Unibet Review & Ervaringen

Gaston Dupont
10.03.2021
Unibet

Unibet Review & Ervaringen

total rating
Zeer Goed
90
  • Accepteert enkel Belgen
  • Storten kan o.a. met Bancontact
  • Groot Wedden Aanbod
  • Hoge Quoteringen

Let op: Unibet is enkel beschikbaar voor Belgen. Nederlanders kunnen terecht op onze beste bookmakers Nederland.

Conclusie:
Unibet verdient een totaalscore van 92 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Unibet!

Unibet Belgie is een bekende bookmaker in Belgie en verdient een score van 92 door een zeer compleet aanbod. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Unibet. Erna komen ook de punten aanmelden, website, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Belgen kunnen zich aanmelden bij Unibet. 

Storten:
Unibet geeft je tal van opties om te storten. Je kunt kiezen voor Bancontact, Neteller, Skrill of een PaySafeCard. Helaas is PayPal niet beschikbaar. Aan je storting zijn verder geen kosten verbonden. 

Uitbetalen:
Net als storten, kun je via verschillende methodes uitbetalen. Dit zijn o.a. een bankoverschrijving, Neteller, Skrill, HiPay en PaySafeCard. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. 

Wedden:
Unibet biedt meer dan 30 verschillende sporten aan waar je op kunt wedden met vaak meer dan 200 selecties per duel. Dit mag zeer zeker een groot wedden aanbod genoemd worden. Zeker nu je ook onder andere kunt wedden op eSports, politiek en entertainment.

Klantenservice:
De klantenservice van Unibet is te bereiken per e-mail (info-benl@unibetsupport.be), telefoon (0800 74408) en live chat. Zeer veer mogelijkheden dus en ook nog eens Nederlandstalig!

Unibet Review

Dat Unibet een van de belangrijkste bookmakers is, staat buiten kijf. Maar past Unibet ook bij jou? Ontdek hier alles wat je maar wilde weten over deze aanbieder van sportweddenschappen en casino games, en ga na of je er ook echt klant aan huis wil zijn.

Unibet is waarschijnlijk een van de grootste en bekendste bookmakers in België. Bookmaker Unibet werd in 1997 opgericht,  en stond hun spelers vanaf de aanvang al bij met raadgevingen over de ideale weddenschap. Nu zijn ze onderdeel van een van ’s werelds grootste online ondernemingen gespecialiseerd in kansspelen, namelijk Kindred. De unieke eigenschappen van Unibet werden bij deze overname bewaard en het motto is en blijft hetzelfde : Unibet is voor spelers, door spelers. Unibet heeft tal van onderscheidingen en geldt als voorbeeld voor vele andere bookmakers. Ze hebben onder andere EGR Awards 2016 : Sports betting operator en de IGA awards 2016 : Socially Responsible Operator gewonnen. Bij ons scoren ze dan ook de hoge quotering van 8 punten.

Aanmelden bij Unibet. Storten kan met:Wedden unibet storten

Bookmakers NederlandBookmakers België

Bekijk ook deze andere Unibet topics:

Unibet Ervaringen in 10 stappen

Befaamd in onze streek zijn ze zeker, bookmaker Unibet. Onze score berekenden we door verschillende zaken bij de site onder de loep te nemen. Met hun score van 9.1 op 10 scoort Unibet vanzelfsprekend hoog. Lees verder voor het volledige verslag van onze Unibet-test en onze Unibet ervaringen. Dit gaat over een registratie van een Unibet account tot alle informatie over de Unibet odds.

1. Unibet Account aanmaken

Het aanmaken van een Unibet-account is heel makkelijk en duurt maar een aantal minuten. Klik op aanmelden en volg de verschillende instructies en stappen. Je hoeft slechts een paar persoonlijke gegevens achter te laten en een veiligheidsvraag in te stellen. Bij deze is je account succesvol gecreeerd en kan je meteen overgaan tot storten.

2. Unibet Website

De Unibet website is speciaal gemaakt voor de Belgische spelers en heeft een groen/wit/grijze huisstijl. Simpelheid is troef, de site is dus heel makkelijk te navigeren. Je vindt alles snel dankzij een eenvoudig te gebruiken menu, met een overzicht van alle trending weddenschappen.

3. Unibet Geld Storten

Unibet biedt heel veel mogelijkheden aan om geld te storten op je rekening. De belangrijkste voor ons zouden natuurlijk de mogelijkheid van een bankoverschrijving zijn, ware het niet dat een nieuwe Belgische wetgeving daar een einde aan heeft gemaakt. Sinds eind mei 2019 is het namelijk niet meer mogelijk om per overschrijving te storten.  Daarnaast behoren de gebruikelijke Neteller, Skrill, Hipay of Paysafecard gelukkig wel nog tot de mogelijkheden. Normaal rekent Unibet geen kosten aan voor een storting, als dat toch zou blijken vermeldt Unibet het bij de specifieke methode.

4. Unibet Uitbetalen

Bij Unibet kan je op ettelijke wijzen je geld laten uitbetalen. Normalerwijze krijg je het geld dat je opvraagt, steevast gestort op jouw gebruikte stortings-methode. Als je de laatste keer een storting via Neteller hebt afgehandeld, kan je vervolgens ook weer via diezelfde Neteller laten uitbetalen. Neteller of Skrill uitbetalen gaat best snel je zal je  geld binnen 12 uur ontvangen. Een uitbetaling door overschrijving naar je bank duurt ongeveer 3 werkdagen. Via krediet- of debietkaart kan het bij Unibet tot vijf dagen duren. Unibet rekent geen kosten aan voor transacties.

5. Unibet Klantenservice

De Unibet Sport Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: via het webformulier of info-benl@unibetsupport.be
  • Telefonisch: 0800 74408
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Unibet heeft een heel uitgebreide hulp sectie en daar kan je werkelijk alles in terug vinden, wat je maar nodig hebt. Stel dat je toch een persoonlijk contact wenst, dan kan je dit via de live chat of telefoon te werk stellen. Via telefoon is dit enkel tussen 13u en 17u ’s middags. Chatten kan je doen van 8 tot 23u. Indien je ze wilt bereiken tussen 23 en 8u, dan kan je de Internationale live chat contacteren.

7. Unibet Promoties

Unibet heeft geen promoties meer sinds de Belgische Kansspelcommissie heeft beslist dat dit niet meer mag. Wat hen wel siert, is het feit dat ze hier erg eerlijk en duidelijk over communiceren.

8. Unibet Wedaanbod

Met 33 verschillende sporten biedt Unibet een stevig aanbod aan aan wedders. De populairste sporten zijn ook hier de trend, maar er is ook keuze uit e-sports, tv-persoonlijkheden of politieke weddenschappen. Tijdens een gemiddelde Champions League-match zijn er een aardige 260 weddenschappen per wedstrijd terug te vinden. Keuze genoeg, lijkt ons.

9. Unibet Mobiel Aanbod

Naast een perfect te navigeren en gebruiksvriendelijk mobiele website, heeft Unibet ook 2 Sports apps ontwikkeld. De Unibet iPhone App en Unibet Android App zijn simpel te downloaden van de Unibet website. We raden je wel aan, om eerst een account aan te maken. Zodra je dit hebt gedaan, kan je via je mobiel een eerste weddenschap plaatsen.

10. Unibet Quoteringen

Unibet hanteert hele goede quoteringen. Bij de voetbalwedstrijden is er slechts sprake van een oddsmarge van 3,9%, terwijl de oddsmarge bij overall sporten op 4,3% staat. Hiermee scoren ze hoog in de bookmaker ranking.

Unibet Beoordeling & Conclusie: 9/10

Unibet België heeft alles wat je zoekt in een bookmaker: simpele aanmeldingsprocedure, overzichtelijke website, veel storting mogelijkheden zijn ideaal om te starten. Wil je met je mobiel wedden? Ook geen probleem, want daar heeft Unibet de Sport Apps voor ontwikkeld. Het belangrijkste vinden we de vele soorten weddenschappen en de ideale noteringen op die weddenschappen. We raden Unibet bij iedereen aan. Veel succes!