Ladbrokes Review & Ervaringen

Gaston Dupont
11.09.2018
Ladbrokes

Ladbrokes Review & Ervaringen

total rating
Zeer Goed
90
 • Accepteert enkel Belgen
 • Storten kan o.a. met Bancontact
 • Goed Wedden Aanbod
 • Matige quoteringen

Conclusie:
Ladbrokes verdient een totaalscore van 90 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Ladbrokes!

Ladbrokes is een Britse bookmaker met meer dan 100 jaar ervaring. Deze bookmaker krijgt een een score van 90 punten mede door haar fantastische promoties en goed wedden aanbod. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Ladbrokes. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Belgen  kunnen zich aanmelden bij Ladbrokes. 

 

Storten:
Ladbrokes geeft je de gelegenheid om te storten met Bancontact, Neteller, Paysafecard, Skrill en PayPal. Bij deze opties zijn er geen bijkomende kosten en bij een storting staat het geld direct in je account.

Uitbetalen:
Een uitbetaling bij Ladbrokes is kosteloos en kan ook via verschillende methodes. een bankoverschrijving, Skrill, Neteller, PayPal zijn maar enkele van de opties. Dit geld staat meestal direct op je rekening, tenzij je kiest voor de traditionele bankoverschrijving.

Wedden:
Met 24 verschillende sporten waarop je kan wedden en meer dan 120 verschillende subweddenschappen scoort Ladbrokes ook hier goed. Ook het wedden op eSports, politiek en enterainment is mogelijk. Ze scoren hiermee beter dan de gemiddelde bookmaker.

Klantenservice:
De klantenservice van Ladbrokes is te bereiken via e-mail, live-chat of telefoon. Dit kan volledig in het Nederlands en verloopt vlot en snel. Deze klantenservice is van een heel goed niveau. 

Ladbrokes Review

Lees hier alles over onze ervaringen met Ladbrokes, op basis van 10 belangrijke elementen van een bookmaker. Wij onderzoeken voor jou of Ladbrokes de moeite waard is. Voor meer informatie kan je verderlezen en al onze gedetailleerde Ladbrokes-ervaringen terugvinden.

Ladbrokes Review
BE Vlag Donker
1. Ladbrokes Aanmelden NLD X BEL
2. Taal website NLD  ENG
3. Ladbrokes storten | iDeal
X X
Bancontact
| X
4. Ladbrokes Uitbetalen Neteller
Skrill
√ 
Bank
√ 
PaySafe
X
5. Ladbrokes Klantenservice Telefoon  Chat
6. Ladbrokes Bonus ★★★
7. Promoties ★★
8. Ladbrokes wedden
9. Ladbrokes App
10. Quoteringen
Beoordeling 9,0/10
Klein Ladbrokes

 

Ladbrokes is een heel bekende bookmaker die al meer dan 100 jaar ervaring heeft. Deze bookmaker wordt in de UK aanzien als de eerste professionele bookmaker ooit. Je kan dus qua ervaring nergens beter zitten dan bij Ladbrokes. De site is het Nederlands en Belgische wedders kunnen zich hier aanmelden. In onze Ladbrokes review krijgen ze een quotering van 9 op 10.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Visa, MasterCard, bankoverschrijving.

Ladbrokes bookmaker homepage

>Bookmakers NederlandBookmakers België

Ladbrokes Ervaringen in 10 stappen

Hierboven kan je de tabel terugvinden waar we een score geven aan Ladbrokes. Die score werd berekend via verschillende onderwerpen onder de loep te nemen. Met een score van 9 op 10 scoort Ladbrokes heel goed. Hieronder kan je uitgebreid het verslag lezen van onze Ladbrokes test in onze Ladbrokes ervaringen.

1. Ladbrokes Account aanmaken

Enkel Belgen kunnen zich aanmelden bij Ladbrokes. Klik hiervoor op de button of foto van Ladbrokes en je komt op de juiste pagina terecht. klik vervolgens op de registreer me-knop. Vul daarna je persoonlijke gegevens in en volg de stappen. Een Ladbrokes account aanmaken is simpel en snel. Hierna kan je overgaan tot een storting.

2. Ladbrokes Website

Het grote voordeel aan deze website is dat de website volledig in het Nederlands beschikbaar is. De populaire evenementen van dit moment staan allemaal in een apart menu. Als je bepaalde bets veel speelt, komen die in je favoriete lijst te staan, zodat je snel kan wedden. Je kan ook heel veel wedstrijden live volgen via de livestream.

3. Ladbrokes Geld Storten

Bij Ladbrokes heb je verschillende mogelijkheden om geld op je account te plaatsen. De Belgische wedders kunnen geld overmaken via overschrijving, Bancontact, Skrill, Neteller, Paysafecard en PayPal. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Nu Aanmelden bij Ladbrokes en storten met bijvoorbeeld:

Betalingsmiddelen Ladbrokes

4. Ladbrokes Uitbetalen

Een uitbetaling kan via je Ladbrokes account en na verificatie van je account. Daarna kan je de winsten laten uitbetalen via dezelfde manier als waarmee je gestort hebt. Als je dus via Neteller hebt gestort, kan je dit ook via Neteller weer laten uitbetalen.

5. Ladbrokes Klantenservice

De Ladbrokes Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

 • E-mail: help@ladbrokes.be
 • Telefonisch: 0800/49 659
 • FAQ Sectie
 • Live Chat

De FAQ van Ladbrokes is beperkt en biedt weinig concrete antwoorden op je vragen. Daarom raden we je aan om de klantendienst via Chat of telefoon te contacteren. Je kan je vraag in het Nederlands stellen en dit tijdens de openingsuren van 8:00 tot 23:00.

6. Ladbrokes Bonus

Je ontvangt 100% tot maximaal 200 euro aan free bet bonus. Als je dus € 50 stort , zal je € 50 bonus free bet hebben. Je eerste weddenschap op noteringen van 1.50 of meer ontvangt een 100% tot € 200 maximum free bet. Dit is een fantastische Ladbrokes bonus! Ook de voorwaarden zijn heel goed, want je hoeft slechts éénmaal je storting in te zetten. In totaal krijg je hiervoor 7 dagen de tijd om je free bet te gebruiken zodra je deze ontvangt. Let wel op dat je pas de free bet krijgt nadat je een maal je storting volledig inzet.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 100 Ladbrokes Bonus

Ladbrokes Free bet voor welkomstbonus
7. Ladbrokes Promoties

Er zijn verschillende promoties bij Ladbrokes. Zo zijn er de volgende promoties die momenteel beschikbaar zijn:

 • Bet Club: € 20 aan Free Bets elke maandag
 • Cash out
 • Near miss football: Geld terug als 1 ploeg je in de steek laat.
 • Near miss tennis: Geld terug bij combo tenniswedstrijden.
 • Sport US: geld terug bij US sporten.
 • Multiples from the day.
 • Beste odds op paardenrennen.
 • Free Bets

8. Ladbrokes Wedaanbod

Er zijn 24 verschillende sporten waar je op kan wedden bij Ladbrokes. Zoals bij alle andere bookmakers ligt ook hier de focus op voetbal. Op een normale voetbalwedstrijd zijn er ongeveer een 120 tal verschillende mogelijkheden. Een groot pluspunt is dat je kan wedden op politiek, entertainment en e-sports. Je kan ook nog eens heel veel wedstrijden live bekijken via de livestream.

9. Ladbrokes Mobiel Aanbod

Als je graag wilt wedden via mobiel of tablet, dan kan dit zonder problemen bij Ladbrokes. Eerst en vooral is er een heel degelijke mobiele Ladbrokes website. Maar de Ladbrokes app die zowel beschikbaar is voor Android en iOS, maakt het mobiel wedden  veel gemakkelijker.

10. Ladbrokes Quoteringen

De Ladbrokes quoteringen zijn minder dan bij andere bookmakers. Ze nemen op voetbal een percentage van 6.10 en over de algemeen een 4.80.

Ladbrokes Beoordeling & Conclusie: 9/10

Bookmaker Ladbrokes heeft heel veel ervaring en we merken dit aan heel veel goede punten. De website is in het Nederlands en je kan ook storten met Bancontact. Het wedden aanbod is ruim voldoende en de sterkste troeven zijn de welkomstbonus en de vele promoties. Hierdoor blijven heel veel Belgische wedders trouw aan Ladbrokes. Een echte aanrader voor Belgische wedders.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Ladbrokes!

Ladbrokes Free bet voor welkomstbonus