Bet90 Klantenservice

Het gebeurt bij elke bookmaker wel eens. Heb je een probleem met je account en wil je met de Bet90 klantendienst contact opnemen? Dat kan heel eenvoudig! Je kan bij Bet90 contact maken op verschillende manieren die we hier heel snel en uitgebreid zullen uitleggen.  Als je alle informatie over de verschillende kanalen hebt gelezen bieden we op het einde ook extra info over de bookmaker Bet90 aan.

Bet90 Klantenservice Algemeen

Bij Bet90 heb je een aantal mogelijkheden om contact op te nemen met de klantendienst. Allereerst kan je net zoals bij alle andere Voetbal Gokken Sites simpel een e-mail sturen (support@bet90.com). Vooraleer je dit gaat doen, kan je best wel even hun uitgebreide Bet90 FAQ doorlezen. De kans is redelijk groot dat je op eventuele vragen hier al meteen een antwoord kan vinden. Vragen over Bet90 storten of de Bet90 app kan je dan alvast terugvinden in deze lijst veelgestelde vragen.

Een Bet90 telefoon nummer is er momenteel nog niet. Voor mij persoonlijk is dat geen minpunt, aangezien de Bet90 live chat heel snel en professioneel werkt. Een customer service agent contacteert je zelfs al vooraleer je zelf contact maakt wanneer je op de ‘contact’ pagina belandt. Spijtig genoeg is die enkel in het Engels beschikbaar momenteel. Een klein voorbeeld hieronder van deze recensent die even op zijn beste Engels vraagt of ze geen telefoon nummer stiekem verborgen op hun website. Jammer genoeg niet!

Klantenservice Bet90 contact via Live chat

Bet90 Mail

Zoals je bovenaan al kon lezen kan je ook via het Bet90 mail address contact maken met de klantendienst. We zonden even een test email en kregen binnen de 24 uur een antwoord, wat wel binnen de verwachtingen valt in vergelijking met andere bookmakers. Contact opnemen via de Bet90 email is dus ook een prima optie.

Bet90 Telefoon

Zoals je allicht al kon lezen, hebben ze nog geen Bet90 telefoon nummer momenteel. Echt jammer, want als je liever met iemand aan de lijn komt dan zal je voor één van de andere Bookmakers Nederland moeten kiezen. Van zodra er sprake is van een Bet90 nummer zal je dit hier meteen kunnen terugvinden.

Bet90 Live Chat

Als je meer dringende vragen hebt dan stellen we best voor om gebruik te maken van de Bet90 live chat. Op deze functie kom je meteen in contact met een Bet90 verantwoordelijke customer support agent die je ogenblikkelijk zal helpen. In onze kleine test chat hadden we meteen een antwoord op onze prangende vraag, of ze wel of niet een Bet90 telefoonnummer hadden. De Bet90 chat loopt heel snel, vriendelijk en professioneel. Heb je bijvoorbeeld het probleem met bet90 aanmelden, dan kan je bij hen terecht.

Bet90 FAQ

Indien je vragen over je account hebt of over wedden bij bet90, of zelfs problemen met de stortingsbonus, dan kan je naast de bovenstaande mogelijkheden ook even snel de Bet90 FAQ doorlezen. Alle vragen over account gerelateerde problemen kan je hier direct terugvinden in een vraag en antwoord formaat. Het gaat hier van registratie en log in problemen, tot bonus, stortings en afhaal problemen. Navigeren naar de Bet90 FAQ is zeer eenvoudig via het menu bovenaan.

 

Bet90 Customer Service FAQ voorbeeld

Klein voorbeeld van de Bet90 Customer Service FAQ

Bet90 Klantenservice conclusie

Bet90 contact is mogelijk via een hele hoop manieren. Snelheid en beleefdheid staat altijd centraal in de Bet90 klantendienst mantras, in elke vorm dat ze deze aanbieden. Alles loop snel, de Bet90 mail werkt naar behoren zowel als de Bet90 live-chat functie. Ook de lijst met veelgestelde vragen is een handig middel om eventuele problemen mee op te lossen. De grote afwezige en ook ineens het enigste grote minpunt aan de Bet90 customer service dienst is het onbreken van een Bet90 telefoonnummer. Momenteel is Bet90 bellen dus niet mogelijk. Moest dit je niet afschrikken, dan raden wij deze bookmaker zeker aan wanneer het gaan om hun klantendienst!

Bet90 Algemene Informatie

Bet90 is een bookmaker die al lang actief is. Op hun site kan je een hele hoop promoties vinden zowels verhoogde odds op allerlei specifieke sporten zoals tennis en voetbal. Ook heb je voor sommige events een aantal free bets die je kan winnen tijdens het event. Wanneer we het hebben over de Bet90 bonus moeten we eerlijk zijn dat deze beter kon. Met een 50% tot € 100 aanbod zijn we eigenlijk niet super enthousiast over. Toch is Bet90 allereerst gewoonweg een geweldige bookmaker met een zeer betrouwbare klantenservice en geweldigde odds en promoties. Registreren kan nu al via onderstaande link!

Bet90 Stortingsbonus