Bet90 Wedden

Let op: Bet90 is een van onze Nederlandse bookies en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers Belgie lijst.

Beste Bookmakers heeft het weer voor elkaar. We hebben een degelijke bookie gevonden, en daar scheppen we graag over op. Bet90 is niet de bekendste, maar dat doet hen onrecht aan. De laatste jaren worden ze steeds meer erkend gelukkig, en dat is verdiend. Met allerlei promoties en een degelijke stortingsbonus staan ze bij ons toch bovenaan onze lijst van sportsbook providers.

bet90 welkomstbonus

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Bet90?

Met in totaal 27 sporten in haar aanbod doet Bet90 het gemiddeld goed. Hun focus ligt op wedden op voetbal uiteraard. Daarnaast komen de klassiekers tennis en basketbal vooral nog aan bod. Maar ook wedden op esports krijgt aandacht bij Bet90. Je vindt er vooral CSGO weddenschappen, maar soms ook LoL of Dota 2 bets.

Bet90 Live Wedden

Als je graag tijdens de wedstrijd wedden wil op jouw favoriete spel, kan je terecht bij Bet90 dankzij de live weddenschappen. Eenmaal je je event gevonden hebt, klik je het aan. Vervolgens zie je rechts boven ‘In-Play’ staan, wat zoveel betekent als live wedden. Hier kan je inzetten tijdens het spel op een van de aangeboden markten. Meestal is dat niet zo bijster veel keuze, behalve voor voetbalweddenschappen.

Bet90 Wedden Aanbod Conclusie

Het aanbod van deze bookmaker is niet reuze vooruitstrevend. We hebben heus wel groter aanbod gezien als het op weddenschappen aankomt. Maar dat hoeft geen slecht nieuws te zijn. Sommige mensen raken verloren i nde keuze van verschillende wedmarkten, en spelen liever met een beperkte keuze. Voor hen is Bet90 ideaal. Met bijna 30 sporten worden de voornaamste gokmarkten wel gecoverd. Bij Bet90 hebben we nooit geprobeerd om onze eigen weddenschappen te pushen of aan te vragen. Dat kan echter wel lukken als het even navraagt bij de Bet90 klantenservice.

We benadrukken nog gauw even de Bet90 bonus voor de twijfelaars onder jullie. Daar is geen enkele reden voor. Akkoord, het is niet de dikste bonus, maar met 50% tot 100 euro mag je toch niet klagen. Je hebt 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen op odds van 1.80+. De rondspeelbedragen zijn 5x je bonusbedrag en 6x je stortingsbedrag. Concreet stort je dus 200 euro om de maximale 100 bonus eruit te krijgen, en speel je in totaal voor 1700 euro om hem volledig te kunnen claimen. Uitbetalen bij bet90 gaat gelukkig reuze vlot, dus als het je lukt staat dit snel op je rekening. Ga jij de uitdaging aan? Veel geluk alvast!

Bet90 aanmelden en bij Bet90 storten met:
Visa/Master, Neteller, Skrill, Trustly of PaySafeCard.storten bij bet90

> Ga naar Bet90 review