Bet777 Klantenservice

Wellicht dat je vragen hebt voor de klantenservice rondom Bet777 Registreren of Bet777 Storten. De Belgische bookmaker biedt je verschillende mogelijkheden om de klantenservice te contacteren. Je vindt dus zeker een manier die je goed uitkomt. Wij gaan je even de verschillende kanalen presenteren, waarop de Bet 777 Helpdesk wordt geboden. Aan het einde van deze pagina vind je ook nog algemene informatie over Bet 777 als bookmaker. Indien je nu meteen de Bet 777 klantenservice wilt contacteren, volg dan deze link!

GA NAAR Bet777

Bet 777 Klantenservice Algemeen

Op de pagina van de bookmaker moet je boven in het menu op hup klikken. Nu wordt je doorgestuurd naar de pagina van Bet 777 contact, waar je de verschillende kanalen kunt vinden. Hier vind je een FAQ met de meest gestelde vragen alsook het contact van de bookmaker. Daarnaast staat hier ook de meest belangrijke informatie over sportweddenschappen algemeen, over de bonussen van de bookmaker en over de algemene voorwaarden van Bet 777. Alles natuurlijk helemaal in het Nederlands. Wij gaan nu aan de slag met de verschillende kanalen van de Bet 777 helpdesk.

Bet 777 Mail

Heb je een vraag waarop je niet heel dringend een antwoord nodig hebt? Dan is het een goed idee om een e-mail te sturen. Dit kan via het adres support@bet777.be. Let er wel op dat het onderwerp van je mail duidelijk is zodat je sneller een antwoord kunt krijgen. Meestal stuurt de bookmaker meteen een ontvangstbevestiging – dit betekent dat je e-mail ontvangen is en de klantenservice spoedig gaat antwoorden. Meestal krijg je binnen 24 uur een antwoord van de bookmaker. Dit is dus best een goede service van Bet 777!

Bet777 Klantendienst

Bet 777 Telefoon

Heb je direct contact met een persoon van de klantenservice nodig? Daarvoor zijn er twee mogelijkheden – via telefoon of via live-chat. Bel het nummer 0032 2 808 2993. Let op de standaard tarieven, die voor telefoongesprekken van toepassing zijn. Deze telefonische klantenservice is ook in het Nederlands beschikbaar, en dit tussen 12 uur en 20 uur. Het is dus bijna de hele dag mogelijk om de klantenservice via telefoon te bereiken. Gaan we nu ook nog even kijken naar de live support van Bet 777!

Bet 777 Live-Chat

De Bet 777 live support is ook bereikbaar via een button op de hulppagina. Voordat je hier een vraag kunt stellen, moet je de gebruikersnaam invullen en een reden kiezen, waarom je hulp nodig hebt. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld bonus, storting, uitbetaling, sportweddenschappen en nog meer. Dit duurt misschien een minuut, maar hierdoor is het mogelijk, om een nog specifieker antwoord op je vraag te krijgen. Zo is het dus ook via de live-chat mogelijk om een antwoord op maat te krijgen.

De verschillende kanalen van de klantenservice bij bookmaker Bet 777

Bet 777 FAQ

De FAQ van deze bookmaker is heel overzichtelijk. Ook hier moet je eerst een onderwerp kiezen. Hier heb je weer de keuze uit verschillende mogelijkheden zoals account, bonus, sportweddenschappen, technische problemen en newsletter. Klik gewoon op de groene pijl naast een van de onderwerpen. Nu wordt er een dropdown-menu geopend. Bij elk onderwerp vind je een aantal vragen met een kort, maar duidelijk antwoord. Het is dus zeker een goed idee om deze meest gestelde vragen eens te consulteren, voordat je de bookmaker direct contacteert.

CONTACTEER Bet 777

Bet 777 Klantenservice Conclusie

Bookmaker Bet 777 is in België populair omwille van de uitstekende bonussen. Maar ook de klantenservice hoort bij de betere. Ten eerste kun je meestal zelf een antwoord op de pagina vinden. Lees de FAQ, de algemene voorwaarden of de voorwaarden van de bonus. En als je toch een specifiek probleem hebt, is er de keuze uit telefoon, mail en live-chat. Een heel sterk punt van de Bet 777 helpdesk is ook de beschikbaarheid. Tussen 12 en 20 uur is het mogelijk om naar de klantenservice te bellen. Je kunt dus nog altijd na je werk de klantenservice contacteren. Voor een heel dringend antwoord kom je altijd bij de live-chat terecht. Een uitstekende klantenservice, waarmee je elk probleem spoedig kunt oplossen!

Bet 777 Algemene Informatie

Als Belgische bookmaker werkt Bet 777 met een licentie van de Belgische Kansspelcommissie. Door de FA+ vergunning is het helemaal legaal mogelijk, om in België sportweddenschappen te plaatsen. Je kunt dus een account openen en meteen aan de slag. Nog meer info nodig over één van onze beste Voetbal Bookmakers?

> Ga naar Bet777 Review