aan.>> Bookmakers Nederland << >> Bookmakers België <<