Bookmakers met live streams

Wie geregeld op sport inzet, weet ook dat live wedden daar een belangrijk deel van uitmaakt. Sommige mensen zetten graag in voordat de wedstrijd begint, terwijl anderen liever live de actie bekijken. Op basis van wat er op het veld gebeurt, zetten ze vervolgens hun weddenschappen in. Dan is het natuurlijk handig als je ook live kan volgen wat er gebeurt. Enter de bookmakers die tegenwoordig ook live streams aanbieden.

Vroeger kon je alle grote wedstrijden enkel op televisie bekijken; eerst via de kabel, later via betaalde abonnementen. Sinds het internet en video streaming is dat niet alleen eenvoudiger geworden. Ook kleinere matchen en competities vind je nu online terug in de vorm van een livestream. Niets is eenvoudiger dan online je favoriete sportwedstrijd volgen, en dat hebben de bookmakers die sportweddenschappen aanbieden, ook begrepen.

De meeste gokaanbieders sprongen inmiddels op de kar en bieden nu ook livestreams aan. Heel fijn voor spelers, die hun favoriete wedstrijden kunnen volgen vanop de eerste rij. Daarnaast kunnen ze in-play hun weddenschap doorgeven. Heel erg fijne spelerservaring, en ook de bookmakers zijn tevreden. Het pakket zorgt namelijk voor heel wat extra in-play weddenschappen, wat hen uiteraard een aardige duit oplevert. Het is dus voordelig voor beide partijen om de live video streams prominent aanwezig te hebben op de site. Je vindt tegenwoordig haast geen bookmaker meer, die de live streams niet aanbiedt.

Live streams en wedden bij de bookmakers

De beste sites waar je sportwedstrijden kan kijken, zijn makkelijk te vinden online. Websites zoals footybite zijn al jaren bekend onder het sport-liefhebbend publiek. Wat daar echter ontbreekt, is uiteraard de optie om bets te plaatsen terwijl je kijkt. De bookmakers bieden aldus twee vliegen in een klap aan. Wie graag alleen maar kijkt, kan dat natuurlijk ook via de bookies. Voor vele spelers is het mooi meegenomen dat ze daarnaast ook een gokje kunnen wagen op hun favoriete teams en wedstrijden.

Hoe live streams bekijken bij de bookmakers? Ook dat is heel eenvoudig. Door een account aan te maken bij je bookmaker naar keuze, kan je meteen gratis de streams bekijken. Bij sommige bookies hoef je daarvoor zelfs geen geld op je account te hebben. De meeste vereisen echter wel dat je een actief account hebt. Dat komt erop neer dat je ooit wel eens een storting hebt gemaakt en een weddenschap geplaatst. Aan jou dus om te registreren en eventueel een klein bedrag te storten. Vervolgens is het slechts aanmelden en klaar is Kees, ready to stream.

Welke bookmakers bieden live streams aan?

Bij de volgende bookmakers kan je live videobeelden van de wedstrijden waarop je wedt volgen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licentie, in lijn met de Kansspelwetgeving. Nederlanders kunnen bij onderstaande gelicentieerde bookies terecht om te wedden met live streams. Belgische spelers kunnen terecht bij de goksites uit onze Beste Bookmakers Belgie lijst.

1

bet365

Bet365 Review

★★★★

9/10

Meeste live streams

  • Sterkste odds
  • Enorm wedaanbod

2
betcity.nl

BetCity Review

★★★★

8.8/10

Nieuwe bookmaker met ervaring

  • Dagelijkse odds boosts
BetCity aanmelden

3

toto logo

Toto Review

★★★★

8/10

bekendste NL bookmaker

  • Livestreams bij grote events
  • Gemiddeld sterke odds

weldra online

Snelheid van de stream

Hoe snel de wedstrijd op je scherm laadt, heeft vooral te maken met je eigen internetverbinding. De bookmakers doen er alles aan om degelijke streams aan te bieden. Dat lukt hen meestal wel, maar soms kom je weleens uitzendingen tegen die haast trager gaan dan oma… Mocht dat het geval zijn, kan je altijd even controleren of HD-modus aanstaat. Deze streams van hoge kwaliteit durven al wel eens je bandbreedte helemaal opeisen. Gelukkig kan je dan in de meeste gevallen ook de kwaliteit van de video aanpassen. kies dus voor een standaard of nog lagere kwaliteit als je merkt dat je stream hapert.

FAQ - Alles over bookmaker live streams

Waar kan ik wedden en live sport streams zien?

Er zijn duizenden websites op het wereldwijde web, die live streams aanbieden. Ook bookmakers hebben inmiddels begrepen dat het haast een must is, om naast live weddenschappen ook livestreams aan te bieden. Zowat elke bookmaker uit onze lijsten biedt ondertussen dan ook rechtstreekse sportuitzendingen aan. Bekijk alle bookmakers met live streams hier.

Kan ik gratis live streams van sport zien?

Dat kan je niet alleen bij een van de vele websites die streams aanbieden. De bookmakers die live streams aanbieden, doen dat over het algemeen alleen aan hun klanten. Dat gezegd zijnde, hoef je niet per se betalend lid te zijn. Wie zich bij een van de bookies in onze lijst aanmeldt, kan daar meteen aan de slag met wedden. Daarnaast kan je dus ook zonder te betalen je favoriete live sport streams volgen.

Wat zijn de voordelen van bookmakers met live stream?

De voordelen voor wie graag live inzet op sport, zijn natuurlijk niet te betwisten. Het is altijd fijner om ook mee te kunnen volgen wat er in het spel gebeurt, wanneer je je in-play bets plaatst. Spelers zijn dus alleen maar blij met live streams bij de goksites. En die profiteren er zelf natuurlijk ook van; het genereert ongetwijfeld meer inkomen voor de bookmakers ook, sinds ze hun live streams aanbieden.