Bet90 Uitbetalen

Let op: Bet90 is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers Belgie lijst.

Eenmaal je alles hebt ontdekt over storten bij Bet90 en Bet90 wedden, kan je je natuurlijk het volgende afvragen. Hoe zit het met uitbetalingen bij bet90? Wij hebben het antwoord voor je klaar. Bookmaker Bet90 rekent geen kosten aan voor je uitbetalingen. Verder zijn de methodes voor uitbetalen precies die van storten.

storten bij bet90

Algemene informatie uitbetalen bij Bet90

Het is zo eenvoudig als je in bovenstaand voorbeeld ziet. Wat dat betreft, zit het uitbetalen bij Bet90 dus precies hetzelfde in elkaar als het storten. Als regel geldt wel, dat je zal worden uitbetaald via dezelfde methode als waarmee je het laatst hebt gestort.  Uitbetalen bij bet90 gaat via een klik op de cashier-knop, en het tabblad ‘withdraw’.

Bet90 Maestro / Visa / Mastercard

De standaard methodes voor storting gelden dus ook voor je withdrawals. Interessant bij bet90 is dat je een hoog bedrag hebt van uitbetalen. Zo kan je wekelijks tot € 10000 op je rekening laten terugstorten. Het maximum bedrag dat je dagelijks kan winnen ligt veel hoger, namelijk op € 50000. Let op bij je uitbetaling, dat deze soms enkele dagen duurt in vergelijking met de onmiddellijke storting.

  • Minimum uitbetaling: € 10
  • Maximum uitbetaling: €10000/week
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: tot 7 dagen

Bet90 Skrill / Neteller / Trustly

Deze bekende e-wallets die steeds bekender worden kunnen ook gebruikt worden voor je cash terugbetalingen van je bet90 account. Skrill en Neteller staan bekend om hun snelle transactietijd: de storting staat vaak binnen de 15 minuten al op je rekening. Trustly kan iets langer duren, maar gaat nog steeds sneller dan de traditionele methodes.

  • Minimum uitbetaling: € 10
  • Maximum uitbetaling: €10000/week
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: vrijwel direct

Bet90 Uitbetalen Conclusie

Veel valt er niet te vertellen, en dat lijkt goed nieuws. Net als bij storten bij bet90 hebben we nooit straffe verhalen gehoord over blokkeringen van rekeningen of dergelijke.

Ook onze eigen ervaring bij bet90 uitbetalingen verliep steeds vlot en zorgeloos. Een enkele keer hebben we enkele dagen moeten wachten. Vervolgens contacteerden we echter de Bet90 klantendienst, en zij konden ons geruststellen. Het euvel was niet van hun kant afkomstig, maar van hun bank. Dat was trouwens binnen 2 dagen hersteld, en binnen de werkweek hadden we het geld van bet90 alsnog op onze rekening. Geen issues dus met bet90 withdrawals van onze kant; alleen jammer dat er nog geen bet90 app uit is.

Vergeet je welkomstbonus niet!

Nieuwe klanten van bet90 worden verwend met een stortingsbonus. Ontvang 50% bovenop je eerste storting tot een bedrag van € 100! Hoe je dat doet? Daarvoor moet je twee dingen doen. Eerst en vooral kan je gebruik maken van je afbeelding op deze pagina om je aan te melden. Vervolgens vraagt men je onze bonuscode, om deze bet90 te claimen. Jouw bonuscode voor tijdens het aanmelden bij bet90 is SWP100. Vul deze in wanneer je een bonus code wordt gevraagd, en je kan je bet90 bonus meteen beginnen wageren. Succes alvast!

bet90 welkomstbonus

> Ga naar Bet90 Review