Unibet Storten

Probeerde je als Nederlandse klant te storten bij Unibet? Helaas is deze site momenteel niet beschikbaar in Nederland. Kies dus voor alternatieve Bookmakers.

Als je je Unibet inloggen reeds gedaan hebt, is het mogelijk om geld op je rekening bij Unibet te storten. Op deze pagina kun je ervaren, welke betaalmethodes door de bookmaker geaccepteerd worden. Daarnaast geven we je bij elke betaaloptie een korte inleiding, zodat je kunt kiezen, wat voor jou het beste werkt. Indien je nu direct wilt storten klik je gewoon op de onderstaande link.

Storten bij Unibet

Storten bij Unibet?

Er zijn vele verschillende methodes, om bij bookmaker Unibet te storten. De methodes zijn een goede mix uit traditionele en moderne betaalmethodes. Naast Visa en Mastercard is het ook mogelijk om met Neteller, Skrill, Webmoney te storten. Let er wel op dat elke optie een eigen minimum en maximum stortingsbedrag heeft. Lees dus eerst de informatie voordat je een keuze maakt voor een van de betaalopties.  Ontzettend jammer, helaas heeft Unibet geen iDEAL meer.

Unibet Bancontact

Bancontact is bij Unibet een van de meest populaire methodes. Dit vooral omdat het gebruiksvriendelijk is – en het geld direct wordt gestort.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  € 13.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Unibet Visa / Mastercard

Momenteel kan je op geen enkel Belgische Bookmaker storten met kredietkaarten, dit stuk is dus niet actueel.

Indien je over een creditcard beschikt, kun je ook via Visa of Mastercard bij Unibet storten. Ook hier wordt een storting direct doorgevoerd nadat je ze hebt aangevraagd. Dezelfde stortingslimieten gelden als bij Bancontact.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 13.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Unibet Skrill / Unibet Neteller / Unibet Webmoney

Andere methodes om direct te betalen zijn bijvoorbeeld Skrill, Neteller en Webmoney. Skrill en Neteller zijn online banken waarbij je via een prepaid Mastercard kunt storten. Dit gaat net zo rap als Webmoney – een andere e-wallet aanbieder. Let er wel op dat de minimale en maximale bedragen voor Webmoney verschillen van die van Skrill en Neteller.

 • Minimum storting: € 15 (20$ voor Webmoney)
 • Maximum storting: € 13.000 (50.000$ voor Webmoney)
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Meld je aan en stort met:
Stort via een van deze veilige methodes geld op je account bij Unibet

Unibet PaysafeCard

PaySafeCard is een van de methodes die ook door Unibet worden geaccepteerd. Hierbij hoef je geen bankrekening of creditcard te gebruiken. Koop een voucher bij een verkoper in je buurt. Daarna toets je de code van 16 cijfers in op de stortingspagina van Unibet. Let wel op de 3% transactiekosten voor PaysafeCard. Andere sites waar je ook met Paysafe kan betalen zijn BetFIRST en Bet90.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 1000
 • Transactiekosten: 3%
 • Stortingsduur: Direct

Overige Betaalopties zoals Unibet iDEAL

Naast al deze opties is het ook mogelijk om via Trustly, Instant Banking of gewone bankoverschrijving te betalen. Met Trustly betaal je via je bank online. Hierbij bestaat er een minimale storting van € 5 en een maximaal bedrag van € 6000. Instant Banking laat je ook via je eigen bank storten. Hierbij is het minimaal bedrag € 10 en het maximaal bedrag € 10000. Bij een normale bankoverschrijving bestaat er geen minimale of maximale storting. Echter duurt het wel 1-3 werkdagen voordat het geld op je Unibet account is. Unibet iDEAL wedden is helaas geen optie.

Nu bij Unibet storten

Conclusie Unibet Geld Storten

Vele verschillende betaalopties wachten bij Unibet. Kies dus zeker de optie die je het best vindt. Let zeker op het minimale en maximale bedrag voor je storting. Enkel bij een bankoverschrijving is er geen limiet. Voor de meeste betaalopties is er een minimaal bedrag van 10 €. Dit bedrag is niet té hoog. Bij Skrill, Neteller en Webmoney zijn de minimale bedragen met € 15 en € 20 net iets hoger. Maar hetzelfde geldt ook voor de maximale bedragen. Door de brede keuze aan mogelijkheden is storten bij Unibet heel gemakkelijk. Wil je nu direct een storting doorvoeren?


Unibet Welkomstbonus?

Je krijgt geen welkomstbonus meer bij Unibet. Check echter onze wedbonussen pagina als je daarnaar op jacht bent, of probeer meteen de beste Simple Casino bonus!

FAQ - Alles over Unibet storten

Hoe kan ik bij Unibet storten?

Unibet heeft een aantal verschillende methodes ter beschikking om te storten. Zo is er de klassieke overschrijving via banktransfer, maar ook Bancontact/MisterCash voor Belgen is beschikbaar. Daarnaast zijn er nog de online e-wallets beschikbaar, zoals Skrill, Neteller, PayPal en HiPay. Als laatste overschrijvingsmethode vonden we ook nog EarthPort.

Kan ik bij Unibet storten met iDEAL?

De meest voor de hand liggende stortingsmethode voor spelers vanuit Nederland is iDEAL, natuurlijk. Deze is meteen verbonden aan de bank en een van de meest benutte methodes voor storten bij de bookmakers in NL. Nu was Unibet voorheen wel beschikbaar voor Nederlanders, en in de toekomst misschien opnieuw. Of iDEAL als methode dan zal worden toegelaten, is nog maar de vraag. Maar voorlopig kan je dus bij Unibet niet met ideal terecht.

Is er een Unibet storten bonus?

Omwille van de wetgeving omtrent Kansspelen in België mag Unibet op het moment geen bonus aanbieden. Je kan dus wel een account aanmaken als nieuwe Belgische speler, maar een stortingsbonus zit er momenteel niet in door de regelgeving. Ook de vroegere bonus die je ontving wanneer je een vriend kon doorverwijzen, is inmiddels vervallen.


> Ga naar Unibet Review