Ladbrokes App

Mobiel wedden bij Ladbrokes kan via verschillende manieren en dit zowel op tablet of mobiel. We leggen hieronder de Ladbrokes App Android en de Ladbrokes App iPhone uit. Wil je enkel wedden via de Ladbrokes mobiele site? Dat kan ook. Klik hieronder om onmiddellijk de Ladbrokes app te downloaden.

Ladbrokes Mobile Website

De mobiele Ladbrokes site is te raadplegen via allerlei mobiele toestellen en dit via diverse platformen. Je hoeft helemaal niets te downloaden en installeren. Het volstaat om naar de mobiele pagina te surfen en dan hier kan je dan inloggen op je spelers account. Wel raden we je aan om via desktop een account te creëren en dit via onze link. Hiermee krijg je altijd de bonus en gekoppelde promoties. De site laadt snel en is makkelijk te navigeren.

Ladbrokes:                                                        Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 24 MB 32 MB
Update regelmatig voldoende
Storten
Uitbetalen

Ladbrokes App Downloaden

Dankzij de jarenlange ervaring van Ladbrokes, weet het perfect wat het zijn wedders dient aan te bieden. Naast deze prachtige website, kan je ook de apps downloaden wat het gebruiksgemak nog verbetert. Je kan zowel een Ladbrokes Android app of Ladbrokes iOS app downloaden.

Ladbrokes App Android

De Ladbrokes app voor Android kan je via de site van Ladbrokes downloaden en installeren. Je dient hiervoor wel de settings van je telefoon te wijzigen. Ga daarvoor naar settings en kies daarna applicaties. Bij de optie beveiliging, kan je dan de onbekende bron uitvinken. Hiermee geef je toestemming aan je telefoon en Android platform om apps die niet op Google Play Store staan, te installeren. Downloadt daarna de app en installeer het. Eenmaal geïnstalleerd kan je de setting weer wijzigen indien je dit wenst.

apps toelaten Android

Ladbrokes App iPhone

Wil je de Ladbrokes app installeren op een iPhone, dan heb je het veel makkelijker. Je dient hiervoor namelijk niets te wijzigen aan de settings van je telefoon, in tegenstelling tot de Android app. Ga gewoon naar de Ladbrokes site of de iTunes shop en daar kan je dan de Ladbrokes app rechtstreeks op je Apple-toestel installeren.

ladbrokes android

Ladbrokes App Ervaringen

De App Ladbrokes loont de moeite om te downloaden en te installeren. Nadat je de sport selectie hebt geselecteerd is het makkelijk om je favoriete evenement te kiezen. Als je vaak wedt op een bepaalde sport, komt die ook bij je favorieten te staan. Hierdoor wordt het de volgende keer nog makkelijker. Ook de Bet coupon is handig en snel te raadplegen. De app is net zoals vele andere aspecten een grote plus bij deze bookmaker. Daarom raden we je aan om je in te schrijven bij Ladbrokes als je graag via een degelijke app wedt.

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie