Ladbrokes Klantenservice

Indien je een probleem bij de bookmaker hebt, wacht er een fantastische Ladbrokes Helpdesk op je. We geven je meteen mee, dat zowel de homepage van de bookmaker alsook de klantenservice steeds in het Nederlands beschikbaar zijn. Dit is dus heel goed nieuws voor nieuwe klanten. Via de homepage vind je ook de klantenservice. Helemaal bovenaan aan de rechterkant vind je zowel een telefoonicoontje met het contact van Ladbrokes alsook een vraagteken. Klik je op het vraagteken, dan opent de live-chat van de bookmaker. De verschillende kanalen van de klantenservice zijn de hele dag bereikbaar. Daarnaast zijn er geen kosten verbonden aan het bellen van de klantenservice, tenminste vanuit België. Wil je nu meteen naar de pagina van de bookmaker? Dat kan via deze link!

De klantenservice van Ladbrokes is via verschillende kanalen bereikbaar

Ladbrokes Klantenservice Algemeen

De klantenservice van de bookmaker kun je ofwel bereiken via het menu bovenaan de pagina of via een link in de footer. Naast de telefonische klantenservice, via e-mail en via live-chat is Ladbrokes ook actief op Facebook, Twitter en YouTube. Wij raden echter aan om het via een van de officiële kanalen te proberen. Het is natuurlijk prettig dat alles gewoon in het Nederlands beschikbaar is. Het is ook nog mogelijk om beneden in de footer op ‘over ons’ te klikken, ook daar vind je de verschillende contactmogelijkheden van de Ladbrokes klantenservice. Over het algemeen is het heel gemakkelijk om de verschillende kanalen van Ladbrokes te vinden.

Daarnaast is de beschikbaarheid heel hoog. Telefonisch kun je de medewerkers tussen 8 en 23 uur bereiken. Daarmee doet Ladbrokes beter dan heel wat andere bookmakers! Ook via e-mail ontvang je zo snel mogelijk een antwoord op je vraag. Via de live-chat gebeurt dat zelfs meteen, zodra je met een medewerker kunt worden verbonden.

Ladbrokes Mail

Voor een uitgebreide vraag kom je het best terecht bij de telefonische klantenservice van Ladbrokes. Helemaal beneden aan de rechterkant van de homepage vind je een link naar de Ladbrokes Helpdesk via e-mail. Klik je daarop, dan wordt je e-mailprogramma geopend. Als je direct een e-mail wilt sturen, dan doe je dat naar help@ladbrokes.be. Indien je het probleem duidelijk hebt beschreven, komt er meestal nog dezelfde dag een antwoord. Binnen de 24 uren ontvang je zeker help.

Ladbrokes Telefoon & live chat

Heb je liever een medewerker van de bookmaker aan de lijn? Dan is er de telefonische klantenservice van Ladbrokes. Via het nummer +32 800 49 659 krijg je ook in het Nederlands hulp. Fantastisch is ook de bereikbaarheid van de klantenservice – tussen 8 en 23 uur zijn er medewerkers telefonisch beschikbaar. Bellen naar de bookmaker is dus altijd een optie, indien je een snelle oplossing nodig hebt.

Hetzelfde is waar voor de Ladbrokes live-chat. Ook hier is het altijd mogelijk om een medewerker van de bookmaker te bereiken. Wat er hier opvalt – het is meteen mogelijk, om een bericht via de live-chat te sturen. Je moet dus niet eerst inloggen of je gebruikersnaam in de live-chat achterlaten, voordat je wordt geholpen.

Antwoorden op vaak gestelde vragen vind je in de Ladbrokes FAQ

Ladbrokes Klantenservice Conclusie

Naast e-mail, telefoon en live-chat is er ook de FAQ van de bookmaker. Hierbij vind je vragen en antwoorden over de account, storten en afhalen, verantwoord spelen en nog meer. Wil je liever zelf op zoek gaan naar een oplossing? Dan is ook de FAQ altijd een optie. Voor ons is de klantenservice van Ladbrokes een van de beste bij de bookmakers. Naast de service in het Nederlands is vooral ook de hoge beschikbaarheid een sterk punt van de klantenservice. Je wacht nooit lang op een antwoord. Ga dus nu op zoek naar de nodige oplossing bij Ladbrokes online.

> Ga naar Ladbrokes Review