Mobiel wedden & bookmaker apps

Weddenschappen plaatsen via je mobiele telefoon of tablet wordt steeds populairder. Alle bookmakers beschikken over een mobiele website maar je weddenschappen plaatsen via een bookmaker app maakt het gebruiksgemak nog groter. Wij bekijken voor jou welke bookmaker een mobiel wedden app aanbiedt, voor welke besturingssystemen deze bookmaker app beschikbaar is en of de bookmaker ook een mobiele bonus aanbiedt. Voor meer informatie over mobiel wedden en het downloaden van apps kun je onder de tabel verder lezen.

bookmakers mobiele apps

Opgelet: In overeenstemming met de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licentie. Nederlanders kunnen bij meerdere bookmakers met landelijke licentie terecht via onze Bookmakers Nederland pagina. Belgen kunnen hieronder kiezen voor een betting app-alternatief.

 

NL Vlag Licht
Bet365 Review: 9/10
Bet365 bonus: 9/10
 • Bet365 AppJa     Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows
 • tot € 100 wedkrediet!

NL Vlag Licht
Betcity Review: 9/10
Betcity Bonus: 8/10
 • Betcity App: Nee     Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows
 • € 20 risicovrij wedden stortingsbonus

NL Vlag Licht
Jack’s Review: 8.6/10
Jack’s Bonus: 9/10
 • Jack’s App: Nee     Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows
 • € 50 risicovrij wedbonus


BE
Unibet Review: 9.4/10

 • Unibet AppJa     Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows

BE
Bet777 Review: 9.3/10
 • Bet777 AppJa     Mobiel Bonus: Ja
 • Systeem: iOS, Android, Windows
  Nu aanmelden


BE
Circus Review: 9.2/10

 • Circus App: Ja      Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows


BE
BetFIRST Review: 9/10

 • BetFIRST AppJa     Mobiel Bonus: Nee
 • Systeem: iOS, Android, Windows

Nu aanmelden


BE
Bwin Review: 8.9/10
BE Vlag Donker
Ladbrokes Review: 8.8/10

>> Bookmakers België <<  >> Bookmakers Nederland <<

Wat is mobiel wedden?

Mobiel wedden betekent het plaatsen van weddenschappen via je mobiele telefoon of via een tablet. Speciaal voor gebruikers van een smartphone creëren bookmakers mobiele versies van hun website zodat jij mobiel kunt wedden op sport en voetbal. Naast de mobiele websites ontwikkelen steeds meer bookmakers ook een bookmakers app. Deze bookmaker apps zorgt ervoor dat jij nog sneller en gebruiksvriendelijker mobiel wedden op voetbal en op sport kunt doen. Graag lichten wij toe hoe jij een mobiele app kunt downloaden bij de verschillende bookmakers. Eerst laten we je echter nog kennis maken met actuele mobiel wedden bonussen. Je kan overigens ook live wedden via de mobiele bookmakers, en bij een aantal kan je zelfs wedden met livestream bookmakers.

Actuele mobiel wedden bonussen

Spelers van bij ons zijn steeds op zoek naar betting apps; er zijn wel bookmakers die deze aanbieden, maar soms niet in het correcte land. Andere bookies bieden zelfs geen app aan, denk maar aan Toto Nederland. Op dit moment is er 1 mobiel wedden bonus beschikbaar voor Nederlanders en Belgen, namelijk die van bookmaker BetFIRST. Bij verlies van je eerste mobiele weddenschap betaalt BetFIRST je inzet tot € 10 terug! Meer informatie over deze mobiel weddenbonus vind je in het BetFIRST Bonus profiel terug.

Bookmaker Apps downloaden via Bookmaker Website

De gemakkelijkst manier om mobiel wedden op voetbal en sport mogelijk te maken via een Bookmaker App is om de Bookmaker App te downloaden via de website van de Bookmaker. Ga simpelweg naar het onderdeel ´Mobile´ op de website van de sportweddenschappen aanbieder en selecteer jouw besturingssystemen. Nagenoeg alle bookmakers bieden zowel de App voor Android als iOS aan. Wedden met Windows Phone is helaas minder gebruikelijk. Bij de meeste bookmakers vind je geen Wedden Windows App terug en dien je te wedden via de mobiele website.

Bookmaker Apps downloaden via Google Play Store

Als je wil wedden met Android kun je naast op de website van de bookmaker ook proberen de app te downloaden via de Google Play Store. We dienen echter te vermelden dat de Google Play Store vaak apps verwijdert, die verband houden met wedden en gokken uit haar assortiment. Het kan dus zijn dat een bookmaker wel een Bookmaker App aanbiedt maar je deze niet terugvindt in de Google Play Store. Daarom raden wij je voor het gebruiksgemak aan om je mobiele wed app direct te downloaden via de bookmaker zelf.

Bookmaker Apps downloaden via App Store

iOS gebruikers vinden veel Bookmakers Apps terug in de App Store. Simpelweg door de App Store te openen en de naam van de bookmaker in het zoekveld in te geven kom je de app tegen. Het downloaden van de app is bij alle vermelde bookmakers gratis. Na het inloggen kun je direct je weddenschappen plaatsen. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om de app via de reguliere website te downloaden. Hoe dan ook, in enkele fracties kun jij mobiel wedden op voetbal en sport.

Bookmaker Apps downloaden via Microsoft Store

Zoals eerder aangegeven zijn er maar weinige bookmakers die een Windows Variant van hun Wed App gecreëerd hebben. Op dit moment is Tipbet de enige bookmaker in onze lijst die een wedden met Windows app aanbiedt. De reguliere mobiele websites van de bookmakers werken echter ook vaak snel wat ervoor zorgt dat jij ook met je Windows Phone mobiel wedden op sport mogelijk kunt maken.