Bet365 Uitbetalen

#Ad

Bet365 accepteert voorlopig geen Belgische spelers meer. Nederlanders kunnen inmiddels weer bij Bet365 aanmelden. Belgen kiezen best voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst.

Heb je reeds je Bet365 Storten klaargespeeld, en is het tijd om uit te betalen? Daar geven we jullie graag alle info over.  Er zijn enkele manieren om Bet365 geld af te halen, en iedere methode biedt een eigen minimaal en maximaal bedrag en duur van uitbetalen. Daar gaan we hier per methode dieper op in, zodat je alles te weten komt over uitbetalingen bij Bet365.

uitbetalen bij bet365
Bet365 uitbetaalmethoden (screenshot 27-10-2021)

Maestro, Mastercard

Bij Bet365 kan je niet langer uitbetalen met een debitkaart. Dit kan voorheen wel, met Maestro, Mastercard of ook VISA. Momenteel is deze vorm van geld afhalen niet langer beschikbaar, aangezien het enkel nog via bankoverschrijving kan. Als maximaal bedrag kan je nog best hoog gaan bij Bet365. Je uitbetaling ging voorheen naar je debietkaart, die verbonden is met je bankrekening, kan tot dertigduizend euro bedragen. Geen apenootjes, dus.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: € 30.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 1 tot 5 werkdagen

VISA

Ook een kredietkaart kon voorheen benut worden om je uitbetaling aan te vragen. VISA is de meest bekende, maar sommige mensen met een goede kredietwaarde krijgen van Mastercard een kredietkaart. Het verschil met een debietkaart, is dat deze kunnen opnemen tot onder 0. Dat raden we je overigens niet meteen aan voor je bookmaker stortingen, maar goed. Hieronder de voorwaarden voor opname bij Bet365 met kredietkaart.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: € 30.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 1 tot 5 werkdagen
bet365 uitbetalen 2022
Bet365 uitbetalen (screenshot 06-01-2022)

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is nog steeds een van de veiligste methodes om zich te laten uitbetalen.  Het is bovendien de enige methode die Bet365 sinds 2022 toelaat voor geld opnemen. Bij Bet365 duurt dit tussen de 2 en 10 werkdagen, wat toch al best lang is. Verder is het wel de ideale methode, voor wie pakweg paysafe gebruikte om te storten. Lees verder onder de afbeelding voor meer uitbetalingsmethodes.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: € 50.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 2 tot 10 werkdagen

Ontvang tot wel 50 euro bij Bet365

Nieuwe spelers kunnen bij Bet365 bovenop hun eerste storting nog eens een bonus krijgen van 50 euro in wedkredieten. Bij een minimale storting van 10 euro wordt het bedrag op je eerste storting vervijfvoudigd. Met deze Bet365 bonus begin je dus ideaal aan het avontuur, na het claimen van deze promotie heb je 30 dagen de tijd om hem te voltooien en de winst is voor jou. Klik dus snel op de onderstaande button en claim deze unieke mogelijkheid!

Bet365 Uitbetalen Conclusie

Traditie, het is wat. Bet365 loopt flink achter met het aanbieden van uitbetalingsmethodes, maar goed. Het blijven correcte mensen daar, uitbetalingen bij Bet365 lopen gesmeerd, maar weliswaar niet erg snel. We zijn inmiddels ook blij dat iDEAL sinds kort ook als stortmethode is aanvaard, sinds ze hun Nederlandse licentie behaalden. Voorlopig kunnen we niet klagen over de uitbetalingen bij Bet365, zelfs al kan er nu slechts per overschrijving worden opgenomen. Mocht je wel problemen daarmee hebben, dan raden we je aan om contact op te nemen met de Bet365 klantendienst.

> Lees ons Bet365 Review

FAQ - Alles over Bet365 uitbetalen

Hoe kan ik me bij Bet365 laten uitbetalen?

Er zijn een aantal verschillende methoden beschikbaar voor uitbetaling bij Bet365. Als traditionele bookmaker bieden ze slechts een gevestigde optie aan, en dat is per bankoverschrijving. Kredietkaart (Maestro, VISA, Mastercard) is niet langer beschikbaar als methode van je volgende uitbetaling.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Bet365 ?

Het is een beetje afhankelijk van de methode die je benut bij Bet365, wat de minimale en maximale bedragen zijn. Voor Maestro en Visa uitbetalingen kan geld opnemen niet langer. Per bankoverschrijving kan dit wel, en dat vanaf een bedrag van 10 euro. Alle bedragen en ook de betalingstermijn per methode lees je op deze pagina.

Kan ik Ideal gebruiken voor Bet365 uitbetalen?

Momenteel kan je als Nederlandse klant weer bij Bet365 aanmelden. Dat omdat Bet365 in lijn met de kansspelwetgeving wil blijven. Sinds de nieuwe Kansspelwet zich helemaal heeft ontpopt in oktober dit jaar, biedt Bet365 ook IDEAL aan als stortmethode. Uitbetalen via iDEAL kan echter niet, dat gebeurt momenteel enkel nog via bankoverschrijving.