BetFIRST App

BetFIRST en mobiel wedden is een geslaagd huwelijk! Hieronder kan je lezen waarom we zo laaiend enthousiast zijn over deze bookmaker en het mobiele aanbod. De BetFirst mobiele website, BetFIRST Android App en BetFIRST iPhone App zijn allen te downloaden en te raadplegen in het Nederlands. Bovendien is er een gratis weddenschap van 10 euro, zodra je een bet plaatst via je mobiel of app. Wil je de App onmiddellijk downloaden, dan raden we je aan om hieronder op de link te klikken.

Let op: BetFIRST is een van onze Beste Bookmakers Belgie en dus niet beschikbaar voor Nederlanders. Wij adverteren enkel apps met nationale licenties. Nederlanders kunnen betting apps terugvinden op onze mobiel wedden apps-pagina. 

BetFIRST App downloaden

BetFirst Mobile Website

De mobiele website toont heel veel gelijkenissen met de desktop versie, alleen veel compacter. Dit heeft als voordeel dat de pagina’s snel laden. De site is gebruiksvriendelijk en heeft duidelijke iconen, waardoor de belangrijkste pagina’s snel te raadplegen zijn. De site is in het Nederlands en is toegankelijk voor Belgen en Nederlanders. Aan de rechterzijde kan je een nieuw account creëren of inloggen op je bestaand account.

BetFirst:                                                               Android          –       iOS        – mobiele site
App Download
Grootte 14,4 MB
Updates nog niet uitgebracht maandelijks
Storten
Uitbetalen

 

BetFIRST App Downloaden

We raden aan om eerst een account aan te maken voordat je de App downloadt. Downloaden van de app is makkelijk en we zullen hieronder uitleggen hoe je dit kunt doen voor de respectievelijke platformen.

BetFIRST App Android

De BetFIRST Android App is nog niet beschikbaar in de Google Play Store. Daarom zal je via je mobiel toestel de mobiele website moeten bezoeken van BetFIRST en dan het menu selecteren. Hier selecteer je dan BetFIRST app om de app te kunnen downloaden, een apk file zal dan starten. Om deze file te installeren, zal je de settings van je telefoon moeten aanpassen. Dit kan via settings / security / en het aanvinken van unknown source. Hiermee geef je toestemming om de BetFirst app Android op je telefoon te installeren. Daarna kan je probleemloos de app installeren.

apps installeren Android

BetFIRST App iPhone

Om de BetFIRST iOS App op je telefoon te installeren, surf je enkel naar menu en dan BetFIRST App. Hier kan je dan vlekkeloos de app downloaden. Een andere optie is om via de desktop en mobiele website, eerst een account aan te maken en daarna te surfen naar de AppStore.

Kijk naar een voorbeeld van de BetFIRST mobile app

BetFIRST App Windows

Er is op het ogenblik geen BetFIRST App Windows beschikbaar. Als die er ooit komt, dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

BetFIRST App Ervaringen

De BetFIRST App is een fantastische app, zowel in Android als iOS versie. Je kan alles beheren in het Nederlands en storten is mogelijk via Bancontact. Bovendien geven ze ook een mobiele bonus als je voor de eerste maal een weddenschap plaatst. Er zijn meer dan 10.000 live stream evenementen via mobiel beschikbaar. Wil je graag een live weddenschap plaatsen? Ook dan zijn de live statistieken up to date. Deze vorm van wedden wint enorm aan populariteit. En natuurlijk heb je daarnaast de Cash-out mogelijkheden als er een weddenschap de verkeerde kant op gaat. Deze BetFIRST app heeft alles wat je nodig hebt!

BetFIRST App downloaden

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie