Circus App

Circus heeft een perfect te navigeren Circus mobiele website, Circus Android App en Circus iPhone App op de markt gebracht. Op deze pagina zullen we zowel de mobiele website als de app’s onder de loep nemen. We vertellen je hoe je de app kan downloaden en installeren.  Wil je onmiddellijk de app installeren, dan kan je hieronder op de button klikken.

Let op: Circus is een van onze Beste Bookmakers Belgie en dus niet beschikbaar voor Nederlanders. Wij adverteren enkel apps met nationale licenties. Nederlanders kunnen betting apps terugvinden op onze mobiel wedden apps-pagina. 

Circus Mobile Website

De mobiele website van Circus lijkt heel veel op de desktop versie, maar is een klein beetje compacter. Rechts bovenaan vind je het menu en de knoppen: inloggen en account aanmaken. Het hoofdmenu geeft dan een onderscheid aan van casino, sport of etablissementen. Als je hier op sport klikt, dan vind je de belangrijkste menu’s zoals live, pre-match en boosted bets. De site is dus goed navigeerbaar, maar Circus heeft toch besloten om 2 app’s op de markt te brengen.

Circus App Downloaden

Voordat je de Circus app downloadt, raden we je aan om een Circus spelers account aan te maken. Daarna raden we je aan om de Circus Android App of Circus iOS App te downloaden. Hieronder leggen we je uit, hoe dit kan.

Circus App Android

Om de Circus App Android te downloaden en installeren, zal je eerst een kleine wijziging moeten aan de instellingen van je telefoon. Geen probleem, alles is veilig. Google Play Store aanvaardt niet altijd apps over wedden, vandaar. Je kan deze settings op je telefoon wijzigen: ga naar settings en selecteer apps of veiligheid. Hier kan je dan de unknown source (onbekende bron) aanvinken. Hiermee geef je toestemming om .apk files, die niet van Google Play Store komen te installeren op je telefoon. Dan klik je op de link hierboven of hieronder en surft naar de mobiele pagina van Circus. Hier kan je dan de Circus App Android downloaden en veilig installeren.

apps installeren Android

Circus App iOS

Om de Circus iOS app op je iPhone of iPad te installeren, gaat het een stuk sneller en eenvoudiger. Je kan de App gewoon installeren via de iTunes of Apple Store.

circus android

Circus App Ervaringen

De Circus mobiele website is heel gemakkelijk te hanteren en heeft een simpel menu. Eenvoud op zijn best. We raden iedereen aan om de app te downloaden en te installeren. Je kan de app ook in beide gevallen scannen van hun desktop versie als je dit wenst. We zijn zeker fan van deze mobiele en app versie van Circus. Klik hieronder om de app te installeren.

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie