LiveScore Bet

LivescoreBet Bonus

We bieden je weldra graag meer informatie over de bookmaker bonus die beschikbaar zal zijn bij  bookmakers Nederland met licentie. Sinds ze in oktober hun vergunning verkregen van de Kansspelautoriteit, is het nog heel even wachten tot hun site ook live gaat en de LiveScoreBet bonus ook beschikbaar is. Lees alvast onze LiveScorebet ervaringen en ontdek meer over deze bookie.

LiveScoreBet Bonus details: 9/10
Bonus Type: nog niet bekend
Bedrag
Percentage 100%
Bookmaker logo livescore nl
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: alle info volgt
Tijdsduur De tijdsduur om je bonus in te zetten volgt.

Livescorebet Bonus Voorwaarden Voorbeeld

We wachten het nog even af, de bonus bij Livescore Bet voor Nederland. Maar wat we alvast wel weten is hoe deze eraan toegaat in andere landen. Daar krijg je per 10 euro dat je stort een 2x gratis weddenschap (risicovrij) van 10 euro in de plaats. Deze dienen uiteraard ingezet op bets met minimale odds, en in dit geval is dat 1.50. Je krijgt er 14 dagen de tijd voor om deze in te zetten. Belangrijk is dat je weet, dat je enkel de winst krijgt uitgekeerd, dus niet de 10 euro die je inzet. Een voorbeeld.

Zet je 10 euro in op odds van 1.50 en de weddenschap wint, dan zal je 5 euro uitgekeerd krijgen. Doe je dat echter op een bet met odds van 5.00 bijvoorbeeld, dan kan je 40 euro vangen als je weddenschap wint.

Livescorebet extra promoties

In het buitenland weten we alvast dat er ook extra promoties zijn voor sportwedders bij LSB. Namelijk, een acca bonus bijvoorbeeld. Dit staat voor accumulative bets, wat eigenlijk gecombineerde weddenschappen zijn. Voorwaarde is dat je 2 x 10 euro inzet op zo’n gecombineerde weddenschap, om deze extra risk-free acca bet te ontvangen. Of deze ook in Nederland zal worden aangeboden, kijken we nog effe uit de boom.

Livescorebet Bonus Conclusie

Weinig conclusie aan een Livescorebet bonus, die nog niet beschikbaar is in ons land natuurlijk. Binnenkort, als we meer info hebben ontvangen over hoe dit in Nederland zit, lees je hier meer over de bonus en hoe we deze beoordelen. Wat we in het buitenland zien belooft alvast. Nu nog zien hoe het zal gaan voor Nederland.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Livescorebet Bonus FAQ

Krijgen nieuwe spelers een Livescorebet bonus bij aanmelden?

Dat is nog niet geheel duidelijk voor Nederland. Zolang de website niet online staat blijft het gissen. Maar we gaan alvast af op wat LSB doet in het buitenland. Daar krijgen nieuwe spelers inderdaad een bonus van 2x risicovrij wedden aan tien euro elk.

Kunnen Belgen ook de Livescorebet bonus genieten?

Belgen zitten jammerlijk vast aan hun kansspelwet. Die zegt dat er door de online casino’s en bookmakers geen bonussen mogen worden aangeboden aan bestaande of nieuwe spelers. Dat is spijtig voor hen natuurlijk, maar er zit niets anders op dan de wet na te leven.