Unibet Storten

Als je een Unibet Account Aanmaken reeds gedaan hebt, is het mogelijk om geld op je rekening bij Unibet te storten. Op deze pagina kun je ervaren, welke betaalmethodes door de bookmaker geaccepteerd worden. Daarnaast geven we je bij elke betaaloptie een korte inleiding, zodat je kunt kiezen, wat voor jou het beste werkt. Indien je nu direct wilt storten klik je gewoon op de onderstaande link.

Via de Unibet homepage kun je je inloggen en dan storten

Hoe kan ik storten bij Unibet?

Er zijn vele verschillende methodes, om bij bookmaker Unibet te storten. De methodes zijn een goede mix uit traditionele en moderne betaalmethodes. Naast een bankoverschrijving, Visa en Mastercard is het ook mogelijk, om met Neteller, Skrill, Webmoney, paysafecard of Trustly te storten. Let er wel op dat elke optie een eigen minimum en maximum stortingsbedrag heeft. Lees dus eerst de informatie voordat je een keuze maakt voor een van de betaalopties.

Unibet Bancontact

Bancontact is bij Unibet een van de meest populaire methodes. Dit vooral omdat het gebruikersvriendelijk is – en het geld direct wordt gestort.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  € 13.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Unibet Visa / Mastercard

Indien je over een creditcard beschikt, kun je ook via Visa of Mastercard bij Unibet storten. Ook hier wordt een storting direct doorgevoerd nadat je ze hebt aangevraagd. Dezelfde stortingslimieten gelden als bij Bancontact.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 13.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Unibet Skrill / Unibet Neteller / Unibet Webmoney

Andere methodes om direct te betalen zijn bijvoorbeeld Skrill, Neteller en Webmoney. Skrill en Neteller zijn online banken waarbij je via een prepaid Mastercard kunt storten. Dit gaat net zo rap als Webmoney – een andere e-wallet aanbieder. Let er wel op dat de minimale en maximale bedragen voor Webmoney verschillen van die van Skrill en Neteller.

 • Minimum storting: € 15 (20$ voor Webmoney)
 • Maximum storting: € 13.000 (50.000$ voor Webmoney)
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Stort via een van deze veilige methodes geld op je account bij Unibet

Unibet PaysafeCard

PaySafeCard is een van de methodes die ook door Unibet worden geaccepteerd. Hierbij hoef je geen bankrekening of creditcard te gebruiken. Koop een voucher bij een verkoper in je buurt. Daarna toets je de code van 16 cijfers in op de stortingspagina van Unibet. Let wel op de 3% transactiekosten voor PaysafeCard. Andere sites waar je ook met Paysafe kan betalen zijn BetFIRST en Bet90.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 1000
 • Transactiekosten: 3%
 • Stortingsduur: Direct

Overige Betaalopties zoals Unibet iDEAL

Naast al deze opties is het ook mogelijk om via Trustly, Instant Banking of gewone bankoverschrijving te betalen. Met Trustly betaal je via je bank online. Hierbij bestaat er een minimale storting van 5€ en een maximaal bedrag van 6000€. Instant Banking laat je ook via je eigen bank storten. Hierbij is het minimaal bedrag 10€ en het maximaal bedrag 10000€. Bij een normale bankoverschrijving bestaat er geen minimale of maximale storting. Echter duurt het wel 1-3 werkdagen voordat het geld op je Unibet account is. Unibet iDEAL wedden is helaas wel geen optie.

Conclusie Unibet Geld Storten

Vele verschillende betaalopties wachten bij Unibet. Kies dus zeker de optie die je het best vindt. Let zeker op het minimale en maximale bedrag voor je storting. Enkel bij een bankoverschrijving is er geen limiet. Voor de meeste betaalopties is er een minimaal bedrag van 10 €. Dit bedrag is niet té hoog. Bij Skrill, Neteller en Webmoney zijn de minimale bedragen met 15€ en 20$ net iets hoger. Maar hetzelfde geldt ook voor de maximale bedragen. Door de brede keuze aan mogelijkheden is storten bij Unibet heel gemakkelijk. Wil je nu direct een storting doorvoeren? In dat geval wacht er een bonus een winstverdubbeling bij je eerste weddenschap tot € 50!


Unibet Welkomstbonus!

Een eerste storting bij de bookmaker levert je een winstverdubbeling tot een € 50 eerste weddenschap op. Het minimale bedrag hierbij is 10€. Plaats dus een storting van 10€ en plaats een eerste bet. Of plaats een storting van 50€ om het maximale winstverdubbeling bet van 50 € in te zetten. De minimale quotering om deze bonus te spelen bestaan zelfs niet. De bookmaker geeft je onbeperkt de tijd om deze bonus te benutten. Een fantastische bonus voor elk resultaat van je eerste weddenschap. Volg nu de link en profiteer! Nog meer nodig? Probeer dan ook de Svenbet bonus!

Bonus Unibet

> Ga naar Unibet Review