Unibet Poker

Poker is een geweldig spel dat een veelvoud van kansen aanbiedt om je vrienden eens stevig te vernederen met je superioriteit in het kans berekenen! Unibet Poker is dan ook een geweldig platform om je skills nog verder te testen tegen een wereldwijde competitie.

Als je onze Unibet Review las, dan ben je misschien meer bekend met het sportweddenschappen gedeelte van deze site. Aangezien je op deze pagina belandt ben, gaan we er vanuit dat je al weet hoe poker precies werkt. Dus indien je geen tijd wilt verspelen dan heb je hier meteen al de link om de Unibet Poker app te downloaden. Let wel om de deze enkel in België beschikbaar is, en dus niet in Nederland.

De Unibet Poker App kan je hier Downloaden

Wat biedt Unibet Poker allemaal aan?

Net zoals bij de meeste andere operatoren heb je vaak grote toernooien met gigantisch veel geld in het prijzenpot. De Unibet Poker Online Series is één van die toernooien, en biedt 1 miljoen euro aan prijzengeld verspreidt over 132 toernooien!  Het main event heeft zelfs een garantie prijzenpot van 200.000 euro!

speel poker bij unibet

Unibet Poker App (PC of Mac)

De Unibet app kan je makkelijk downloaden via de Unibet site en werkt op zowat elk apparaat. Leuk is dat je zelfs zonder app ook nog perfect kan pokerspelen via je browser. Hoewel wij toch altijd aanraden om gewoon even snel de applicatie te downloaden en te installeren. De browser versie werkt natuurlijk altijd wel, maar de app beschikt bijna altijd over meer mogelijkheden en is vaak ook sneller dan je webbrowser, zeker als je meerdere tafels tegelijkertijd wil gaan spelen.

unibet poker hoofdmenu

Unibet Poker gidsen

Ben je een beginner, of wil je gewoon je kennis nog meer testen? Bij Unibet heb je uitgebreide Poker gidsen die je helpen om betere beslissingen te nemen. Een echte aanrader is hun gids over pokertoernooien, waar je informatie vindt over alle strategieën die mogelijk zijn afhankelijk van het type van toernooi.

Een ander niet te missen gids is deze over poker psychologie. Je emoties onder controle houden is natuurlijk heel belangrijk, maar wat misschien nog belangrijker is, is de kennis van ‘waarom’ bepaalde emoties juist naar boven komen tijdens bepalende pokermomenten?

Wat voor custom opties zijn er beschikbaar?

Het is heel gemakkelijk om zowel je avatar als display naam aan te passen. Er komen ook allerlei beloningen bij te pas afhankelijk van hoeveel je speelt. Een typisch cadeau dat je wel eens kan ontvangen zijn tickets voor een online toernooi, en vaak ook voor een satelliet naar deze toernooien.

Unibet Live poker toernooien

Het moet niet altijd online, ook aan echte tafels, met echte pokerchips kan je bij Unibet gaan spelen. Zo heb je bijvoorbeeld het ganse jaar de “Unibet Open Tour”, die door vele steden trekt met gigantische prijzenpotten. Wil je je vaardigheden testen tegen echte pro’s, dan zijn deze events misschien iets voor jou. Let wel op, dat live toernooien redelijk duur zijn. de prijzen voor de tickets zijn meestal 1100 EUR. Wil je een pakket met hotel en onkosten erbij kopen dan heb je ruim 2000 EUR nodig!

Update: In Mei 2020 werd beslist om de rest van de Unibet Open online af te werken omwille van redelijk vanzelfsprekende redenen. 

Nog belangrijke informatie over Pokeren op Unibet?

Er zijn enkele belangrijke zaken die je zeker moet weten vooraleer je bij Unibet Poker begint te spelen.

  • Gebruik je graag HUDs (Heads up Display) en andere poker statistieken software om je spel te verbeteren? Helaas is dit niet meer mogelijk op Unibet door een bewuste keuze van het management. De hoop is om de kloof tussen zwakkere spelers & sterkere tegenstanders zo te kunnen verkleinen om een eerlijker verloop van het spel te krijgen.
  • Geen tafel/zetel selectie mogelijk: Net om dezelfde reden is het ook niet mogelijk om bewust een zitplaats aan een tafel te kiezen. Alles gebeurt via automatische software dat een zitplaats plus tafel voor jou kiest.
  • Je mag tot 3 keer per dag je nickname & avatar veranderen, om anoniem te blijven.

Wat denk jij over deze maatregelen? Er ligt een heel grote focus bij Unibet om een eerlijk spelverloop te creëren, waar iedereen anoniem gerust kan door pokeren zonder enige vorm van competitief voordeel gecreëerd door computer technologie.

Of dit effectief ook werkt is een andere vraag, maar het alleszins een prima geste van een uitstekende poker site.

Meld je aan bij Unibet Poker