Unibet Review & Ervaringen

Unibet

Unibet Review

Geüpdatet op: 11.07.2019
92
Zeer Goed

Experts Waardering

Unibet
Kevin Been
11.07.2019
92

Ervaringen met Unibet

Conclusie:
Unibet verdient een totaalscore van 92 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Unibet!

Unibet Belgie is een bekende bookmaker in Belgie en verdient een score van 92 door een zeer compleet aanbod. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Unibet. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Belgen kunnen zich aanmelden bij Unibet. 

Storten:
Unibet geeft je tal van opties om te storten. Je kunt kiezen voor Bancontact, Neteller, Skrill of een PaySafeCard. Helaas is PayPal niet beschikbaar. Aan je storting zijn verder geen kosten verbonden. 

Uitbetalen:
Net als storten, kun je via verschillende methodes uitbetalen. Dit zijn o.a. een bankoverschrijving, Neteller, Skrill, HiPay en PaySafeCard. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. 

Wedden:
Unibet biedt meer dan 30 verschillende sporten aan waar je op kunt wedden met vaak meer dan 200 selecties per duel. Dit mag zeer zeker een groot wedden aanbod genoemd worden. Zeker nu je ook onder andere kunt wedden op eSports, politiek en entertainment.

Klantenservice:
De klantenservice van Unibet is te bereiken per e-mail (info-benl@unibetsupport.be), telefoon (0800 74408) en live chat. Zeer veer mogelijkheden dus en ook nog eens Nederlandstalig!

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met Unibet terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past Unibet bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde Unibet ervaringen terugvinden.

Unibet Review
BE Vlag Donker
1. Unibet Aanmelden NLD X BEL
2. Taal website NLD  ENG 
3. Unibet Storten iDeal
X | X
Bancontact
| X
4. Unibet Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 
5. Unibet Klantenservice Telefoon   Chat
6. Unibet Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Unibet Wedden
9. Unibet App
10. Quoteringen
Beoordeling 9,0/10
wedden unibet klein logo

 

Unibet is waarschijnlijk een van de grootste en bekendste bookmakers in België. Bookmaker Unibet werd in 1997 opgericht,  en stond hun spelers bij met raadgevingen over de ideale weddenschap. Nu zijn ze onderdeel van een van ’s werelds grootste online ondernemingen gespecialiseerd in kansspelen, namelijk Kindred. De unieke eigenschappen van Unibet werden bij deze overname bewaard en het motto is en blijft hetzelfde : Unibet is voor spelers, door spelers. Unibet heeft tal van onderscheidingen en geldt als voorbeeld voor vele andere bookmakers. Ze hebben onder andere EGR Awards 2016 : Sports betting operator en de IGA awards 2016 : Socially Responsible Operator gewonnen. Bij ons scoren ze dan ook de hoge quotering van 9 punten.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Neteller, Skrill, PaySafeCard of HiPay.Wedden unibet home

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Unibet Ervaringen in 10 stappen

Hier boven kan je de tabel terugvinden waar we een score geven aan Unibet. Die score werd berekend via verschillende onderwerpen onder de loep te nemen. Met een score van 9 op 10 scoort Unibet vanzelfsprekend hoog. Hieronder kan je uitgebreid het verslag lezen van onze Unibet test in onze Unibet ervaringen. Dit gaat over een registratie van een Unibet account tot Unibet bonus.

1. Unibet Account aanmaken

Het aanmaken van een Unibet account is heel makkelijk en duurt slechts een paar minuten. Klik op aanmelden en volg de verschillende instructies en stappen. Je hoeft slechts een paar persoonlijke gegevens achter te laten en een veiligheidsvraag in te stellen. Hierna is je account aangemaakt en kan je overgaan tot een storting.

2. Unibet Website

De Unibet website is speciaal gemaakt voor de Belgische spelers en heeft een groen/wit/grijze huisstijl. Simpelheid is troef en de site is heel makkelijk te navigeren. Je vindt alles snel dankzij een eenvoudig te gebruiken menu, met een overzicht van alle trending weddenschappen.

3. Unibet Geld Storten

Unibet biedt heel veel mogelijkheden aan om geld te storten op je rekening. De belangrijkste voor ons is natuurlijk de Bancontact / Mistercash mogelijkheden. Daarnaast behoren ook de gebruikelijke Neteller, Skrill, Hipay of Paysafecard tot de mogelijkheden. Normaal rekent Unibet geen kosten aan voor een storting, maar als het toch zou gebeuren dan staat het vermeld bij de methode. Een storting, vooral een bankoverschrijving, kan een drietal dagen duren.

Nu Aanmelden bij Unibet en storten met bijvoorbeeld:Wedden unibet storten

4. Unibet Uitbetalen

Er zijn verschillende opties om je geld te laten uitbetalen. Normalerwijze wordt het geld altijd terug gestort op de gebruikte storting methode. Dus als je storting via Neteller doet, kan je ook via Neteller laten uitbetalen. Via Neteller of Skrill zal je het geld binnen de 12 uur ontvangen. Een uitbetaling via overschrijving is ongeveer 3 werkdagen en via krediet of debit kaart, kan het vijf dagen duren. Unibet rekent geen kosten aan voor transacties.

5. Unibet Klantenservice

De Unibet Sport Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

 • E-mail: via het webformulier of info-benl@unibetsupport.be
 • Telefonisch: 0800 74408
 • FAQ Sectie
 • Live Chat

Unibet heeft een heel uitgebreide hulp sectie en daar kan je werkelijk alles in terug vinden, wat je maar nodig hebt. Stel dat je toch een persoonlijk contact wenst, dan kan je dit via de live chat of telefoon te werk stellen. Via telefoon is dit enkel tussen 13u en 17u ’s middags. Chatten kan je doen van 8 tot 23u. Indien je ze wilt bereiken tussen 23 en 8u, dan kan je de Internationale live chat contacteren.

6. Unibet Bonus

De Unibet bonus is een heel leuke bonus, met een hoog percentage van 100%. Als je al 50 euro stort, kan je de maximum weddenschap van € 50 euro inzetten om je winst de verdubbelen. Veel hoef je trouwens niet te doen om de Unibet bonus vrij te spelen. Je hoeft slechts enkel je eerste weddenschap te plaatsen op minimale noteringen van 1.40. Je mogelijke winst wordt verdubbeld en hoef je niet rond te spelen. Om dit alles te verwezenlijken, geeft Unibet je dertig dagen de tijd.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Unibet!

Unibet Welkomst bonus verdubbeling van je eerste weddenschap tot €50

7. Unibet Promoties

Unibet heeft constant promoties, wat het spelen of wedden natuurlijk een stuk plezanter maakt. Er zijn momenteel 4 vaste en 3 losse promoties. Die promoties gaan van:

 • Verdien € 20 Free Bets met multiples
 • Antwerp Open : Dagelijks € 5 Free Bet
 • ATP Tennis : 10.000 euro te verdelen
 • Unibet 20 jaar
 • Doelpunt in blessuretijd? Geld terug
 • Refer a friend
 • Gratis weddenschap via je mobiel

8. Unibet Wedden Aanbod

Met 33 verschillende sporten biedt Unibet een ruim aanbod aan de wedders. De populairste sporten zijn ook hier de trend, maar er is ook keuze uit e-sports, tv-persoonlijkheden of politieke weddenschappen. Tijdens een Champions League wedstrijd zijn er een slordige 260 weddenschappen te plaatsen op 1 enkele wedstrijd. Keuze genoeg, lijkt ons.

9. Unibet Mobiel Aanbod

Naast een perfect te navigeren en gebruiksvriendelijk mobiele website, heeft Unibet ook 2 Sports apps ontwikkeld. De Unibet iPhone App en Unibet Android App zijn simpel te downloaden van de Unibet website. We raden je wel aan, om eerst een account aan te maken. Zodra je dit hebt gedaan, kan je via je mobiel een eerste weddenschap plaatsen, want er is momenteel de cash back promotie.

10. Unibet Quoteringen

Unibet hanteert hele goede quoteringen. Bij de voetbalwedstrijden is er slechts sprake van 3,9% terwijl de marge bij overall sporten op 4,3% staat. Hiermee scoren ze hoog in de bookmaker ranking.

Unibet Beoordeling & Conclusie: 9/10

Unibet België heeft alles wat je zoekt in een bookmaker: simpele aanmeldingsprocedure, overzichtelijke website, veel storting mogelijkheden zijn ideaal om te starten. Daarnaast biedt Unibet ook een hoge bonus verdubbeling aan op je eerste weddenschap tot € 50 aan gemakkelijke bonusvoorwaarden. Wil je met je mobiel wedden? Ook geen probleem, want daar heeft Unibet de Sport Apps voor ontwikkeld. Het belangrijkste vinden we de vele soorten weddenschappen en de ideale noteringen op de die weddenschappen. We raden Unibet bij iedereen aan. Veel succes!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Unibet!

Unibet Welkomst bonus verdubbeling van je eerste weddenschap tot €50