Bet777 Aanmelden

Heb je nog geen account bij Bet777? Dan leer je hier nu de verschillende stappen naar het registreren van je account voor sportweddenschappen. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je een eerste storting plaatsen via de betaalmethode van je keuze. Voor informatie over de bonussen verwijzen we je naar de bookmaker zelf.

Wil je nu meteen een account bij Bet 777 aanmaken? Volg dan onze link en ga aan de slag bij de bookmaker.

GA NAAR Bet 777

De eerste stap van je aanmelding bij bookmaker Bet 777

Hoe kan ik me bij Bet 777 registreren?

  • De registratie van je account is helemaal niet moeilijk. Klik helemaal bovenaan de pagina op registreren. Nu verschijnt er een venster waar je de accountgegevens moet invullen. Let er hierbij op dat je zowel het wachtwoord alsook je e-mailadres moet bevestigen. Daarmee ben je al klaar met de eerste stap. Nu blijf je gewoon op het formulier van Bet 777 en ga je door met het invullen van je gegevens.
  • Bij stap 2 moet je nu je persoonlijke gegevens invullen. We beginnen met de naam, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats. Daarna moet je je nationaliteit en rijksregisternummer doorgeven. Tenslotte moet je ook nog je volledige adres doorgeven – stad, adres, postcode en land. En ook nog je telefoonnummer achterlaten. Heb je alle persoonlijke gegevens correct ingevuld? Dan kunnen we door naar stap 3.
  • Stap 3 duurt ook helemaal niet lang. Je kunt een promotiecode invullen als je deze hebt. Wij raden je aan om de promotiecode Topfree in te geven voor extra Free Bets. Meer over deze actie lees je aan het einde van deze pagina. Je kunt erna doorgaan met het bevestigen van de algemene voorwaarden van de bookmaker en het selecteren van de newsletter van Bet 777. En daarmee kun je al een account aanmaken.
  • Een heel leuke service bij het Bet 777 registreren is de informatie aan de rechterkant van het formulier. Hier zie je niet alleen de welkomstbonus, die je kunt krijgen, maar ook de betaalmethodes, die worden geaccepteerd en de links naar de klantenservice. Indien je dus bij het aanmaken van je account nog een vraag hebt, contacteer je de klantenservice van de bookmaker direct en ga je dan door met het openen van je account.
    NU AANMELDEN
    De verschillende methodes om te storten bij bookmaker Bet 777

Storten bij Bet 777

Nu heb je dus de mogelijkheid om een eerste keer geld te storten bij de bookmaker. Zoals we net al zeiden, zie je aan de rechterkant de verschillende betaalmethodes:

  • HiPay, Bancontact, Skrill, Neteller, PaySafeCard, Paypal, Ticket Premium en Neteller.

Heb je meer informatie nodig over het storten bij Bet 777? Dan vind je een uitgebreide review van de verschillende methodes op onze Bet 777 Geld Storten pagina. Voor je eerste storting wacht er online ook een heel leuke stortingsbonus op je.

 

> Ga naar Bet777 Review