Unibet Klantenservice

Let op: Als Nederlandse klant kan je je momenteel helaas niet aanmelden bij Unibet. Wel leuk is dat er hier alternatieve Nederlandse bookmakers zijn waar je jezelf bij kan gaan registreren voor een bookmaker bonus.

Indien je als Belg problemen hebt met bijvoorbeeld registeren bij Unibet of storten, is het mogelijk om de klantenservice te contacteren. Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen bij de klantenservice. Op deze pagina presenteren we dus de verschillende kanalen, die door de Unibet klantenservice worden aangeboden. Daarnaast krijg je aan het einde van deze pagina nog algemene informatie over Unibet.

Unibet Klantenservice Algemeen

Zoals je in de afbeelding kunt zien, zijn er verschillende mogelijkheden om de klantenservice te bereiken. Voor algemene vragen kun je terecht in een FAQ of op het forum, waar ook andere gebruikers kunnen antwoorden. Indien je een specifieke vraag voor de klantenservice hebt, zijn er drie verschillende mogelijkheden. Ten eerste kun je bellen naar Unibet. Indien je liever een e-mail schrijft, kan dat ook. Tenslotte is er een live-chat functie voor spoedige oplossingen. Het mooiste voordeel is dat ze, net zoals Bwin klantenservice en Bet777 Contact klantendiensten, helemaal in het Nederlands beschikbaar zijn.

Unibet Contact

Wat is het Unibet nummer?
Unibet bellen kan via het gratis telefoonnummer 0800 74408.

Wanneer kan ik Unibet telefonisch bereiken?
Je kan Unibet bereiken via telefoon op werkdagen van 13u tot 17u lokale tijd.
Wat is het Unibet email adres?
Een mail sturen kan via info-benl@unibetsupport.be.
Wat zijn de Unibet bedrijfsgegevens?
Unibet beschikt over een Belgische Licentie via de Belgische Kansspelcommissie. Het merk wordt beheerd door Unibet Belgium Ltd en heeft een zetel in Malta.

Unibet Mail

Vaak wil je enkel een korte vraag via e-mail doorsturen. Dat is mogelijk via het mail adres info-benl@unibetsupport.be. In het beste geval ontvang je onmiddellijk een ontvangstbevestiging, wat betekent dat je e-mail werd ontvangen. Deze komt dan terecht op de Unibet Customer Service, maar moet dan soms eerst naar de juiste afdeling worden doorgestuurd. Het kan dus een tijdje duren voordat je een inhoudelijk antwoord op je vraag hebt. In het beste geval heb je binnen 1 werkdag een antwoord van de bookmaker.

 

Als alternatief voor Unibet kunnen Nederlanders een andere bookmaker kiezen via de afbeelding!
Beste Bookmakers

 

Unibet Telefoon

Soms is het gemakkelijker om direct met een persoon te spreken. Dit is ook een mogelijkheid die de bookmaker biedt, net zoals bij de klantendienst van Circus contact. Via het nummer 0800 74408 word je rechtstreeks geholpen – en dat ook nog eens in het Nederlands! De standaard tarieven zijn van toepassing voor het telefoongesprek. Let er wel op dat de telefonische hulp niet de hele dag beschikbaar is. Dit kan enkel tussen 13 uur en 17 uur. Heb je een dringende vraag? Probeer dan zeker de live chat!

Unibet Live Chat

De live-chat is een functie waarmee je direct een antwoord kunt krijgen. Let er wel op dat je vraag zo specifiek mogelijk moet zijn – anders word je misschien meteen doorgestuurd naar de FAQ. Klik gewoon op het livechat icon om de klantenservice van Unibet te contacteren. Deze is tussen 8 en 23 uur beschikbaar. Heb je een vraag aan de klantenservice, maar is het niet tussen 8 en 23 uur? Contacteer in dat geval gewoon de internationale klantenservice van Unibet via de live-chat. Zij helpen je graag verder, in het Engels dan weliswaar.

Unibet FAQ

Deze online bookmaker biedt je ook een mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een antwoord op je vraag. In het help center vind je aan de rechterkant een lijst van de meest gestelde vragen. Indien je een vraag hebt over uitbetaling of storten bij de bookmaker, kun je hier al gauw een bevredigend antwoord vinden. De linkerkant toont je de verschillende thema’s, zoals account, registratie of geldopname. Tenslotte kun je ook het forum gebruiken – via de Unibet community kunnen andere gebruikers een antwoord op je vraag geven.

Unibet Klantenservice Conclusie

Als een van de grotere bookmakers beschikt Unibet over meer mogelijkheden bij de klantenservice. Door het groot aantal gebruikers beschikt Unibet over de nodige ervaring met vragen en problemen. Daardoor vind je vooral een uitstekend FAQ en een heel actief forum, waar je bijna gegarandeerd een oplossing voor je probleem of antwoord op je vraag vindt. Algemene vragen kan je zo binnen de minuut zelf beantwoorden. Iets langer duurt het indien je een heel specifieke vraag hebt. Maar ook in dat geval krijg je spoedig een antwoord. De klantenservice is in die zin precies zoals de rest van het aanbod van Unibet – uitstekend, durven wij wel te stellen. Nog een andere uitstekende site vind je via ons BetFIRST review!

Unibet Algemene Informatie

Unibet is een onderdeel van Kindred Group, een bedrijf met de nodige licenties van de Belgische Kansspelcommissie. Zij beschikken namelijk over een vergunning voor de exploitatie van de inrichting van weddenschappen via informatiemaatschappij-instrumenten. Dit betekent dat het voor jou helemaal legaal is om in België sportweddenschappen te plaatsen via deze betrouwbare bookmaker. Maak je dus helemaal geen zorgen en geniet van het grote wedaanbod online.

Indien je voorheen nog niet overtuigd was, heb je nu misschien zin om je aan te melden bij Unibet België.

> Ga naar Unibet Review > Simple Casino Review > Wallacebet Review