Bet365 storten

Bet365 accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Wanneer je aanmelden bij Bet365 is gelukt, ben je klaar voor de volgende stap: geld storten. Wij zijn voor jullie nagegaan welke betaalmethodes door deze bookmaker geaccepteerd worden. Je krijgt er bovendien per betaaloptie een kleine uitleg bij, over het minimum bedrag van storten en dergelijke.

Bet365 storten: methodes

Er worden vele verschillende methodes aanvaard door bookmaker Bet365 om te storten. Als een van de meest traditionele bookies out there, merk je dat ook aan hun stortingsmethodes. Voornamelijk de klassiekers worden hier aangeboden. eWallets en dergelijke vind je er dus niet terug; bet365 is van de oude stempel en rekent op oude, vertrouwde methodes. Niet per se een slecht idee, maar op een bepaald moment zullen ze toch mee moeten met hun tijd en ook PayPal wedden en Trustly wedden overwegen, naar onze mening.

Bet365 Maestro & MasterCard

De bankkaarten Maestro en MasterCard zijn welbekend, en nog steeds een van de meest populaire betaalmethodes online. Er zijn geen transactiekosten aan verbonden en de transactie gebeurt vrijwel onmiddellijk, daarom dat het nog steeds populair is.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting:  € 40.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 Visa

Nog zo’n klassieker voor wie over een kredietkaart beschikt, is natuurlijk de methode van VISA. Deze methode is inmiddels ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook online wordt Visa nog steeds als een van de meest benutte transactiemethodes gebruikt.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: € 40.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bet365 cheque of bankoverschrijving

Andere opties om online te betalen zijn bijvoorbeeld Skrill, Neteller en Webmoney. Bet365 kiest echter niet voor deze online wallets, maar gaat eerder voor de klassieke methode van overschrijving via de bank of per cheque. Die laatste methode is echter haast niet meer in gebruik. Details vind je terug in de afbeelding op deze pagina. Hieronder de voorwaarden voor storten bij Bet365 met bankoverschrijving.

 • Minimum storting: € 200
 • Maximum storting: € 150.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: 2 tot 10 werkdagen

Bet365 PaysafeCard

Als laatste is ook de PaySafeCard een van de methodes die bij Bet365 wordt geaccepteerd. Daar heb je dus niet eens een bankrekening voor nodig. Je kan de paysafekaarten op verschillende plaatsen kopen. Met de 16-cijferige code ga je naar de stortpagina van Bet365, en geef je die code in. In het geval van PaySafe zijn er ook geen kosten verbonden vanuit Bet365 zelf.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: € 1000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

storten bij bet365

Overige betaalopties zoals Bet365 iDEAL

Of misschien Pay n Play wedden, crypto wedden of dergelijke? Die zijn er momenteel niet beschikbaar bij Bet365. Vreemd? Niet per se, als je weet dat Bet365 al jaren draait zonder deze nieuwe methodes. Hoewel we toch stilaan verwachten dat ook Bet365 nieuwe methodes zal beginnen opnemen. Daarmee geloven we het meest in Neteller, Skrill en Sofort als betaalmethoden. Of Bet365 ooit nog iDEAL wedden zal aanbieden, blijft de vraag.

Conclusie Bet365 Geld Storten

Bet365 biedt degelijke betrouwbare methodes aan om te storten. Bovendien zijn we erg tevreden dat ze nergens transactie kosten aanrekenen, en dat ook het minimum stortbedrag prima meevalt. Als een van de meest vertrouwde bookmakers vinden we toch dat het tijd is voor Bet365 om te innoveren. Een van de manieren om dat te doen, zou alvast zijn om enkele stortingsopties toe te voegen. In deze tijd is het natuurlijk quasi vanzelfsprekend dat de meeste mensen een debit- of kredietkaart hebben. Toch zouden wij meer inzetten op online e-wallets.


Bet365 Welkomstbonus?

Als nieuwe klant bij Bet365 vanuit onze regio’s kan je je er niet terecht. Bovendien is de wetgeving over bonussen bij kansspelen nog niet helemaal duidelijk opgesteld in Nederland. Het is dus afwachten op meer nieuws, wanneer Bet365 zich kandidaat zal stellen voor een Nederlandse licentie. Intussen kan je ook een kijkje nemen op onze wedbonussen pagina, als je daarnaar op jacht bent.

FAQ - Alles over Bet365 storten

Hoe kan ik bij Bet365 storten?

Bet365 zet in op de klassieke methodes van storten, zoals we deze allemaal kennen. Zo kan je er terecht om te storten met je Maestro-kaart, MasterCard of VISA-kaart. Mocht je niet over deze beschikken, is er ook de mogelijkheid om je storting bij Bet365 door te voeren via een bankoverschrijving of cheque. Als laatste aanvaarden ze ook PaySafe als betaalmethode. Let op, want bij die laatste kan je niet bij Bet365 uitbetalen via dezelfde weg. 

Kan je bij Bet365 storten met iDEAL?

IDEAL is al lang de methode van voorkeur voor vele Nederlandse spelers, dat staat buiten kijf. Ze is verbonden aan jouw bank, en vormt nog steeds een van de meest eenvoudige methodes voor storten bij bookmakers NL. Momenteel ben je er echter aan voor de moeite als je iDEAL wil gebruiken om te storten. Bet365 aanvaardt immers geen NL spelers meer, tot de nieuwe Kansspelwetgeving in werking treedt en ze een licentie hebben.

Is er een Bet365 stortingsbonus beschikbaar?

Dat beantwoordt meteen ook deze vraag. Voor Nederlandse klanten kan je geen bonus claimen, aangezien je geen account kan aanmaken. Ook in België kan Bet 365 omwille van de wetgeving Kansspelen heden geen bonus aanbieden. Wij kijken alvast uit naar Bet365 hun licentie in Nederland, zodat we opnieuw een Bet365 bonus kunnen claimen.


> Ga naar Bet365 Review