Bet 90 Storten

Let op: Bet90 is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers Belgie lijst.

Nadat je weet hoe je je Bet90 account aanmaken moet, kan je verder. Tijdens het aanmaken heb je reeds je bonuscode ingevuld, hopen we. Dan heb je inmiddels ook recht op de bet90 bonus van 50% tot 100 euro bij je eerste storting. Als je juiste bonuscode hebt bemachtigd tenminste, kan je verder met het plaatsen van je eerste storting. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Geen uitleg nodig over het storten? Bezoek dan Bet90 via onderstaande link.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Master, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

registreren bet90

Algemene info over storten bij Bet90

Er zijn een aantal methodes beschikbaar: VISA, MasterCard, Maestro, Neteller, PaySafeCards, Skrill en Trustly. Eenmaal je je betalingsmethode hebt gekozen, kan je eenvoudig verder met je storten bij bet90. Als je voor je eerste storting gebruik maakt van de bonuscode SWP100, ontvang je 50% van het bedrag van je storting op je account. Deze bookmaker bonus is niet de hoogste, maar zeker alsnog de moeite. Je speelt je bedrag rond, en zo kan je de bonus claimen.

storten bij bet90

Bet90 Maestro/Visa / Mastercard

Bij bookmaker Bet90 heb je slechts een beperkte keuze aan creditcards om te storten. Het mooie aan kredietkaarten is dan weer dan je storting onmiddellijk wordt doorgevoerd.

  • Minimum storting: € 10
  • Maximum storting: € 2000
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: Direct

Bet90 Skrill / Neteller / Trustly

Helaas behoort Bet90 niet tot de iDeal bookmakers, voor Nederland toch de populairste stortingsmethode. Maar Bet90 aanvaardt wel stortingen via Skrill en Neteller, die toch ook best populair zijn in ons land. Bet90 behoort overigens wel tot de Trustly bookmakers, een nieuwe opkomende methode.

  • Minimum storting: € 10
  • Maximum storting: € 2000
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: Direct

Overige Bet90 Betaalopties

We zeiden het al, IDEAL is helaas niet beschikbaar bij Bet90. Hetzelfde geldt overigens voor Paypal. Hoewel de methodes om geld te storten bij bet90 beperkt zijn, zijn ze wel sterk. VISA Mastercard en Maestro zullen steeds populaire methodes blijven. Ook Trustly wint aan populariteit, dus we geloven sterk in bet90 als opkomende bookmaker.

Conclusie Bet90 Geld Storten

Niet reuzeveel methodes bij bet90, is dat iets om van te schrikken? Helemaal niet, het is een bewuste keuze. Ze mikken niet op het grote publiek, maar vinden wel waarde in hun beperkte niche. Met een minimum stortingsbedrag van € 10 voor al haar methodes is bet90 topper voor kleine spelers. Ook het maximum bedrag duidt dat ze het niet meteen op grote vissen hebben gemunt. Wat storten en wedden bij Bet90 uiteraard wel interessant maakt, is het volgende punt.

De Bet90 welkomstbonus tot € 100!

Wanneer je je aanmeldt als nieuwe klant bij bet90, heb je recht op de stortingsbonus. Deze bedraagt 50% van je eerste storting en dit tot een bedrag van € 100. Dat betekent dat je 100 euro extra krijgt als je 200 euro stort. Je moet deze uiteraard vrijspelen, en niet zo min. Stel dat je voor de maximum bonus van 100 euro gaat, dan bedraagt je rondspeelbedrag in totaal € 1700. Die dien je binnen de 90 dagen rond te spelen op odds van minstens 1.80. Niet min, maar zeker niet onmogelijk.

Let op, je hebt een bonuscode nodig voor deze specifieke bonus tot € 100! Meld je aan via de knop of afbeelding hier op de pagina, en registreer je op de site. Tijdens dat proces wordt je een bonus code gevraagd. Deze luidt: SWP100. Vul je deze in voor je storting, dan kan je dus beginnen met vrijspelen. Veel succes bij Bet90!

bet90 welkomstbonus

> Ga naar Bet90 Review