LivescoreBet Review & Ervaringen

Bob de Ronde
05.10.2021
LiveScore Bet

LivescoreBet Review & Ervaringen

total rating
Zeer Goed
88
  • jarenlang ervaring
  • sterke odds
  • veel keuze aan weddenschappen

Warempel, we zijn de datum van 1 oktober voorbij. Dat betekent dat er een aantal nieuwe bookmakers op de markt bijkwamen in Nederland. Een daarvan was Livescore Bet, en het is niet van de minste. We leggen je hieronder uit waarom. Lees alles mee in onze Livescore Bet ervaringen.

Betalen of storten kan je doen bij LiveScore Bet, mits je iDEAL hebt. Op verdere stortmogelijkheden komen we terug van het ogenblik dat de site online staat.

We kunnen je meegeven dat het uitbetalen bij deze bookie gelijkaardig verloopt dan je storting, weliswaar in de andere richting dan wel natuurlijk. Je kan je geld opvragen mits opgeven van je rekeningnummer, wat in principe is gebeurd toen je de eerste storting maakte.

Wedden bij Livescore Bet is wedden bij professionals, dat is wel duidelijk bij een blik op hun wedaanbod. Met xx sporten in totaal kan iedere sportfan er terecht. Opgelet dat in Nederland enkel nog weddenschappen mogen worden aangeboden, als er ook een officiele nationale sportvereniging van bestaat. Wedden op politiek en dergelijke meer zal dus hoogst waarschijnlijk niet langer mogelijk zijn.

Klantenservice bij Livescore Bet: meer info volgt wanneer wij meer weten.

Livescorebet Review

LiveScoreBet accepteert geen Belgische spelers. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. Voor Nederlanders is LiveScoreBet weldra opnieuw toegankelijk.

LiveScoreBet is niet reuze bekend in onze streken, maar ze hebben daarentegen wel massa’s ervaring op de Britse markt. Met meer dan 20 jaar ervaring (de LiveBet Group bestaat al sinds 1998) hebben ze een hoop vaardigheden opgedaan. Ze zijn nu klaar om te verschijnen op de Nederlandse markt met LiveScoreBet.

livescorebet website nederland

LiveScoreBet Ervaringen

Sinds LiveScoreBet in Nederland beschikbaar is, kan je er ook wedden op sport. Nederlanders die van sportwedden houden, kennen de website LiveScore vast wel. Daar vind je regelmatig odds voor verschillende wedstrijden en toernooien. De mannen van LiveBet Group hebben nu ook hun eigen gokplatform met LiveScoreBet. Het lijkt erop dat ze klaar zijn om een heus charme-offensief in te zetten op de Nederlandse markt.

Met hun nieuwe ambassadeur is dat wel duidelijk. Ze strikten niemand minder dan Cristiano Ronaldo als brand-ambassadeur. Hun promotie-campagne zal hiermee alvast een sterke start kennen. We bekijken wat er nog meer te beleven valt bij LiveScoreBet sportsbook.

LiveScoreBet Account

Een account aanmaken bij LiveScore Bet is mogelijk sedert begin oktober vanuit Nederland. We houden je op de hoogte als er wat verandert, maar voorlopig is het nog heel even afwachten. Van zodra je je kan aanmelden bij LiveScoreBet, zal je het hier terug kunnen vinden in de vorm van een knop die je rechtstreeks naar de bookie neemt.

LiveScoreBet Website

De website ziet er eenvoudig maar goed uit. Hoe kan het ook anders – na alle ervaringen die ze al hebben opgebouwd met LiveScore.com, weten ze inmiddels wel hoe een goed sportsbook eruit hoort te zien. En dat merk je. De site is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Er wordt geen mobiele app aangeboden, maar de browser doet prima haar werk om hun sportsbook proper weer te geven, ook via je mobiel toestel.

LiveScoreBet Klantenservice

Wil je een euvel oplossen bij LiveScorebet, dan kan dat via hun klantendienst. Hieronder vind je de gegevens van de Livescorebet klantenservice. We updaten deze gegevens van zodra ze bekend zijn.

  • E-mail
  • Telefonisch
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

LiveScoreBet Bonus

LiveScoreBet komt hopelijk ook met een niet te versmaden bonus op de proppen voor Nederlandse klanten. De LiveScoreBet bonus zal hier in detail uit de doeken worden gedaan. Nog even geduld en je zal ervoor beloond worden.

LiveScoreBet Promoties

Hetzelfde geldt voor LiveScoreBet promoties. We laten je hier weten van zodra er een interessante promo is voor Nederlanders bij LiveScoreBet. Als we kijken naar wat ze in het buitenland aanbieden, lijkt het er alvast goed uit te zien voor onze landgenoten.

LiveScoreBet Beoordeling & Conclusie

LiveScoreBet zal ongetwijfeld ergens bovenaan onze lijst eindigen als nieuwe bookmaker in Nederland. Voorlopig is het nog even te vroeg om onze recensie te vervolledigen, om de eenvoudige reden dat LSB nog niet online staat in ons land. We houden je hier up to date van zodra er meer info bekend is over bookmaker LiveScoreBet. Hier zal je dus weldra onze score terugvinden voor het sportsbook van LiveScoreBet. We raden je voorlopig nog even geduld aan, en verwijzen je graag door naar onze beste bookmakers Nederland.