Betcity

BetCity.nl bonus

Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons sportweddenschappen bonus overzicht voor de beste opties!

Wat maakt een goede bookmaker? Dat zijn verschillende zaken natuurlijk, maar een belangrijke troef voor spelers zijn natuurlijk de bookmaker bonussen. BetCity.nl, een van de nieuwste bookmakers in Nederland met een vergunning, heeft ook een bonus voorzien voor nieuwe spelers. Je kan er namelijk een risk-free bet krijgen. Ontdek meer over deze bonus of lees gauw ons BetCity review. Je kan meteen de bonus claimen via een klik op de knop.

Risicovrij wedden bij BetCity

 

BetCity Bonus details: 9.7/10
Bonus Type: Risicovrije weddenschap
Bedrag € 20 of € 50
Percentage 100%
Minimale storting:  €20
Betaalmethoden bonus: Bankoverschrijving, iDeal en Creditcard
Is er een Bonus Code nodig? Nee
Voorwaarden kort: 1 x inzetten, winst is voor jou
Tijdsduur Je BetCity.nl bonus kan je inzetten, en als je weddenschap wint, krijg je de winst uitgekeerd. Je dient hem binnen de 30 dagen in te zetten.

BetCity.nl Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Als je bij BetCity als nieuwe klant een storting doet van 20 tot 50 euro, krijg je daar een gratis risicovrije weddenschap van 20 euro bovenop. Bij een storting van 50 euro of meer krijg je een 50 euro free bet. Als je weddenschap met je free bet vervolgens wint, dan krijg je de winst op je account! Het heeft dus zin om hiervoor een weddenschap met hoge odds te kiezen. Kies je voor odds van 1.20 en je wint, dan zal je dus slechts 4 of 10 euro krijgen. Kies je echter voor odds van 2.00 pakweg en deze blijkt succesvol, dan krijg je 20 of 50 euro terug!

De opties om deze bonus free bet in te zetten, zijn quasi eindeloos. Er worden geen minimum odds gesteld, dus je bent echt volledig zelf vrij om hem ten volste te benutten. Maar please, we smeken je. Verspil deze odds niet aan een zwakke 1.08 of wat-dan-ook kansen in je weddenschap, omdat je maar gewoon een beetje winst wil. Betcity heeft immers naast haar leuke welkomstbonus ook geregeld promoties in de vorm van odds boosts in huis.

Betcity extra promoties

Zo krijg je geregeld sterke winstkansen aangeboden voor belangrijke matchen. Onlangs zagen we voor de wedstrijd Letland – Nederland in de WK kwalificaties bijvoorbeeld nog een mooie boost. Waar de odds oorspronkelijk nog op 1.06 voor Nederland lagen, bood Betcity een ruime boost aan van maar liefst 3.00.

Daarnaast biedt Betcity ook combo boosts aan, waarmee je op meerdere weddenschappen kan inzetten tegelijkertijd. Zo kan je ook meer winst vangen, als je alle markten juist hebt geraden tenminste. Klik op de banner en lees alles over de combo boosts onder ‘promoties’.

betcity promoties combo

BetCity.nl Bonus Conclusie

Omdat het momenteel een van de weinige bonussen op de Nederlandse markt is, kiezen wij uiteraard voor deze BetCity promotie. We zijn vooral blij met het feit dat er geen ingewikkelde rondspeelvoorwaarden aan vast hangen. Een prima deal voor nieuwe klanten. 20 euro storten en een risk-free bet van 20 euro krijgen, is net zo goed een bonus voor gratis wedden als geen ander. Bovendien is er geen bonus code nodig om deze te claimen. Klik eenvoudigweg op de banner, meld je aan en stort 20 euro. Je ontvangt meteen je risicoloze weddenschap bij BetCity.nl. Veel succes met het inzetten, en kies vooral voor markten met degelijke odds!

betcity bonus gratis wedden

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Betcity Bonus FAQ

Is er een Betcity bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Die is er zeker, en het is niet zomaar een. Wedden bij Betcity in Nederland is een van de weinige legale bookmakers voor spelers in Nederland. ie online wil gokken op sport, doet er goed aan om als nieuwe klant bij Betcity aan te melden. Dan maak je namelijk kans op deze 20 euro gratis risicovrije weddenschap als stortbonus. Lees hier alles wat je moet weten voor je de risk-free bet bij Betcity.nl kan claimen.

Is de Betcity bonus ook voor Belgen actief?

Belgen hebben het helaas moeilijker om een bonus te krijgen bij deze, laat staan een andere bookmaker. De Belgische wetgeving is namelijk niet zo happig op de bonussen. Dus zal je enkel als Nederlandse nieuwe speler recht hebben op de risk-free bonus bet bij Betcity.

Is er een Betcity bonus code?

Er is geen bonuscode nodig om de Betcity bonus te claimen. Je kan de risk-free bonus bet bij Betcity claimen zonder een promo code in te voeren. Meld je aan via de knop bovenaan deze pagina.

Waar komt bookmaker Betcity plots vandaan met hun bonus?

Er bestond een tijd waarin alleen Toto actief was op de Nederlandse markt. Gelukkig kan je sinds 1 oktober 2021 ook legaal wedden bij andere bookmakers. Een van de eerste legale bookmakers in Nederland was Betcity, die als allereersten hun licentie verzilverde. Hun moederbedrijf, BetNet, is echter al veel langer actief op de igaming-markt. Betcity.nl is dus een betrouwbare bookmaker, en bovendien is de bonus die ze aanbieden helemaal legaal in Nederland.