Circus Klantenservice

Het gebeurt altijd wel eens dat er iets niet werkt op je mobiel of laptop. Daarom is het uitermate belangrijk om een goede klantenservice te kunnen contacteren. Hier bespreken we de Circus Klantenservice met alle voor en nadelen die wij ondervonden tijdens onze analyze. Circus contact kan gebeuren met een hoop opties die wij allemaal zullen bespreken, lees dus zeker verder om alles over Circus Live Chat, email en het Circus telefoonnummer te weten. Via het overzicht Bookmakers Nederland kan je alle beste bookmakers terugvinden op basis van een aantal punten.

GA NAAR CIRCUS

Circus Klantenservice Algemeen

Bij Circus als je naar de help pagina gaat (rechtsboven) zie je meeteen een kleine Circus FAQ waar je een hele hoop vraag en antwoord scenario’s terugvindt. Je kan hier ook meteen een contactformulier invullen op rechtstreeks met de Circus Live Chat te praten. Zelfs via hun Facebook pagina kan je eventuele problemen melden en gemiddeld binnen de 6 uur een antwoord krijgen. Een Circus email adres zowel als een Circus telefoonnummer vinden we helaas nergens terug op de website.

Circus FAQ voor je met de klantenservice contact maakt

 

Circus Mail

Je kan nergens een email terugvinden op de website zelf. Het lijkt dus duidelijk dat de Circus klantenservice voornamelijk tracht klanten te sturen naar de real time Circus Live-Chat. Vele bookmakers trachten hun website te optimaliseren om bepaalde doelwitten inzake wacht-tijd te behalen. Emails zijn nu eenmaal heel wat trager om tot een resolutie te komen dan een simpele Circus Chat. Als je echt liever geholpen wordt via email dan kan je hoogstwaarschijnlijk wel gewoon even het email adres aanvragen via de chat of een andere kanaal. Niet echt een super groot problem dus!

Circus Telefoonnummer

Jammer genoeg staat er ook geen Circus telefoonnummer op de bookie zelf. In tegenstelling tot het gebrek aan email, is dit wel een groter minpunt. Ook al staat er geen adres op Circus zelf, je weet sowieso dat ze over deze technologie beschikken. Wanneer er geen Circus nummer terug te vinden is, dan zal dit meer een beslissing zijn om tijd te besparen. Het is dus een beetje onwaarschijnlijk dat je zelfs via aandringen met een medewerker aan de lijn kan gaan komen te staan.

Circus Live Chat

Eindelijk een mooier punt, de Circus Live Chat is heel betrouwbaar en werkt fantastisch goed. Dit kan alvast komen doordat ze al hun pijlen ook richten op dezr functie, en het blijkt te werken. Wanneer je even je naam en gebruikersnaam invult krijg je bijna meteen iemand die jou helpt. Zoals je kan zien, zijn de uren elke dag vanaf 8u s’morgends tot 3 s’nachts. Voldoende tijd aldus zolang je niet midden in de nacht een probleem hebt.

Neem contact op met Circus via de Live Chat

 

Circus FAQ

Via de Circus FAQ heb je ook weer ineens een heel hoop vragen waar je misschien al op zoek naar was. Met een snelle klik op de vraag, krijg je meteen het voorafgeschreven antwoord van de Circus Klantendienst te zien. Ook heb je een aantal Tips & Tricks waar je een hele hoop informatie over all betting regels zowel als promoties kan terugvinden. Alles vanaf, hoe je een bet plaatst, tot meer specifieke informatie over wedden op bepaalde Circus Sport weddenschappen.

Bij Circus heb je een uitgebreide FAQ beschikbaar

CONTACTEER CIRCUS

Circus Facebook Pagina

Ook in het Circus Contact menu vind je een link naar de CIrcus Facebook pagina. Hier kan je meteen in het openbaar al je vragen stellen, en moest je eventueel een probleem hebben dan zullen ze dat snel willen oplossen. Binnen de 6 uur krijg je een antwoord op je vraag via dit kanaal.

Circus Klantenservice Conclusie

Bij de Circus Klantenservice staat snelheid en efficientie duidelijk centraal. Door het ontbreken van een email adres en Circus 0800 nummer op de website, is het heel duidelijk dat klanten gestuurd worden naar de Circus live-chat zowel als de Facebook pagina. We ondervinden geen last en hebben ook nooit klachten van onze eigen lezers gehoord, dus het Circus Customer service systeem blijkt goed te werken. Hoewel dit misschien een geweldig slimme innovatie is die over ons hoofd vliegt, hebben we toch nog altijd liever de mogelijkheid om de emailen en bellen naar de Circus Klantenservice.

Circus Algemene Informatie

Circus is een geweldig populaire bookmaker die ook beschikt over een Belgische Licentie via de kansspelcommissie. Wat kan je zoal verwachten bij deze bookmaker? Een mooie promo is de Circus Super Odds. Meestal zijn dit uitstekende quoteringen op een bepaald event met speciaal verhoogde odds. Verder heb je ook nog een fantastische Circus App, waar je heel makkelijk kunt mee navigeren zowel als wedden. De website is net zoals de Circus Helpdesk dus een geweldige optie voor jou wedden plezier. Aanmelden kan via onderstaande knop.

GA NAAR CIRCUS