Bet365 App

#Ad – Als een van de bekendste bookmakers in online gaming, is Bet365 vast geen onbekende. Het is een van de oudste en langst actieve sportsbook aanbieders. Ze hebben uiteraard naast hun desktop versie van de site, ook een mobiele versie. De Bet365 app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen, dus mobiel wedden bij Bet365 kan op verschillende manieren. Sinds kort, met name oktober 2021, kan men ook weer aanmelden bij bet365. Dat betekent allicht ook dat men de app kan downloaden. Weldra bieden we alle info hier, lees ondertussen alvast onze Bet365 ervaringen. Wil je meteen wedden, meld je dan aan via de knop.

Bet365 Mobiele Website

Als een speler geen standalone app kan downloaden, is de mobiele webpagina een meer dan goed alternatief. Hiermee kan men spelen zonder te downloaden en kostbare opslagruimte op te offeren. Dat is dus precies zoals een gewone website bezoeken. Al wat men hoeft te doen is het Bet365.com adres in de zoekbalk van de browser in te voeren. Zo ziet men de bet365 geoptimaliseerde pagina zelf, zonder de app.

Bet365:                                                                  Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Update maandelijks 2-maandelijks
Storten
Uitbetalen

Bet365 App Downloaden

De apps van Bet365 zijn beschikbaar, zowel op iOS als op Android-toestellen. Eenmaal deze gedownload is, kan men er alles doen wat ook via de browserversie kan. Denk maar aan Bet365 storten bijvoorbeeld of ook de klantendienst bij Bet365 contacteren.

Bet365 App Android

De Android app is precies zoals je zou verwachten. Alles werkt vlot, precies zoals je dat zou verwachten. In die zin maakt het niet uit hoe je de app benut, via Android of op eender welk ander toestel.

Bet365 App iPhone

De Bet365 iPhone App kan men dan weer downloaden via de iTunes-store op een Apple-toestel. Dit geldt zowel voor iPhones als voor de iPad, aangezien deze gebruik maken van het iOS-bestuursysteem. In de zoekbalk Bet365 intypen, en de bet365 app zal vanzelf verschijnen. Dit is alvast hoe je de app kan installeren op je iphone, mocht je moeilijkheden hebben met de installatie ervan.

apps toelaten Android

Voor- en nadelen van de bet365 app

  • Uitgebreid weddenschappenprogramma
  • Aantrekkelijk ontwerp
  • Zeer eenvoudige menunavigatie
  • Vrijwel alle functies die via de desktopversie worden aangeboden, kunnen ook via de Bet365-app worden gebruikt
  • Uitgebreid aanbod van live weddenschappen
  • bet365 livestream wedden gebruik ook mogelijk
  • Bovenste menubalk van de app een beetje klein

Bet365 App Ervaringen

Onze verwachtingen van de Bet365 app waren hoog. Het is immers de marktleider in verschillende landen. En dat moet ook tot uiting komen in het mobiele aanbod. De apps lijken grotendeels volgroeid en betrouwbaar, het aanbod is groot en het is gemakkelijk te gebruiken. “Bet365 on the go” – de speciale apps zijn echt voor iedereen die graag met een smartphone of tablet speelt.

Onze ervaringen bij Bet365 waren altijd al hoogstaand. We herinneren ons nog dat we net onze iPhone 4s hadden, en bij Bet365 mobiel speelden via de app. Dat waren mooie tijden. En gelukkig zijn deze nu terug. Sinds we opnieuw kunnen legaal wedden bij Bet365, is er geen enkele van de bookmakers apps waar we zo veel tijd spenderen als deze. We zijn tevreden over de odds en de app werkt erg intuitief. Niets dan lof dus.