Bet365 klantenservice

Bet365 accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Heb je moeite met pakweg Bet365 storten of de Bet365 app downloaden? Dan kan je terecht bij de Bet365. klantenservice. Op deze pagina stellen we je alle mogelijkheden voor om Bet365 te contacteren.

Bet365 Klantenservice Algemeen

Zoals een goede klantendienst dat betaamt, zijn de werknemers bij Bet365 op de hoogte van de algemene dingen. Alles wat je je als speler bij Bet365 kan afvragen, passeerde al wel eens bij hun medewerkers. De meesten werken er ook al langer, en zullen je dus naadloos verderhelpen. Het algemeen gangbare  Engels is de gebruikte taal voor de klantenservice te bereiken.

Bet365 FAQ

Als je bij Bet365 op het help-logo drukt, krijg je meteen de meest gestelde vragen (FAQ) pagina te zien. Handig, en wel vooral omdat deze online bookmaker erg uitgebreid is. De lijst biedt de voornaamste oplossing op vragen over Bet365 uitbetalen en dergelijke. Alles mooi ingedeeld volgens thema, van Bet 365 aanmelden en account verificatie tot verantwoord gokken, waar je spellimieten kan instellen.

Bet365 Mail

Heb je slechts een vraag die niet per se dringend is? Dan kan je hen best e-mailen. Dit kan je doen via het mailadres support-eng@customerservices365.com. Let erop dat deze methode gewoonlijk wat trager verloopt. Het kan dus een tijdje duren, vooraleer je antwoord op je vraag krijgt. Gelukkig zijn er wel 24 uur op 24 medewerkers aanwezig, die de influx van mails behandelen.

Bet365 Live Chat

Veruit de beste manier om bet365 te contacteren, is via de live-chat. Met deze functie krijg je meestal vrijwel direct een antwoord op je vraag. Zorg ervoor dat je hen aanspreekt in het Engels, want dat is de gangbare taal. Sommige medewerkers spreken ook Nederlands, Deens of Lets pakweg. Misschien kan je NL proberen, maar dan heb je eerder geluk als de medewerker dat ook spreekt.

 

Als alternatief voor Bet365 kan je een andere bookmaker kiezen via de knop!
Beste Bookmakers

Bet365 Klantenservice Conclusie

Zelden hebben we zo’n degelijke service gekregen bij een bookmaker, als die van Bet365 destijds. Wij waren er als de kippen bij met onze Bet365 ervaringen. Dat betekende af en toe ook obstructies, omdat we best veel wedden bij Bet365. Gelukkig konden we steeds rekenen op de klantendienst en hun medewerkers. Meestal verliep alles vlot, slechts zelden konden de medewerkers niet rechtstreeks antwoorden. In dat geval word je doorgestuurd naar een andere dienst, die je kan vooruit helpen.

Soms durft het even te duren vooraleer ze antwoorden. Vergeet niet dat de medewerkers meerdere chats en mails terzelfde tijd afwerken, vandaar dat je soms even mag wachten.

bet365 contact gegevens

Bet365 Contact

Wat is het Bet365 telefoonnummer?

Spelers zijn vaak op zoek naar het telefoonnummer van Bet365, om hen zo rechtstreeks te contacteren. Je bent er echter aan voor de moeite, want dat nummer is niet te vinden online. Vroeger konden we ons nog wel een bet365 hulplijn herinneren, maar deze lijkt nu verdwenen. De live chat en email zijn daarom de eenvoudigste manier op Bet365 te contacteren.

Wanneer kan ik Bet365 bereiken?

Er zijn medewerkers beschikbaar bij Bet365, elke dag en de hele dag lang. Dat betekent dus dat je hen kan contacteren wanneer je dat wenst. Heb je een dringende vraag, dan raden we je de Bet365 live chat aan. Klik op Help op de pagina, en je wordt doorverwezen naar de FAQ-pagina. Bovenaan kan je daar op Contact us klikken. Zo word je rechtstreeks verbonden via de chat met een medewerker van Bet365.

Wat is het Bet365 email adres?

Een mail sturen naar bet365 kan via support-eng@customerservices365.com. Let er op dat je de Engelse taal aanhoudt, aangezien dat de voertaal is bij hun klantenservice. Het duurt natuurlijk langer om een mail te beantwoorden, dan dat je rechtstreeks met hen chat. Je kan dagelijks terecht via de live chat met al je vragen, die je niet in de FAQ-lijst vindt. Ook als je niet verder kan zoeken naar het antwoord op je vraag, kom je het makkelijkst bij Bet365 terecht via de live chat. Deze is bovendien 24 uur op 24 bereikbaar.

Wat zijn de Bet365 bedrijfsgegevens?

Heb je een vraag die een diepere aanpak vereist? Dan kan je hen het best aanschrijven per post. Het adres van Bet365 klantendienst is het volgende. Customer Services, Bet365 House, Media Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ. Dit is in het Verenigd Koninkrijk. Vergeet dit dan ook niet te vermelden op je brief.