Unibet

Unibet Bonus

De Unibet bonus is een heel goede bonus van 100% winstverdubbeling op je eerste twee weddenschappen, elk tot  50 euro. Bovendien zijn de bonusvoorwaarden heel interessant! Je hoeft slechts enkel je weddenschap te plaatsen en dit tegen een minimale notering van 1.40 en je bent klaar. Daarbij geeft bookmaker Unibet je nog eens 30 dagen de tijd. Storten kan je doen via Bancontact, of een andere methode naar keuze.

De Unibet Bonus details: 8.7/10
Bonus Type: Winstverdubbeling eerste 2 bets
Min Storting: € 5
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 75
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1 x inzetten binnen 30 dagen (Eerste bet op pre-match, tweede als live bet)
Tijdsduur + Voorbeeld  

Je eerste weddenschap krijgt tot € 50 een verdubbeling van de winst op pre-match odds. De tweede tot € 25 maar dan op live inzetten.

 

Zoals je ziet krijg je bij Unibet een van de beste bonussen die er op de markt is. Hieronder bespreken we deze super bonus aan de hand van een voorbeeld.

verdubbel eerste 2 Unibet bets

Bookmaker Bonus Overzicht 

Unibet Bonus Voorbeeld

Stel dat je de maximum bonus wenst van Unibet, dan zal je 50 euro moeten storten. Als je 50 euro stort, dan zal Unibet je eerste twee weddenschappen tot € 50 verdubbelen en de winst als cash geld geven. Als je 200 euro stort, zal ook de bonus slechts een verdubbeling tot 50 euro zijn bij je eerste twee weddenschappen. Hoe kan je die 50 euro bonus rondspelen zodat je die kan laten uitbetalen? Je dient daarvoor een totaal van €50 maximaal op twee weddenschappen te plaatsen; de eerste moet een pre-match bet zijn, en de tweede een live bet. Zodra je dit hebt gedaan en als je weddenschappen winnen, kan je de verdubbelde weddenschap bonussen laten uitbetalen. Je hebt 30 dagen de tijd, dus je kan de weddenschappen zorgvuldig uitkiezen, zodat je weinig risico loopt.

Unibet Bonus Conclusie

De Unibet bonus scoort overal goed op. We vinden deze bonus super omdat je ook met een kleine storting, een verdubbeling van je bonus krijgt. Daarbij zijn de soepele rondspeelvoorwaarden een immens pluspunt. Odds van 1.40 zijn laag in vergelijking met andere bookmakers en dus neem je weinig risico om dit rond te spelen. Daarbij komt ook nog dat je twee maal de kans hebt om je weddenschap te verdubbelen. Bij andere bookmakers moet je ook vaak je gestort bedrag rondspelen, voordat je dit kan laten uitbetalen. Wij zijn zeker fan van deze bonus en bevelen de Unibet bonus dan ook hoog aan.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie