Bet365 bonus

#Ad

Zoals de beste bookmakers het betaamt, biedt ook Bet365 een welkomstbonus aan voor nieuwe spelers.  De voorwaarden liggen bovendien erg gunstig, dus we zijn best tevreden met deze wedkredieten. Onze Bet365 ervaringen liggen overigens overwegend positief.

Niet te vergeten de Bet365 bonus voor nieuwe klanten, die nu schittert in een nieuw licht. Vanaf nu heet deze bonus Bet365 Bet-Credits, ofwel wedkrediet voor alle nieuwe klanten uit Nederland die 24 jaar of ouder zijn. Hij heeft een waarde tot 50 € en wij hebben hem natuurlijk voor je getest. In dit artikel presenteren wij de concrete procedure van deze promotie en waar men op moet letten voordat winsten kunt laten overmaken door middel van de Bet365 uitbetaling. Laten we eens kijken!

Vang de bonus bij Bet365

Bet365 Bonus details: 9.6/10
Bonus Type: Free Bets
Bedrag € 25-50
Percentage 500%
Minimale storting: €5
Stortings methoden: iDeal, Mastercard/VISA, Bankoverschrijving en Klarna
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1 x inzetten op 1.20(+) odds 
Tijdsduur + Voorbeeld Je Bet365 stortingsbonus moet je rondspelen op odds van 1.20 of meer, en dit binnen de 30 dagen.

Bookmaker Bonus Overzicht 

Bet365 Wedkredieten Voorwaarden

De eerste stap om deze welkomstaanbieding te krijgen is natuurlijk het openen van een nieuwe rekening. U kunt ook de Bet365 app downloaden en een nieuwe account bij Bet365 registreren. Dan moet u de volgende stappen ondernemen:

  • Roep het ledengedeelte op via het servicemenu
  • Klik op ‘Mijn aanbiedingen’ en ‘Beschikbare aanbiedingen’.
  • Selecteer Bet365 betting credits met ‘Claim nu’ en activeer de Bet365 bonus.

Bovendien, volgens Bet365, zijn de voorwaarden en condities als volgt:

  • Alleen voor nieuwe klanten uit Nederland van 24 jaar en ouder!
  • Tot €50 in betting credits
  • Meld je aan, stort €5 of meer op je bet365 account

Bij een eerste weddenschap van 0,00-9,99eu ontvang je 25 euro aan wedkredieten cadeau en bij een eerste weddenschap van 10 euro of meer 50 euro aan wedkredieten.

Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten (24+) bij bet365.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Belangrijkste voorwaarden en bepalingen

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder. Maak een gekwalificeerde storting van € 5 of meer en claim het aanbod binnen 30 dagen na de account registratie om in aanmerking te komen voor 500% van het equivalente bedrag aan betting credits tot een maximum van € 50. Eenmaal geclaimd, worden uw weddenschap credits in uw account saldo gehouden en kunnen niet worden teruggetrokken.

– Om uw Betting Credits vrij te geven moet u gekwalificeerde weddenschappen plaatsen ter waarde van uw kwalificerende storting (beperkt tot 10 euro) en deze moeten binnen 30 dagen na het claimen van het aanbod worden rondgespeeld. Alleen in aanmerking komende weddenschappen die worden voldaan na het claimen van het aanbod, komen in aanmerking voor deze vereiste.

– Geplaatste bets moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor vrijgave van uw bet credits:

– Zij moeten ten minste één selectie bevatten met kansen van 1.20 (1/5) of hoger.
– Voor combinaties van weddenschapskans en evenement met slechts twee of drie mogelijke uitkomsten (bijvoorbeeld voetbal – eindstand) waarbij u voor of tijdens de wedstrijd op meer dan één mogelijke uitkomst hebt gewed, telt alleen de uitkomst met de hoogste cumulatieve inzet.
– Als de weddenschap gedeeltelijk wordt afgewikkeld met de uitbetalingsoptie, wordt alleen het resterende actieve deel van de weddenschap in aanmerking genomen.
– Als een inzet bewerkt is met de functie “Inzet bewerken”, telt alleen de nieuwe inzet van de nieuwe inzet.
– Weddenschappen die volledig zijn afgewikkeld via de cash out optie, ongeldige weddenschappen, live weddenschappen die zijn afgewikkeld als een push of weddenschappen die zijn geplaatst via de telefonische weddenschapsdienst, worden niet in aanmerking genomen.

– Uw weddenschap credits zijn niet opneembaar en de inzet van uw weddenschap credits zijn niet inbegrepen in de winsten. Winsten van geplaatste bet credits zullen worden toegevoegd aan uw opneembaar saldo. Betting Credits kunnen niet gebruikt worden voor aanbiedingen/promoties en weddenschap types. Zie de volledige voorwaarden voor details.

– Uw voorspellingskredieten vervallen en worden verwijderd als uw account 90 dagen aaneengesloten inactief is.

De AV, tijdslimieten en uitzonderingen zijn van toepassing.

Bet365 schrijft ook het volgende over het gebruik van Bet365 wedkrediet:

“Uw wedkredieten zijn niet opneembaar. Winsten van weddenschappen gemaakt met uw Betting Credits zullen worden toegevoegd aan uw opneembare saldo, maar weddenschappen gemaakt met uw Betting Credits zijn niet inbegrepen in de winsten. Bijvoorbeeld: een inzet van €10 geplaatst tegen een kans van 3.00 (2/1) zou u een winst van €30 opleveren (€20 winst plus €10 inzet), terwijl een inzet van uw wedkredieten van €10 geplaatst tegen een kans van 3.00 (2/1) u een netto winst van €20 zou opleveren, aangezien de inzet van uw wedkrediet van €10 niet gerestitueerd wordt.”

Het minimum bedrag om deze wed-kredieten te kunnen claimen, bedraagt dus 5 euro en levert 25 euro aan wedkredieten op. Dit terwijl het maximumbedrag op 50 euro ligt en dus een 10 euro of grotere storting en eerste bet vereist is. De eerste storting van elke nieuwe speler wordt dus beloond met 500% extra wedkrediet. Een eerste bet van 5 eu of 10eu dient dan 1x ingezet te worden op odds van 1.20 of hoger. Dit mag op single of op combinatie-bets gebeuren, en het mag ook in meerdere keren. Zolang het maar binnen de 30 dagen gebeurt.

Eenmaal de eerste bet geplaatst is, ontvangt de speler alle wedkredieten. Deze kunnen weer in stukken worden benut en levenslang. Let op dat enkel de winst wordt uitbetaald uit de inzet van de wedkredieten.

Wanneer u een storting doet, moet u rekening houden met het volgende. Tegoeden worden niet geactiveerd zonder voorafgaande verificatie. Zorg er dus eerst voor dat het account geverifieerd werd via de mail.

Claim de Bet365 bonus

Bet365 Bonus Conclusie

Zodra de wedkredieten waren bijgeschreven, konden we ze gebruiken voor onze weddenschappen. Als we de Bet365 bonus moeten beoordelen, dan zouden we hen toch een mooie 9.6 op 10 geven. De hoogte van de bonus aan lage rondspeelvoorwaarden, in combinatie met lage odds, zijn erg gunstig te noemen. In België verbiedt de wet op kansspelen het uitdrukkelijk om nog bonussen te geven. Voor Nederland zijn wij daarom laaiend enthousiast dat Bet365 weer actief is. Nieuwe klanten die de bonus rondspelen, geven we nog een hint. De Bet365 klantenservice contacteren en hen bedanken zal hen vast wel deugd doen.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België