Unibet Klantenservice

 

Als Nederlandse klant kan je momenteel je helaas niet aanmelden bij Unibet. Wel leuk is dat er hier alternatieve Nederlandse Bookmakers zijn waar je jezelf bij kan gaan registreren voor een Bookmaker bonus zoals b-bets.

Indien je als Belg problemen hebt met bijvoorbeeld Unibet Registeren of Unibet Storten  is het mogelijk om de klantenservice te contacteren. Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen bij de klantenservice. Op deze pagina presenteren we dus de verschillende kanalen, die door de Unibet klantenservice worden aangeboden. Daarnaast krijg je aan het einde van deze pagina nog algemene informatie over Unibet zoals bijvoorbeeld hun stortingsbonus.

Unibet Klantenservice Algemeen

Zoals je in de afbeelding kunt zien, zijn er verschillende mogelijkheden, om de klantenservice te bereiken. Voor algemene vragen kun je terecht in een FAQ of in het forum, waar ook andere gebruikers kunnen antwoorden. Indien je een specifieke vraag voor de klantenservice hebt, zijn er drie verschillende mogelijkheden. Ten eerste kun je bellen naar Unibet. Indien je liever een e-mail schrijft, kan dat ook. En tenslotte is er ook een live-chat functie voor spoedige oplossingen. En het beste – net zoals de Bwin klantenservice en Bet777 Contact is helemaal in het Nederlands beschikbaar.

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen bij Unibet

Unibet Contact

Wat is het Unibet Nummer?
Unibet Bellen kan via het gratis telefoonnummer 0800 74408.
Wat is het Unibet email adres?
Een mail sturen kan via info-benl@unibetsupport.be.
Wat zijn de Unibet Bedrijfsgegevens?
Unibet beschikt over een Belgische Licentie via de Belgische Kansspelcommissie. Het merk wordt beheerd door Unibet Belgium Ltd en heeft een zetel in Malta.

Unibet Mail

Vaak wil je enkel een korte vraag via e-mail doorsturen. Dat is mogelijk via het adres info-benl@unibetsupport.be. In het beste geval ontvang je onmiddellijk een ontvangstbevestiging. Dat betekent dat je e-mail is ontvangen, maar soms moet het eerst nog naar de juiste afdeling woorden doorgestuurd. Het kan dus een tijd duren voordat je een inhoudelijk antwoord op je vraag hebt. In het beste geval heb je echter binnen 1 werkdag een antwoord van de bookmaker.

 

Als alternatief voor Unibet kunnen Nederlanders een andere bookmaker kiezen via de afbeelding!
Beste Bookmakers

 

Unibet Telefoon

Soms is het gemakkelijker om direct met een persoon te spreken. Dit is ook een mogelijkheid die de bookmaker biedt, net zoals bij Circus contact. Via het nummer 0800 74408 word je rechtstreeks geholpen – en dat ook nog eens in het Nederlands! De standaardtarieven zijn van toepassing voor het telefoongesprek. Let er wel op dat de telefonische hulp niet de hele dag beschikbaar is. Dit kan enkel tussen 13 uur en 17 uur. Heb je een dringende vraag? Probeer dan zeker de live-chat!

Unibet Live-Chat

De live-chat is een functie waarmee je direct een antwoord kunt krijgen. Let er wel op dat je vraag zo specifiek mogelijk moet zijn – anders word je misschien meteen doorgestuurd naar de FAQ. Klik gewoon op het live-chat icon om de klantenservice van Unibet te contacteren. Deze is tussen 8 en 23 uur beschikbaar. Heb je een vraag aan de klantenservice, echter is het niet tussen 8 en 23 uur? Ook in dat geval is er een oplossing. Contacteer dan gewoon de internationale klantenservice van Unibet via de live-chat.

Unibet FAQ

Deze online bookmaker biedt je ook een mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een antwoord op je vraag. In het help center vind je aan de rechterkant een lijst van de meest gestelde vragen. Indien je een vraag hebt over de bonus, uitbetaling of storten bij de bookmaker, kun je hier al een antwoord vinden. De linkerkant toont je de verschillende thema’s, zoals account, registratie of promoties. Tenslotte kun je ook het forum gebruiken – via Unibet community kunnen andere gebruikers een antwoord op een vraag geven.

Vraag andere gebruikers in het forum van Unibet in het Engels

 

Unibet Klantenservice Conclusie

Als een van de grotere bookmakers beschikt Unibet ook over meer mogelijkheden bij de klantenservice. Door het grote aantal gebruikers beschikt Unibet over heel veel ervaring met vragen en problemen. Daardoor vind je vooral een uitstekend FAQ en een heel actief forum. Algemene vragen kun je dus binnen de minuut zelf beantwoorden door in het FAQ te zoeken. Iets langer duurt het indien je een heel specifieke vraag hebt. Maar ook in dat geval krijg je spoedig een antwoord. De klantenservice is een beetje als de rest van het aanbod van Unibet – uitstekend. Nog een andere uitstekende site vind je via ons BetFIRST Review!

Unibet Algemene Informatie

Unibet is een maatschappij met de nodige licenties van de Belgische Kansspelcommissie. Namelijk een vergunning voor de exploitatie van de inrichting van weddenschappen en de exploitatie van de inrichting van weddenschappen via informatiemaatschappij-instrumenten Dit betekent dat het voor jou helemaal legaal is om in België sportweddenschappen te plaatsen via de bookmaker. Maak je dus helemaal geen zorgen en geniet van het grote aanbod online. Indien je voordien nog niet overtuigd was, heb je nu misschien zin om je aan te melden bij Unibet België. Volg gewoon de onderstaande link en verdubbel je eerste twee weddenschappen tot 50 euro – de winst op eender welke odds van je 2 eerste weddenschappen tot € 50 wordt dus simpelweg verdubbeld!

verdubbel eerste 2 Unibet bets

> Ga naar Unibet Review > Bwin Review > Svenbet Review