bet365

Bet365 bonus

Bet365 accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!

Zoals elke bookmaker het betaamt, biedt ook Bet365 een welkomstbonus aan voor nieuwe spelers. Het euvel dat zich voordoet wanneer wij deze willen aanvragen, is echter dat deze bonus niet meer geldt voor Nederland en België. De bonus zoals je deze hieronder ziet en zoals deze vroeger geldde, is momenteel dus jammer genoeg niet meer van toepassing voor onze landen. De voorwaarden lagen nochtans erg gunstig, dus we balen best dat deze aan ons voorbijgaat. Onze Bet365 ervaringen waren immers overwegend positief. Maar we kunnen je wel een alternatief aanbieden, met minstens even goede voorwaarden. Daarvoor kan je onderaan deze pagina terecht.

Bet365 Bonus details: 9.1/10
Bonus Type: Stortingsbonus
Bedrag € 50
Percentage 100%
Bookmaker logo bet365 logo
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1 x inzetten op 1.20(+) odds 
Tijdsduur + Voorbeeld Je Bet365 stortingsbonus moet je 1 maal rondspelen op odds van 1.20 of meer, binnen de 30 dagen.

BET365 50EURO gratis

Bookmaker Bonus Overzicht 

Bet365 Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Voorheen kon je al vanaf 5 euro voor je eerste storting een free bet als extra cadeau krijgen. Deze kon je vervolgens inzetten op odds van minstens 1.20, en zo kon je een free bet claimen tussen een bedrag van 5 en 50 euro. Ze noemden dit echter geen free bet, maar eerder bet credit.

Dan moest je nog opletten dat je je account niet te lang inactief hield. Als je je meer dan 90 dagen niet had ingelogd in je Bet365 account, dan verviel dit wedkrediet automatisch. Terug naar waar we nu zijn dus: zonder Bet365 bonus. Voor onze landen verandert er dus relatief weinig.

Bet365 Bonus Conclusie

Als we de Bet365 bonus moeten beoordelen, dan zouden we hen voorheen toch een mooie 9 op 10 hebben gegeven. De hoogte van de bonus aan lage rondspeelvoorwaarden, in combinatie met lage odds, waren erg gunstig te noemen. De tijden van wedden op onze Bet365 app zijn echter lang verleden tijd. Momenteel is het niet mogelijk om deze te claimen in onze landen, omwille van de wetgeving. In België verbiedt de wet op kansspelen het uitdrukkelijk om nog bonussen te geven. Voor Nederland zitten we eenvoudig met het probleem dat we geen toegang meer hebben tot Bet365. De Bet365 klantenservice contacteren en hen om een bonus smeken, had ook geen nut.

Wat we wel kunnen bieden als troost is een alternatieve bonus. Daarvoor gaan we op bezoek bij Betcity review. Daar kan je ook de bonus claimen in de vorm van een risico vrije weddenschap ter waarde van twintig euro. Niettemin is het zeker mogelijk om daar wat meer van te maken, en een mooi bedrag te claimen!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België