Ladbrokes Uitbetalen

Ben je nu alles te weten gekomen over het Ladbrokes Storten? Dan is het tijd om ook alles over het uitbetalen bij deze bookmaker te ervaren. Daarna is het natuurlijk ook belangrijk, om alle details over het uitbetalen te ervaren. Bij de bookmaker kun je kiezen tussen de klassieke bankoverschrijving via aanbieder Envoy en het gebruik van elektronische portemonnees zoals PayPal, Skrill en Neteller. Let hierbij op de uitbetalingsduur – deze bedraagt in het geval van een bankoverschrijving tot 5 dagen. Bij het gebruik van e-wallets gaat dit sneller. Daarnaast let de bookmaker ook op een hoge zekerheid in het geval van een uitbetaling.

Log je eerst in bij Ladbrokes voordat je geld kunt laten uitbetalen

Algemene informatie uitbetalen bij Ladbrokes

Ladbrokes withdrawal geeft je zoals de meeste bookmakers de mogelijkheid om via een klassieke bankoverschrijving geld te laten uitbetalen. Dit via de aanbieder Envoy. Het uitbetalingsverzoek zelf gaat daardoor heel snel, echter kan het tot 5 dagen duren voordat het bedrag op je bankrekening staat. Let er ook op dat de bookmaker het uitbetalingsverzoek eerst zelf verifieert. Dit kan tot 24 uur duren.
Naast bankoverschrijving zijn er ook e-wallets beschikbaar. Hier heb je de keuze uit Skrill, Neteller en PayPal. Dit zijn enkele van de meest populaire elektronische portemonnees. Elke aanbieder heeft 20 jaar ervaring en zorgt voor een hoge zekerheid. Een pluspunt van het gebruik van e-wallets is dat het minder lang duurt voordat het geld op je account bij de aanbieder is.

Ladbrokes bankoverschrijving

De klassieke bankoverschrijving mag bij bookmaker Ladbrokes voor het uitbetalen natuurlijk niet ontbreken. Via de aanbieder Envoy is het heel gemakkelijk mogelijk om geld van je Ladbrokes account direct naar je bankrekening te laten overschrijven. Let er wel op dat de bookmaker je verzoek eerst moet verifiëren en het dan nog tot 5 dagen kan duren, alvorens het bedrag op je rekening staat. Pluspunt – er zijn geen transactiekosten van de kant van de bookmaker.

  • Minimum uitbetaling: –
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: –
  • Stortingsduur: tot 5 dagen

Enkele van de betalingsmethodes voor een uitbetaling bij Ladbrokes

Ladbrokes Skrill/Neteller/PayPal

Ook elektronische portemonnees of e-wallets mogen bij de bookmaker niet ontbreken. Zo is het net als bij het storten ook bij het uitbetalen mogelijk, gebruik te maken van de elektronische portemonnees Skrill, Neteller of PayPal. Ladbrokes withdrawals biedt je dus ook online methodes om te profiteren van je uitbetaling. Er zijn geen maximale of minimale bedragen voor het uitbetalen. Daarnaast hanteert Ladbrokes ook geen kosten.

  • Minimum uitbetaling: –
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: –
  • Stortingsduur: tot 72 uur

Ladbrokes Uitbetalen Conclusie

Ladbrokes laat je kiezen tussen meerdere verschillende methodes voor je uitbetaling. Elke methode biedt een hoge veiligheid. Het is mogelijk om die via een van de populaire e-wallets te doen – Skrill, Neteller of PayPal. Natuurlijk is ook een uitbetaling via de bankrekening mogelijk. Dit lukt via de aanbieder Envoy. De elektronische portemonnees zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Echter moet je daarvoor wel een extra account aanmaken bij deze aanbieders. Indien je een eerste keer wilt laten uitbetalen bij de bookmaker, dan moet je verzoek eerst geverifieerd worden door Ladbrokes. Stuur dus je identiteitsdocumenten naar de bookmaker, voordat je een eerste keer een bedrag laat uitbetalen. De uitbetalingsduur hangt af van de aanbieder, een bankoverschrijving duurt iets langer dan het gebruik van een e-wallet.

> Ga naar Ladbrokes Review