Unibet

Unibet Bonus

Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons sportweddenschappen bonus overzicht voor de beste opties!

Unibet is één van de meest bekende bookmakers in de benelux, maar hebben ze ook een goede bonus? Unibet heeft een 400% welkomstbonus voor nieuwe spelers, met een storting van 10 euro kan je 4 free bets ontvangen van 10 euro.  Wij gaan jou op deze pagina alles vertellen over deze bonus. Mocht je een kijkje willen nemen op de Unibet Review pagina dan kan dat ook gerust. Je kunt ook direct de bonus claimen door hieronder te drukken.

 Unibet Bonus details: 9.5/10
Bonus Type: Risicovrije weddenschap
Bedrag €40
Percentage 400%
Minimale storting: €10,-
Stortings methoden: iDeal
Is er een Bonus Code nodig? Nee
Voorwaarden kort: 1 x inzetten, winst is voor jou, minimale inzet 10 euro en storten via iDeal om de bonus te claimen
Tijdsduur Je Unibet.nl bonus kan je inzetten, en als je weddenschap wint, krijg je de winst uitgekeerd. Je dient de bonus wel binnen 7 dagen te voltooien.

Unibet Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Als jij 24 jaar of ouder bent kom je in aanmerking voor de Unibet welkomstbonus. Je kunt hem claimen door te registreren op de site van Unibet. Nadat je registratie voltooid is stort je 10 euro en vink je het vakje van de bonus aan. Je ontvangt dan direct 4 free bets ter waarde van 10 euro. Je kunt deze free bets terug vinden onder het kopje free bets/ profit boost. €10

  • Pre-match Free Bet
  • €10 Live Free Bet
  • €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
  • €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)

Nadat je de bonus hebt geclaimd kun je hem direct gebruiken, je hebt hiervoor 7 dagen de tijd om hem te voltooien. Wij raden dan ook aan om direct na het verkrijgen van de bonus hem direct in te zetten voor wedstrijden van de komende week, voordat je het vergeet te verbruiken.

Unibet extra promoties

Unibet komt ook vaak met odds boost, dit zijn vaak odds boost voor bestaande spelers. Vaak zijn deze verhoogde quoteringen voor belangrijke wedstrijden zoals wedstrijden van de Champions League, Europa League, Conference League, WK en andere topwedstrijden.

Een voorbeeld hiervan is dat de odd van de winnaar van de wedstrijd in de Champions League van 2.30 naar 2.80. Dit is voor spelers die sowieso al op de wedstrijd wilde inzetten een mooie gelegenheid om daar mogelijk extra winst te pakken. Je kunt alle promoties van Unibet zien onder het kopje “promoties” rechts boven in het scherm.

Unibet Bonus Conclusie

Wij vinden de Unibet bonus een mooie bonus, dit komt omdat het stortingsbedrag om een goede bonus te ontvangen heel erg. Het is een erg lage drempel om in te stappen en je ontvangt een 400% free bet wat erg uniek is in de Nederlandse markt. Er zijn geen minimale odds waar je aan hoeft te voldoen en ook geen gekke kleine letters. Er is wel 1 nadeel aan de bonus, je hebt slecht 7 dagen om hem te voltooien. Ondanks dat je slechts 7 dagen hebt is het alsnog makkelijk af te ronden, je krijgt de free bets direct na het storten. Wij raden aan om direct 4 verschillende weddenschappen te plaatsen voor de rest van de week, zo weet je zeker dat jij jouw bonus optimaal benut. Onze conclusie is dat de Unibet zeker de moeite waard is om te proberen, mocht je toch verder willen kijken naar andere bonussen dan kan dit via onze bookmaker bonussen pagina.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Betcity Bonus FAQ

Is er een Unibet bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Die is er zeker, en het is niet zomaar een. Bij Unibet hebben ze voor elke categorie een mooie bonus. Zo is er een bonus voor Live Casino, Slots, Poker en Sportsbook. Zo is er voor ieder wat wils te beleven bij Unibet.

Is de Unibet bonus ook voor Belgen actief?

Belgen hebben het helaas moeilijker om een bonus te krijgen bij deze, laat staan een andere bookmaker. De Belgische regering heeft besloten dat er geen welkomstbonussen mogen zijn voor nieuwe spelers. Wel kunnen Belgen ook op de Unibet site, die al meerdere jaren actief is in België.

Is er een Unibet bonus code?

Bij Unibet is er geen bonus code nodig, je kunt gemakkelijk storten. Tijdens het storten kan je een vinkje van de verschillende bonussen aanklikken en kiezen wat bij jou past. Voor het sportsbook kun je de bonus al claimen vanaf 10 euro.