Bet90 Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Bet90 heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Ben je benieuwd naar onze ervaringen met Bet90? We zetten deze graag voor je op een rijtje, op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Is Bet90 de sportsbook voor jou? Meld je direct aan, of lees verder om onze gedetailleerde Bet90-ervaringen te ontdekken.

Bet90 is een online bookmaker opgericht in 2011 door professionals uit de iGaming-sector. Bet90 werd opgericht met als doel: het aanbieden van het beste sportsbook, casinospellen en een uitmuntende klantenservice, en dit aan een wereldwijd publiek. De speler staat duidelijk centraal in hun beleid. Met een goede bonus, verschillende aantrekkelijke sporten en degelijke bet90 klantenservice slagen ze momenteel in hun opzet. In onze test scoren ze 6.4 op 10 punten. Lees hieronder ons uitgebreid verslag.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Master, Neteller, Skrill, Trustly of PaySafeCard.Bet90 Banner

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<

Bet90 Ervaringen in 10 stappen

Hierboven hebben wij jou in het kort kennis laten maken met onze Beste Bookmakers Bet90 Ervaringen. Als je benieuwd bent naar meer gedetailleerde informatie kun je hieronder verder lezen. Wij belichten bovengenoemde punten voor jou graag extra. Variërend van een Bet90-account aanmaken tot Bet90 Voetbal & Sport en het Bet90 Mobiel Aanbod tot de Bet90 Quoteringen. Je vindt het allemaal terug in onderstaand Bet90 Review & Ervaringen Overzicht.

1. Bet90 Account aanmaken

Een spelersaccount aanmaken bij Bet90 is enkel toegestaan voor spelers uit Nederland. Als je hieronder op de knop “account aanmaken” klikt, kom je op de correcte registratiepagina terecht. Hier kan je dan je persoonlijke gegevens invullen en kan je overgaan tot een eerste storting. Zo eenvoudig is het Bet90 aanmelden proces.

2. Bet90 Website

Jammer genoeg is de website niet beschikbaar in het Nederlands. Je kan wel voor de Engelstalige of Duitstalige versie kiezen. De interface is simpel en overzichtelijk, met alle informatie over je account aan de rechterzijde. Aan de linkerkant vind je de verschillende sporten en het hoofdmenu terug.

3. Bet90 Geld Storten

Na het creëren van je account, kan je heel gemakkelijk een eerste storting maken. Dat kan met Visa, Mastercard, Neteller, Giropay, Skrill, of met een PaySafeCard. In alle gevallen gebeuren de stortingen onmiddellijk en een minimum storting is minstens 10 euro. In de meeste gevallen geldt er een maximum stortingsbedrag van € 2000. Er komen geen extra kosten kijken bij het storten, alle methodes worden gratis aangeboden. Jammer genoeg kan je niet met iDeal betalen voor je Bet90 storten. Hiervoor raden we deze Bookmakers iDeal aan.

Wedden Payment bet90

4. Bet90 Uitbetalen

Na een verificatie van je documenten kan Bet90 overgaan tot een uitbetaling. Bij Bet90 uitbetalen kan via de volgende manieren: Visa, Mastercard, bankoverschrijving of Neteller. Bij geen enkele van deze opties zijn er bijkomende kosten aan verbonden. Bij een bankoverschrijving bedraagt het minimum bedrag 75 euro, bij de andere opties is geld afhalen al mogelijk vanaf 20 euro. Je uitbetaling zal alles bij elkaar een drie- tot vijftal dagen duren vooraleer het op je bankrekening staat. Enkel met Neteller kun je het geld binnen enkele tellen op je rekening verwachten.

5. Bet90 Klantenservice

De Bet90 Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen:

  • E-mail: support@bet90.com
  • Telefonisch: niet bereikbaar
  • Live chat: 10 – 18u

Gelukkig is de live chat er, want het is moeilijk om de FAQ te vinden. De chat is niet altijd bereikbaar, maar dan kan je best het contactformulier invullen. Een van de hoofdpunten waarin Bet90 wil uitblinken is de klantenservice, maar toch blijft dit nog een werkpuntje. Het kan soms even duren vooraleer er reactie komt. Toch doen ze hun best om de spelers zo goed mogelijk verder te helpen.

6. Bet90 Bonus

De Bet90 Bonus is een leuke bonus van 50% met een maximum van 100 euro. Gebruik bij het maken van je storting de bonus code SWP100. Hierna zal je eerst dit gestorte bedrag moeten inzetten op een weddenschap met quotering van minstens 1.80. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je de bonus. Deze bonus en het gestort bedrag moet je nadien vijfmaal rondspelen, en dit opnieuw op weddenschappen met minimum notering van 1.80. Je hebt hiervoor 90 dagen de tijd. Als je dit hebt gedaan, dan kan je de bonus laten uitbetalen.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van Bet90 Bonus!Bet90 Stortingsbonus

7. Bet90 Promoties

Bet90 biedt niet zo veel promoties aan, maar ze zijn wel de moeite waard. Op hun promotiepagina lees je bijvoorbeeld alles terug over de Tennis Combi booster en de Football combi booster: als je drie selecties selecteert uit de voetbalcompetities, dan krijg je 7,5% meer cash uitbetaald. Elf selecties leveren je zelfs 75% meer op.

8. Bet90 Wedden aanbod

Bet90 heeft een uitgebreid gamma aan sporten waarop je kan wedden, momenteel heb je zelfs de keuze uit 32 verschillende sporten. Het aanbod aan weddenschappen is heel ruim, met een rubriek voor e-sports en virtuele sporten. Op een match uit de Premier League kan je op zo’n 120 verschillende markten gokken. Een Champions League-wedstrijd heeft ook iets van een 100-tal weddenschappen in de aanbieding.

 9. Bet90 Mobiel Aanbod

Bet90 is al een paar jaar op de markt, maar heeft noch voor iOS, noch voor Android een app ontwikkeld. Als je de mobiele site bezoekt, dan kom je wel op een duidelijke site terecht, die zich automatisch aanpast aan je toestel. De mobiele site is vergelijkbaar met de desktopversie, alleen van iets mindere kwaliteit.

10. Bet90 Quoteringen

Bet90 heeft goede quoteringen in vergelijking met de rest van de bookmakers. Bij voetbalwedstrijden nemen ze gemiddeld een marge van 5,2%. Terwijl dit voor de overall sporten een slordige 5,9% is. Zeker niet slecht!

Bet90 Beoordeling & Conclusie: 6.4/10

Hierboven heb je kunnen lezen wat onze ervaringen zijn met Bet90. Mindere puntjes bij deze bookmaker zijn de beperkte FAQ, het ontbreken van een iDeal-mogelijkheid om te storten en vooral het gemis aan een sportsbook bet90 app. Over het algemeen zijn we tevreden met Bet90 en dit door de volgende pluspunten. Eerst en vooral is er een gemakkelijk te navigeren website, daarnaast hebben ze ook een live chat. De promoties die ze aanbieden, zijn niet ruim maar wel van redelijke kwaliteit. Als laatste puntjes kunnen we de bonus, quoteringen en sportweddenschappen bij de sterke punten catalogeren. We raden je dan ook aan om gebruik te maken van de stortingsbonus en wensen je alvast veel wedplezier.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet90!bet90 welkomstbonus