Bet365 Aanmelden

Op dit moment accepteert Bet365 geen Nederlandse en Belgische spelers. Wil je je toch alvast inlezen over hoe je je kunt registreren bij deze bookmaker dan doe je er goed aan even dit artikel door te lezen. We hebben de registratieprocedure hieronder beschreven en bespreken ook gelijk hoe je geld kunt storten bij Bet365.

Omdat je je niet kunt aanmelden bij Bet365 geven we je graag een alternatief. Op dit moment is het alleen legaal om te wedden vanuit NL bij Toto en ZETurf.

 

aanmeldscherm bet365

©Bet365

Hoe registreer je je bij Bet365?

  • Op het moment dat Bet365 weer Nederlande en Belgische spelers toelaat is het aanmelden erg gemakkelijk bij deze bookmaker. Gelijk bovenaan de website staat er join in een gele knop. Je klikt op de knop en vult je land van herkomst in en noteert ook je namen en geboortedatum.
  • Dan is het tijd voor je adresgegevens. Probeer niet de slimmerik uit te hangen en vanuit Nederland voor te doen alsof je uit het Verenigd Koninkrijk of Duitsland komt, waar Bet365 wel beschikbaar is. Dit kan je nog wel eens flink in de problemen brengen en betekent ook dat je kunt fluiten naar je stortingsbedrag en eventuele winsten.
  • Als je verder scrollt dien je je telefoonnummer en email in te vullen. Ook kies je hier hoe je op de hoogte gehouden wilt worden van offers en nieuws,
  • Het derde gedeelte betreft je adresgegevens. Hier wordt je adres ook geverifieerd.
  • Nu dien je een beveiligingscode te kiezen en goed te onthouden want deze wordt gevraagd als je contact opneemt met de klantenservice.
  • De laatste stap is je tijdszone te kiezen en hoe je de noteringen wilt zien. Als je nog een bonus code hebt kun je deze ook invullen.
  • Bevestig dat je akkoord gaat met de voorwaarden en klik op Join.
  • Nu ben je lid geworden, hoef je alleen nog maar je email te bevestigen en kun je direct beginnen met spelen.We hebben ook een Belgisch alternatief gevonden in Betfirst. Via onderstaande link kom je direct bij Betfirst uit.
  • Toch nog moeilijkheden met registreren? Ontdek ook de Bet365 klantendienst.

bet365 betalingsmogelijkheden

©Bet365

Geld storten bij Bet365

Zodra je het registratieproces hebt afgerond kun je geld op je account zetten. Dat kun je doen met de bekende creditcards zoals Maestro, Visa en Mastercard maar ook met Skrill, Neteller en Paysafe. Alle betalingsmogelijkheden zijn:

  • Maestro, Visa, Mastercards, Skrill, Neteller, Paysafe, Skrill1-tap, Bankoverschrijving en Cheque. Er zijn dus genoeg betalingsmogelijkheden bij Bet365. Het is enorm jammer dat we als Nederlanders en Belgen voorlopig nog niet kunnen wedden bij deze bookmaker. Gelukkig zijn er wat alternatieven die je uit ons beste bookmaker overzicht kunt halen.