Ladbrokes Aanmelden

Heb je nog geen Ladbrokes account? Dat is heel spijtig, want het duurt maar enkele minuten om er een te openen. En je profiteert dan ook nog eens van je sportweddenschappen. Bij ons vind je de meest belangrijke informatie over hoe je een account bij de bookmaker aanmaakt. Dit gaat via de homepage van Ladbrokes. Helemaal bovenaan rechts vind je de velden ‘aanmelden’ en ‘registreren’. Heb je nog geen account, dan klik je op registreren. Nu volg je de 3 stappen naar je Ladbrokes account inschrijving. Al een account? Dan klik je op ‘aanmelden’ en gebruikt je gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

Wil je nu je account bij Ladbrokes aanmaken? Volg dan onze link en begin met het openen van je account.

 

Hoe kan ik me bij Ladbrokes registreren?

  • We beginnen meteen met het goede nieuws – de pagina van de bookmaker is beschikbaar in het Nederlands. Zo is ook het registreren in het Nederlands mogelijk en heb je alvast zeker geen probleem met de taal. Helemaal bovenaan klik je op ‘registreren’. Nu opent er een veld, waarin je een deel van je persoonlijke informatie moet intikken. Het gaat hierbij om je voor- en achternaam, geboortedatum en geslacht.
  • Hier is het belangrijk om te weten, dat er twee mogelijkheden zijn. Ofwel gebruik je een rijksregisternummer om je account te openen. Daarmee garandeert de bookmaker de veiligheid van je account, want dit is een verplichting van de Belgische Kansspelcommissie. Echter is het ook mogelijk, om met je paspoort een account te openen. Klik dan op ‘inschrijven met een paspoort’. Dan moet je wel nog je nationaliteit, stad, adres en postcode achterlaten. Kies dus voor de methode, die het best bij je past.
  • Dit is al meteen de langste en meest belangrijke stap. Klik op ‘volgende’. Hierbij moet je nog details over je betalingsmethode intikken en natuurlijk een gebruikersnaam kiezen. De keuze van de betalingsmethode is redelijk belangrijk – omdat een uitbetaling alleen met dezelfde methode mogelijk is, waarmee je hebt gestort. Ook hier heb je weer de keuze tussen verschillende methodes.
  • Zodra je account klaar is, is het altijd mogelijk om bovenaan rechts via het veld ‘aanmelden’ met je wachtwoord en gebruikersnaam in te loggen. En het leukste komt nu pas – als je hiermee klaar bent, kun je doorgaan met het storten. En dan meteen een eerste keer profiteren van de sportweddenschappen bij Ladbrokes.

Al een account? Gebruik je Ladbrokes gebruikersnaam en wachtwoord

 

Storten bij Ladbrokes

Nadat je account is geregistreerd, is een eerste storting mogelijk. Het is mogelijk om een methode te kiezen, die goed bij je past. Daarbij zijn er verschillende aanbieders van elektronische portemonnees of e-wallets, er bestaat de klassieke bankoverschrijving en nog meer. Spijtig genoeg is Ladbrokes iDeal niet beschikbaar. Echter vind je onder meer:

  • PayPal, Skrill, Neteller,  Visa, Mastercard, PaySafeCard, bankoverschrijving.

Wil je eerst meer horen bij de methodes, voordat je een eerste keer een storting doorvoert? Ook dat is bij ons natuurlijk mogelijk. Hiervoor hebben we een extra pagina over het storten bij bookmaker Ladbrokes. Ga dus kijken op onze Ladbrokes Geld Storten pagina, voordat je bij bookmaker Ladbrokes stort.

Enkele van de meest populaire betalingsmethodes bij Ladbrokes

 

> Ga naar Ladbrokes Review