Bet365 storten

#Ad

Bet365 accepteert voorlopig geen Belgische spelers meer. Belgen kiezen daarom voor een alternatief uit onze Bookmakers België lijst. Nederlanders kunnen wel bij Bet365 storten.
Ga naar Bet365 Klarna

Wanneer het aanmelden bij Bet365 is gelukt, is de nieuwe speler klaar voor de volgende stap: geld storten. Wij zijn voor jullie nagegaan welke betaalmethodes door deze bookmaker geaccepteerd worden. Men krijgt er bovendien per betaaloptie een kleine uitleg bij, over het minimum bedrag van storten en dergelijke. Via de knop kom je meteen bij Bet365 uit.

Bet365 storting methodes

Bet365 storten: methodes

Er worden vele verschillende methodes aanvaard door bookmaker Bet365 om te storten. Als een van de meest traditionele bookies out there, merkt men dat ook aan hun stortingsmethodes. Voornamelijk de klassiekers worden hier aangeboden. eWallets en dergelijke vind men er dus niet terug. Bet365 rekent op oude, vertrouwde methodes. Ook is sinds 2022 PayPal wedden toegevoegd, het enige wat nog ontbreekt voor deze bookmaker is Trustly wedden.

Bet365 betalingsmogelijkheden

Hoe stort je met PaySafe kaarten bij Bet365?

Een storting doen op een Bet365 met paysafe kaarten is momenteel niet mogelijk, voorheen was het wel mogelijk maar door mogelijk fraude kun je bijna bij geen enkele Nederlandse bookmaker meer wedden met Paysafe kaarten. Voorheen kon het wel op Bet365 door de onderstaande stappen te volgen op je wedaccount:

Paysafe kaart Bet365

 • Koop uw prepaid Paysafecard bij een van de duizenden verkooppunten over de hele wereld (u kunt online een pincode kopen in Nederland)
 • Log in op uw Bet365-account
 • Ga naar de stortingspagina en selecteer Paysafe-kaart als uw voorkeursoptie
 • Vul vervolgens het bedrag in dat u op uw rekening wilt storten
 • U wordt vervolgens doorverwezen naar de Paysafecard-website waar u uw 16-pincode moet invoeren
 • Ga vervolgens verder met het bevestigen van uw betaling
 • De aanbetaling wordt direct weerspiegeld in uw wedaccount

Bet365 iDEAL

Spelers hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het weer zover. Sinds Bet365 in Nederland legaal opereert, kan er ook weer gewed worden met iDEAL. Deze stortmethode is allicht de meest bekende in Nederland. We zijn enthousiast dat deze weer in het stortmethode aanbod van Bet 365 werd opgenomen en we weer met iDEAL wedden kunnen.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting:  € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 Maestro & MasterCard

De bankkaarten Maestro en MasterCard zijn welbekend, en nog steeds een van de meest populaire betaalmethodes online. Er zijn geen transactiekosten aan verbonden en de transactie gebeurt vrijwel onmiddellijk, daarom dat het nog steeds populair is.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting:  € 40.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 Visa

Nog zo’n klassieker voor wie over een kredietkaart beschikt, is natuurlijk de methode van VISA. Deze methode is inmiddels ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook online wordt Visa nog steeds als een van de meest benutte transactiemethodes gebruikt.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: € 40.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 cheque of bankoverschrijving (niet langer mogelijk in 2022!)

Andere opties om online te betalen zijn bijvoorbeeld Skrill, Neteller en Webmoney. Bet365 kiest echter niet voor deze online wallets, maar gaat eerder voor de klassieke methode van overschrijving via de bank of per cheque. Deze methodes zijn echter sinds kort niet meer in gebruik bij Bet365.

Bet365 Klarna

Als je bij Klarna wilt wedden, dan denken we dat bet365 Sport de plek is waar je als eerste heen moet gaan. De site biedt niet alleen een geweldige welkomstbonus, maar het is ook een van de meest uitgebreide en populaire online gokportalen die je online kunt vinden, en combineert een enorm scala aan functies met geweldige quoteringen. Je kunt met Bet365 Klarna al een storting maken van 5 euro en zonder enige extra kosten, het bedrag staat direct op je rekening en je kunt een maximale storting doen van 2000 euro.

Klarna Bet365

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: € 2000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 PayPal

Als laatste wordt ook PayPal geaccepteerd op Bet365, hier was lang vraag naar en sinds 2022 in het mogelijk voor spelers om ook deze methode te gebruiken. Het is een simpele manier om te storten en het werkt supersnel! Het makkelijke aan Paypal is dat je uitbetalingen direct binnen krijgt, ook kun je gemakkelijk storten door in te loggen en te betalen. Er zitten geen transactiekosten verbonden aan Paypal en storten kan al vanaf 15 euro.

Bet365 Paypal

 • Minimum storting: € 15
 • Maximum storting: € 8000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Overige betaalopties

Of misschien Pay n Play wedden, crypto wedden of dergelijke? Die zijn er momenteel niet beschikbaar bij Bet365. Vreemd? Niet per se, als je weet dat Bet365 al jaren draait zonder deze nieuwe methodes. Hoewel we toch stilaan verwachten dat ook Bet365 nieuwe methodes zal beginnen opnemen. Daarmee geloven we het meest in Neteller, Skrill en Sofort als betaalmethoden. Of Bet365 deze op de NL markt zal aanbieden blijft de vraag, als dit veranderd zullen we dit uiteraard updaten.

Conclusie Bet365 Geld Storten

Bet365 biedt degelijke betrouwbare methodes aan om te storten. Bovendien zijn we erg tevreden dat ze nergens transactie kosten aanrekenen, en dat ook het minimum stortbedrag prima meevalt. Als een van de meest vertrouwde bookmakers vinden we toch dat het tijd is voor deze bookmaker om te innoveren. Een van de manieren om dat te doen, zou alvast zijn om enkele stortingsopties toe te voegen. In deze tijd is het natuurlijk quasi vanzelfsprekend dat de meeste mensen een debit- of kredietkaart hebben. Toch zouden wij meer inzetten op online e-wallets.


Bet365 Welkomstbonus?

Als nieuwe klant kunnen we weer terecht bij Bet365, en dat maakt ons natuurlijk blij. Niet alleen het feit op zich, maar ook het feit dat ze een prima Bet365 bonus aanbieden voor nieuwe klanten. Deze komt in de vorm van wedkrediet. Bovenop de eerste storting word elke nieuwe speler 500% beloond aan wedkredieten tot 50 euro. Lees er alles over op onze bet365 bonus pagina.

FAQ - Alles over Bet365 storten

Hoe kan ik bij Bet365 storten?

Bet365 zet in op de klassieke methodes van storten, zoals we deze allemaal kennen. Zo kan men er terecht om te storten met Maestro-kaart, MasterCard of VISA-kaart. Mocht een speler niet over deze beschikken, is er ook de mogelijkheid om de storting bij Bet365 door te voeren via een Klarna-bankoverschrijving. Als laatste aanvaarden ze ook iDEAL als betaalmethode. Let op, want bij die laatste kan men niet bij Bet365 uitbetalen via dezelfde weg. 

Kan ik bij Bet365 storten met iDEAL?

IDEAL is al lang de methode van voorkeur voor vele Nederlandse spelers, dat staat buiten kijf. Ze is verbonden aan jouw bank, en vormt nog steeds een van de meest eenvoudige methodes voor storten bij bookmakers NL. Momenteel kan men opnieuw gebruik maken van iDEAL om te storten. Bet365 aanvaardt immers weer NL spelers, sinds de nieuwe Kansspelwetgeving in werking treedt en ze een licentie hebben. Op woensdag 27 oktober 2021 konden Nederlanders er voor het eerst opnieuw storten met iDEAL.

Is er een Bet365 stortingsbonus beschikbaar?

Wij hebben lang gewacht op nieuws over Bet365 hun licentie in Nederland, maar nu is het zover. Voor Nederlandse klanten kan men inderdaad een bonus claimen, sinds we weer account kunnen aanmaken. Dit sinds eind oktober 2021, en er hangt ook een mooie bonus aan vast van 50 euro in wedkrediet. In België kunnen bookmakers omwille van de wetgeving Kansspelen heden geen bonus aanbieden.


> Ga naar Bet365 Review