LivescoreBet Review & Ervaringen

Bob de Ronde
28.09.2022
LiveScore Bet

LivescoreBet Review & Ervaringen

totaalscore
Geweldig
98
  • Veel aanbiedingen
  • Goeie odds
  • Veel keuze uit weddenschappen
  • Naamsbekendheid

Over deze pagina
Warempel, we zijn de datum van 1 oktober voorbij. Dat betekent dat er een aantal nieuwe bookmakers op de markt bijkwamen in Nederland. Een daarvan was Livescore Bet, en het is niet van de minste. We leggen je hieronder uit waarom, lees alles mee in onze Livescore Bet ervaringen.

Storten
Betalen of storten kan je het gemakkelijkst doen bij LiveScoreBet met iDeal. Daarnaast hebben ze ook bankoverschrijven, VISA/Mastercard en Paypal toegevoegd als betaalmethode. 

Uitbetalen
We kunnen je meegeven dat het uitbetalen bij deze bookie gelijkaardig verloopt dan je storting, weliswaar in de andere richting dan wel natuurlijk. Uitbetalen kan op dezelfde manier als het storten met een uitbetaling vanaf 10 euro.

Wedmarkten
Wedden bij Livescore Bet is wedden bij professionals, dat is wel duidelijk bij een blik op hun wedaanbod. Met 22 sporten in totaal kan iedere sportfan er terecht. Opgelet dat in Nederland enkel nog weddenschappen mogen worden aangeboden, daarnaast hebben ze alle wedmarkten toegevoegd wat binnen de Nederlandse wetgeving past. 

Klantenservice
LiveScoreBet is sinds september 2022 de markt opgekomen en ze beginnen heel erg sterk. Het bedrijf is goed bereikbaar en de klantenservice reageert super snel en is erg vriendelijk. LiveScoreBet heeft een ruime FAQ waar je alle antwoorden kunt vinden op je vragen, mocht je toch in contact willen komen met de bookmaker kan dat op de volgende manieren. 

Klantenservice bij Livescore Bet:
Livechat: 24/7 bereikbaar
Email: klantenservice@livescorebet.com
Telefoon: 0800 - 023 0926

LiveScoreBet is niet reuze bekend in onze streken als bookmaker, maar ze hebben daarentegen wel massa’s ervaring op de Britse markt. Met meer dan 20 jaar ervaring (de LiveBet Group bestaat al sinds 1998) hebben ze een hoop vaardigheden opgedaan. Na het succes van LiveScore de site waar alle standen/scores live zijn te zien, zijn ze nu ook gebrand om te Nederlandse markt op te gaan als bookmaker.

Sinds LiveScoreBet in Nederland beschikbaar is, kan je er ook wedden op sport. Nederlanders die van sportwedden houden, kennen de website LiveScore vast wel. Daar vind je regelmatig odds voor verschillende wedstrijden en toernooien. De mannen van LiveBet Group hebben nu ook hun eigen gokplatform met LiveScoreBet. Het lijkt erop dat ze klaar zijn om een heus charme-offensief in te zetten op de Nederlandse markt.

Met hun nieuwe ambassadeur is dat wel duidelijk. Ze strikten niemand minder dan Cristiano Ronaldo als brand-ambassadeur. Hun promotie-campagne zal hiermee alvast een sterke start kennen. Aan de hand van 10 factoren geven wij LiveScoreBet een rating.

LiveScoreBet accepteert geen Belgische spelers. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. Voor Nederlanders is LiveScoreBet sinds september 2022 beschikbaar nadat ze een Nederlandse Kansspel licentie hebben gekregen.

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

LiveScoreBet Ervaringen in 10 stappen

1. LiveScoreBet Account

Een account aanmaken bij LiveScore Bet is erg gemakkelijk, net zoals bij andere bookmakers is iDIN de snelste methode. iDIN is een functie waarbij je de leeftijdsgegevens die bij de bank is geregistreerd over kunt nemen om aan te tonen dat je 18+ bent. De andere mogelijkheid die je kunt gebruiken is het handmatig uploaden van de benodigde documenten, dit kan alleen wel wat langer duren.

2. LiveScoreBet Website

De website ziet er eenvoudig maar goed uit. Hoe kan het ook anders – na alle ervaringen die ze al hebben opgebouwd met LiveScore.com, weten ze inmiddels wel hoe een goed sportsbook eruit hoort te zien. En dat merk je, de site is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Zelf de mobiele versie is perfect gemaakt voor te navigeren. Inmiddels is er ook een app maar daar vertellen we graag meer over bij punt 9. goed,

3. LiveScoreBet Geld storten

Geld storten kan gemakkelijk bij LiveScoreBet, de bookmaker heeft naast het meest gebruikte betaalmethode iDeal ook verschillende andere opties. Zo is het mogelijk om via VISA/Mastercard, PayPal en bankoverschrijving te betalen.

4. LiveScoreBet uitbetalen

Uitbetalen gaat erg gemakkelijk net als het storten. Bij de bookmaker kan je vanaf 10 euro het bedrag laten uitbetalen, dit kan op dezelfde manier als storting met je al je documenten hebt ingediend die nodig zijn volgens de Nederlandse Kansspelautoriteit.

5. LiveScoreBet Klantenservice

Wil je een euvel oplossen bij LiveScorebet, dan kan dat via hun klantendienst. Hieronder vind je de gegevens van de Livescorebet klantenservice.

  • E-mail: klantenservice@livescorebet.com
  • Telefonisch: 0800 – 023 0926
  • Live Chat: 24/7 beschikbaar vanaf de site.
  • FAQ Sectie: Op de website van LiveScoreBet kun je ook alle antwoorden vinden op de meest gesteld vragen.

6. LiveScoreBet Bonus

De LiveScoreBonus welkomstbonus voor sport is een 100% tot 50 euro free bet. Benut je bonus binnen 14 dagen door een eerste weddenschap op een odd van 1.50 of hoger te plaatsen.

7. LiveScoreBet Promoties

LiveScoreBet komt vaak met odds boost voor grote wedstrijden. Dit zijn unieke mogelijkheden voor spelers om het maximale uit het speelplezier te halen. Daarnaast komen ze regelmatig en verschillende free bets voor trouwe spelers. Allerlaatst komen ze met een wekelijkse combi boost die je verkrijgt bij 2 combi bets van minimaal 10 euro. We laten op deze pagina en op onze website je meer weten van zodra er een interessante promo is voor Nederlanders bij LiveScoreBet.

8. LiveScoreBet Wedaanbod

Bij LiveScoreBet hebben ze een groot aanbod weddenschappen die je kunt plaatsen. In Nederland is een wetgeving dat je geen weddenschappen kunt plaatsen op specifieke evenementen zoals corners of kaarten. Alle weddenschappen die je wel volgens de Nederlandse wetgeving mag plaatsen kun je vinden bij LiveScoreBet.

9.. LiveScoreBet App / mobiel aanbod

LiveScoreBet heeft naast een uitstekende werkende website ook een mobiele app die te vinden is op Android en IOS. LiveScoreBet heeft enkel een supersnelle en gemakkelijke sportsbook app. Wij hebben een speciale pagina toegewijd aan de LiveScoreBet App. Een app voor het Casino is er niet, mocht dit veranderen houden wij jullie altijd op de hoogte.

10. LiveScoreBet Quoteringen

Op gebied van quoteringen scoort LiveScoreBet ook zeer goed, ze hebben bovengemiddelde odds voor de Nederlandse markt. Deze bookmaker scoort ook zeer goed in verschillende testen op het gebied van gemiddelde quoteringen.

LiveScoreBet Beoordeling & Conclusie 9.3/10

LiveScoreBet eindigt met een score van 9.3 erg hoog in onze lijst als nieuwe bookmaker in Nederland. De bookmaker staat als een huis vanaf de eerste dag. De bookmaker heeft mooie verschillende promoties en prima odds voor de Nederlandse markt.  Wij raden deze bookmaker zeker aan, een groot merk met duidelijke communicatie en een goed geheel.