Ladbrokes Wedden

Ladbrokes is een van de oudste bookmakers ter wereld. Sinds 1902 actief met weddenschappen, werken er op dit moment ongeveer 15.000 mensen bij de bookmaker. Naast de traditie is dus de ervaring een sterk punt bij Ladbrokes. Zo vind je er sportweddenschappen op ongeveer 25 verschillende disciplines. Daarnaast ook sociale evenementen, zoals politiek of entertainment. Ook vind je er eSports, virtuele sportieve evenementen en live-weddenschappen.

De homepage van bookmaker Ladbrokes waar je kunt wedden

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Ladbrokes?

De meest populaire sportieve disciplines bij Ladbrokes zijn voetbal, tennis en basketbal. Maar daarnaast vind je ook een uitgebreid aanbod voor wielrennen, handbal of rugby. Daarnaast is het ook mogelijk om op politiek of televisieshows weddenschappen te plaatsen. En Ladbrokes is ook bekend voor zijn virtuele sporten. Hierbij wordt er bijvoorbeeld een voetbal- of tenniswedstrijd of een koers uit het wielrennen gesimuleerd. Ook de bij ons iets minder populaire sportieve disciplines zoals cricket, MMA en Hurling zijn er bijvoorbeeld beschikbaar. Keuze zat dus bij deze bookmaker – nu gaan we door met de selecties, die op verschillende wedstrijden beschikbaar zijn.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

et aantal selecties bij populaire voetbalwedstrijden bedraagt meestal tussen de 130 en 200. Wil je dus op een wedstrijd uit de Premier League of La Liga een weddenschap plaatsen, dan is er keuze zat. Hetzelfde is ook waar voor de Champions League of Europa League en interlands van de sterkere landen. Natuurlijk zijn er ook kleinere sportieve disciplines, waar er minder selecties mogelijk zijn. Wil je bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen op een wedstrijd uit de Gaelic Games, dan heb je enkel de keuze tussen de twee spelende ploegen voor winst, verlies of gelijkspel. Over het algemeen kunnen we wel zeggen, dat je voor de meest belangrijke sportieve evenementen het hele jaar weddenschappen bij de bookmaker kunt vinden.

Ladbrokes virtueel

Bij Ladbrokes virtuele weddenschappen heb je de keuze uit voetbal, tennis, wielrennen en Speedway. Hierbij worden er telkens wedstrijden gesimuleerd. Ga ten eerste naar de sportpagina van de bookmaker. Nu klik je boven links in het menu op ‘virtueel’. Helemaal bovenaan kies je uit de verschillende sportieve disciplines. Daaronder wordt de virtuele wedstrijd gesimuleerd. Helemaal beneden zie je informatie over de atleten of ploegen en natuurlijk de beschikbare weddenschappen met de quoteringen. Over het algemeen zijn de quoteringen van de bookmaker niet zo hoog als bij enkele van de andere bookmakers. Maar indien je nog nooit een weddenschap op de virtuele wedstrijden hebt geplaatst, moet je dit een keer proberen. Het is echt heel leuk!

Ladbrokes live weddenschappen

Net als de virtuele weddenschappen kun je bovenaan links ook het live-aanbod van Ladbrokes betting vinden. Ook hier heb je de keuze tussen verschillende disciplines. Op dit moment is het aanbod aan Ladbrokes live weddenschappen beschikbaar voor voetbal, tennis, basketbal, volleybal, ijshockey en cricket. Kies dus je favoriete sportieve disciplines. Dan zie je beneden in chronologische volgorde de verschillende wedstrijden, die beschikbaar zijn. Links zie je de Ladbrokes livescore van de wedstrijden en rechts daarnaast de quoteringen voor de beschikbare weddenschappen.

Bookmaker Ladbrokes biedt ook vele promoties zoals de Cash Out

Ladbrokes Wedden Aanbod Conclusie

Ongeveer 25 sportieve disciplines wachter er op je bij Ladbrokes gokken. Dit is minder dan bij enkele van de andere bookmakers, waar er soms meer dan 30 op je wachten. Echter vind je nog altijd de meest belangrijke sportieve evenementen in de populairste sporten bij de bookmaker. Sterke punten bij de weddenschappen zijn ook het virtuele aanbod en de live-weddenschappen. Daarnaast kun je wedden plaatsen op politiek of op entertainment. Natuurlijk ontbreekt ook een uitgebreid aanbod voor eSports niet bij deze bookmaker. Keuze zat, en je hebt zeker de mogelijkheid, om je favoriete ploeg of atleet via een weddenschap te volgen.

> Ga naar Ladbrokes Review