Unibet Inloggen

Zou je graag willen weten hoe je een Unibet account kunt openen? Hier leer je vandaag stap voor stap hoe je een account kunt aanmaken bij deze bookmaker. Daarna kun je een eerste keer storten via een van de betaalmethodes, die bij Unibet worden geaccepteerd.

Indien je nu direct een account wilt aanmaken, kun je naar de website van Unibet gaan. Klik gewoon op de button en dan kun je met de eerste stap bij de bookmaker beginnen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Nederlanders kunnen terecht bij de beste bookmakers Nederland. Belgen kunnen nog wel bij Unibet aanmelden.

Ga naar Unibet

Hoe kan ik me bij Unibet registreren?

  • Indien je woonachtig bent in België kun je een account bij Unibet België aanmaken en van het aanbod profiteren. Via een van de aanmeldknoppen op onze site raak je direct tot het registratieformulier van de bookmaker Unibet. Vanaf nu moet je stap voor stap het proces volgen tot je account is aangemaakt.
  • Bij Stap 1 moet je je persoonlijke gegevens invoeren. Begin met je volledige voor- en achternaam. Daarna moet je een e-mailadres invoeren. Verder ga je met geboortedatum en geboorteplaats. Tenslotte moet je ook nog een rijksregisternummer invoeren. Dat is het al qua persoonlijke gegevens!
  • Voordat je kunt beginnen, moet je nog een veiligheidsvraag kiezen. Neem even de tijd om te overleggen. Dit dient een vraag te zijn, waarop je heel makkelijk het antwoord weet. Echter is het goed als het iets is wat niet iedereen weet, die je kent. Na de beveiliging door de vraag ben je klaar met het aanmelden.
  • Nu is je registratie definitief en kun je direct inloggen bij Unibet en een eerste storting plaatsen.

Storten bij Unibet

Nu je registratie bij Unibet is voltooid is het mogelijk om geld te storten. Daarvoor zijn er bij de bookmaker verschillende methodes:

  • Entercash, HiPay, Bancontact, Earthport, Skrill, Neteller, PaySafeCard.

Wil je meer informatie over storten bij bookmaker Unibet? Kijk dan ook eens langs op onze Unibet Geld Storten pagina.

Meld je aan

> Ga naar Unibet Review