Trustly Pay N Play® bookmakers: wedden zonder aanmelden!

Je hebt er vast al wel van gehoord, de zogenaamde Pay N Play®-bookmakers zijn die bookmakers, waarbij je geen account hoeft aan te maken. De registratie bij deze bookmakers gebeurt immers automatisch. Het komt er bij deze goksites dus op neer, dat je er onmiddellijk en zonder aanmelden kan spelen –  mits je storting is gelukt uiteraard. Sinds wedden met iDEAL langzaam maar zeker aan populariteit is verloren bij de bookmakers, zijn er verschillende andere payment solutions op de markt. Het valt nog even af te wachten of en hoe de Nederlandse Kansspelwetgeving dit zal reguleren.

Wedden bij bookmakers zonder een account aan te maken, gebeurt nu allemaal via Trustly bookmakers. We delen je graag onze Pay n Play®-ervaringen bij de verschillende bookies. Voor de volledige lijst van Pay N Play®-bookmakers, scroll je iets verder onder de afbeelding. Onder de lijst vind je nog meer informatie over deze methode, die geen verificatie procedure vereist.

trustly pay n play ®
Pay n Play ® powered by trustly

Beste Pay N Play® bookmakers

We hebben voor jou de lijst samengesteld van alle beste bookmakers op onze site, die Pay n Play aanbieden. Dit komt er dus op neer dat je bij deze geen gedoe meer hebt met accounts aanmaken. Ook het soms lange wachten tijdens het verifiëren van je doorgestuurde documenten, is via deze weg verleden tijd.

Opgelet: PayNPlay als betaalmethode wordt op dit ogenblik niet aanvaard door de Kansspelwetgeving. We houden je hier op de hoogte van zodra dit zou veranderen. Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst.

Wat is Trustly PaynPlay?

Voor zij die nog niet bekend zijn met Trustly als betaalmethode, verduidelijken we graag. Het is een van de nieuwere online betaalmethodes, die een connectie vormt tussen je bank en de klant. Het is zelfs niet nodig dat je zo’n Trustly PaynPlay account aanmaakt.

Dit Zweedse financial tech-bedrijf bestaat intussen al sinds 2008, en ze zijn op korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste payment solutions. Met meer dan tien miljoen transacties per dag zijn ze haast niet meer weg te denken. Vooral nieuwe bookmakers maken gebruik van deze revolutionaire betaalmethode. Daarmee springen ze op de hype van het gebruiksgemak. Geen accounts meer aanmaken, maar wel de focus op sportweddenschappen. Storten was nog nooit zo simpel als via Trustly Pay n Play.

wedden met trustly

Pay and play: geen account verificatie meer!

Trustly was ook de eerste die op dergelijke grote schaal met het storten-en-spelen concept groeide tot een algemeen aanvaarde methode. Hoewel er andere aanbieders bestaan, zoals Pay as you go en andere varianten, is Trustly’s Pay N Play® veruit de meest bekende.

Met het systeem van de bank-identificatie, kortweg Bank-ID, werd een oud zeer weggewerkt. Het verifiëren van je account, en daarbij het doorsturen van je documenten en de wachttijd, is bij deze verleden tijd. Tal van grote bedrijven, waaronder banken, bookmakers, reisorganisatoren en overheidsinstanties, maken gebruik van deze Bank-ID voor authenticatie. Via de Pay n Play-methode van Trustly kunnen ze klanten online bedienen via deze veilige vorm van gebruikers-identificatie.

Het is daarbij de bank die je gegevens met het bedrijf deelt. Het aanmaken van je account gebeurt automatisch bij de Pay n Play® bookmakers. Wanneer je een storting doet via de Trustly-methode, gebeurt dit vanzelf via hun IT-systemen. Zo weten ze dat jij het bent die speelt, aangezien je bankgegevens steeds correct zijn.

Pay N Play® storten: voordelen

De voornaamste voordelen van deze methode zijn uiteraard het aanmelden. Je hoeft namelijk geen enkele van je gegevens toe te voegen wanneer je je registreert. Dat houdt ook in dat het verificatieproces wegvalt. Mocht je vragen hebben wat dat precies inhoudt, daar kan je alles over lezen op de account verificatie-pagina. Bij PaynPlay dus niets van dat, maar wel betalen en spelen dus, letterlijk.

Je dient dus niet langer documenten door te sturen, zoals je kopij van je id-kaart of een bewijs van adres (Proof of Adres). Dat laatste is overigens niet altijd eenvoudig te bewijzen, wanneer je huisbaas de rekeningen beheert bijvoorbeeld. Dan kan je niet zo eenvoudig een factuur van afgelopen maand voorleggen natuurlijk. Daarbij komt ook dat je de wachttijd overslaat, die gewoonlijk nodig is om deze documenten voor je account te kunnen verifiëren. Dit gebeurt namelijk allemaal via je Trustly-account. Pay N Play® staat dus letterlijk voor wat hun naam betekent: betalen en spelen! Zonder extra tijd te verspillen.

Pay n Play® uitbetalen

Wanneer je wil uitbetalen bij een pay n play bookmaker, geldt dat precies aan dezelfde regel als steeds. Die luidt dat de laatst gebruikte stortmethode ook zal worden benut voor uitbetaling. Daarbij geldt dus dat Trustly de transactie zal doorspelen naar je bankrekening. De transactietijd hangt hierbij af van de snelheid waarmee zowel de bookies als jouw bank deze afhandelen. Meestal gebeurt het echter binnen twee werkdagen. In die zin werkt het net zo efficiënt als een bankoverschrijving.

Pay n Play® by Trustly: conclusie

De afgelopen jaren hebben de bookmakers veel ingezet op gebruiksgemak. We zijn verheugd om te zien dat ze voor dergelijke betaaloplossingen gaan, die enorm bijdragen. Dit revolutionaire systeem van Trustly biedt een decennia lang pijnpunt de bovenhand, en iedereen vaart erbij. Positief voor de bookmakers en voor de speler, een mooie win-winsituatie dus.