Bet90 Review & Ervaringen

BET90

BET90 Review

Geüpdatet op: 08.10.2018
84
Goed

Experts Waardering

BET90
Kevin Been
08.10.2018
84

Ervaringen met BET90

Conclusie:
Bet90 verdient een totaalscore van 84 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Bet90!

Bet90 is inmiddels bijna 10 jaar actief als bookmaker en verdient een score van 84 punten mede door haar grote wedden aanbod en goede quoteringen. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Bet90. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Nederlanders kunnen zich aanmelden bij Bet90.

Storten:
Je kunt bij Bet90 storten met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Helaas behoren iDeal en PayPal niet tot de mogelijkheden. Aan een storting zijn geen verdere administratiekosten verbonden. 

Uitbetalen:
Je kunt ervoor kiezen om bij Bet90 uit te betalen via een bankoverschrijving, Visa/Mastercard of Neteller. Helaas behoren Skrill en PaySafeCard niet tot de opties. Je kunt bedragen opvragen vanaf € 20. 

Wedden:
In totaal zijn er 32 verschillende sporten waarop je kunt wedden bij Bet90. Vaak zijn er meer dan 100 selecties per duel. Dit mag met recht een groot wedden aanbod genoemd. Een leuke extra is ook dat je kunt inzetten op eSports, politiek en entertainment weddenschappen. 

Klantenservice:
De klantenservice van Bet90 is te bereiken via e-mail (support@bet90.com) of via de live chat. De live chat is dagelijks beschikbaar tussen 10.00u en 18.00u. Helaas is Bet90 telefonisch te bereiken. De klantenservice is in het Engels beschikbaar. Een uitbreiding van de live chat tijden zou een pre zijn maar de service zelf is in ieder geval van uitstekend niveau. 

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met Bet90 terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past Bet90 bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde Bet90 ervaringen terugvinden.

Bet90 Review
NL Vlag Donker
1. Aanmelden NLD  BEL X
2. Taal website NLD X ENG 
3. In | 4. Uitbet. iDeal
X | X
Bancontact
X | X
Neteller
 
Skrill
 | X
Boeking
 
PaySafe
 X
5. Bet90 Klantenservice Telefoon X  Chat
6. Bet90 Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod
9. Bet90 App
10. Quoteringen
Beoordeling 8/10
wedden bet90

 

Bet90 is een online bookmaker opgericht in 2011 door professionals uit de iGaming sector. Bet90 werd opgericht met als doel: het aanbieden van het beste sportsbook, casino spellen en een uitmuntende klantenservice en dit aan een wereldwijd publiek. De wedder staat duidelijk centraal in hun beleid. Met een goede bonus, aantrekkelijke verschillende sporten en klantenservice slagen ze momenteel toch in hun opzet. In onze test scoren ze 8 op 10 punten. Lees hieronder ons uitgebreid verslag.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Master, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

Bet90 Banner

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bet90 Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand hebben wij jou in het kort, kennis laten maken met onze Beste Bookmakers Bet90 Ervaringen. Als je benieuwd bent naar meer gedetailleerde informatie kun je onderstaand verder lezen. Wij belichten alle 10 bovengenoemde punten voor jou nogmaals extra. Variërend van een Bet90 Account Aanmaken tot Bet90 Voetbal & Sport en het Bet90 Mobiel Aanbod tot de Bet90 Quoteringen. Je vindt het allemaal terug in onderstaand Bet90 Review & Ervaringen Overzicht.

1. Bet90 Account aanmaken

Een spelers account aanmaken bij Bet90 is enkel toegestaan voor spelers uit Nederland. Nadat je hier op een banner Bet90 inschrijven hebt geklikt, kom je op de geschikte pagina terecht. Hier kan je dan je persoonlijke gegevens invullen en kan je overgaan tot een eerste storting.

2. Bet90 Website

Jammer genoeg is de website niet beschikbaar in het Nederlands. Je kan wel voor de Engelstalige of Duitse versie kiezen. De interface is simpel en overzichtelijk, met je account informatie aan de rechterzijde. Aan de linkerkant vind je je de verschillende sporten en het hoofdmenu terug. Als je op een desktop naar de site surft, klik je beter niet op mobiel, want dan kom je op de mobile versie terecht en de kwaliteit is iets minder dan de desktop versie.

3. Bet90 Geld Storten

Na het creëren van je account, kan je heel gemakkelijk een eerste storting maken. Je kan een storting maken met Visa, Mastercard, Neteller, Giropay, Skrill, of PaySafeCard. In alle gevallen zijn de stortingen onmiddellijk en een minimumstorting is minstens 10 euro. In veel gevallen is er een maximum storting van € 2.000. Bij geen enkele storting is er een bepaald bedrag dat je moet betalen, alles is gratis. Jammer genoeg kan je niet met iDeal betalen. Hiervoor raden we deze Bookmakers iDeal aan.

Wedden Payment bet90

4. Bet90 Uitbetalen

Na een verificatie van je documenten, kan Bet90 overgaan tot een uitbetaling. Een Bet90 uitbetaling kan via de volgende manieren: Visa, Mastercard, Bankoverschrijving of Neteller. Bij geen enkele van deze opties zijn er bijkomende kosten aan verbonden. Bij een bankoverschrijving bedraagt het minimum bedrag 75 euro, bij de andere opties is dit 20 euro. Je uitbetaling zal bijeen drie tot vijftal dagen duren vooraleer het op je bankrekening staat. Enkel bij Neteller kun je het geld binnen enkele tellen op je rekening verwachten.

5. Bet90 Klantenservice

De Bet90 Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support@bet90.com
  • Telefonisch: niet bereikbaar
  • Live chat: 10 – 18h

Gelukkig is de live chat er, want het is moeilijk om de FAQ te vinden. De chat is niet altijd bereikbaar, maar dan kan je best het contactformulier invullen. Een van de hoofdpunten waarin Bet90 wil uitblinken is de klantenservice, maar toch is dit nog een werkpuntje.

6. Bet90 Bonus

De Bet90 Bonus is een leuke bonus van 50% met een maximum van 100 euro. Gebruik bij het maken van je storting de bonus code SWP100. Hierna zal je eerst dit gestorte bedrag moeten inzetten op een quotering van minstens 1.80. Zodra je dit eenmaal hebt gedaan, ontvang je de bonus. Deze bonus en gestort bedrag moet je nadien vijfmaal rondspelen en dit opnieuw aan de minimum notering van 1.80. Je hebt hiervoor 90 dagen de tijd. Als je dit hebt gedaan, dan kan je de bonus laten uitbetalen.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van Bet90 Bonus!

Bet90 Stortingsbonus

7. Bet90 Promoties

Bet90 biedt niet zoveel promoties aan. Momenteel zijn er slechts 2 promoties die ze aanbieden, namelijk de Tennis Combi booster en de Football combi booster. Als je bijvoorbeeld drie selecties selecteert uit de voetbalcompetities, dan krijg je 7,5% meer cash uitbetaald. Elf selecties leveren je zelf 75% meer op.

8. Bet90 Wedden Aanbod

Bet90 heeft een heel gamma van sporten, momenteel heb je zelf keuze uit 32 verschillende sporten. Het wedden aanbod is heel ruim, met een rubriek voor e-sports en virtuele sporten. Op een match uit de Premier League kan je op zo’n 120 sub weddenschappen gokken. Een Champions League wedstrijd heeft ook iets van een 100-tal weddenschappen.

 9. Bet90 Mobiel Aanbod

Bet90 is al een paar jaar op de markt, maar heeft nog geen app ontwikkeld. Zowel de Bet90 Android app of Bet90 iPhone App ontbreken momenteel. Als je de mobiele site bezoekt, dan kom je wel op een duidelijke site terecht, die zich aanpast aan je toestel. De mobiele site is vergelijkbaar met de desktop versie, alleen van een iets mindere kwaliteit.

10. Bet90 Quoteringen

Bet90 heeft goede quoteringen in vergelijking met de rest van de bookmakers. Bij voetbalwedstrijden nemen ze gemiddeld een marge van 5,2%. Terwijl dit voor de overall sporten een slordige 5,9% is. Zeker niet slecht!

Bet90 Beoordeling & Conclusie: 8/10

Hierboven heb je kunnen lezen wat onze ervaringen zijn met Bet90. Mindere puntjes bij deze bookmaker zijn de FAQ, het ontbreken van een iDeal mogelijkheid om te storten en vooral het gemis aan een sports app. Over het algemeen zijn we tevreden met Bet90 en dit door de volgende pluspunten. Eerst en vooral is er een gemakkelijk te navigeren website, daarnaast hebben ze ook een live chat. De promoties die ze aanbieden, zijn niet ruim maar wel van een goede kwaliteit. Als laatste puntjes kunnen we de bonus, quoteringen en sport wedden bij de sterke punten catalogeren. We raden je dan ook aan om gebruik te maken van de stortingsbonus en wensen je alvast veel wed plezier.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet90!

Bet90 Welkomstbonus