Circus Review & Ervaringen

Peter Groen
15.09.2016
Circus

Circus Review & Ervaringen

total rating
Goed
81
  • Beschikbaar in Europa
  • Storten kan o.a. met Bancontact
  • Groot Wedden Aanbod
  • Goede Quoteringen

Conclusie:
Circus verdient een totaalscore van 81 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Circus!

Circus is een populaire Belgische bookmaker en verdient een score van 81 punten mede door haar € 10 gratis bonus zonder storting en vele promoties. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Circus. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Alle Belgen kunnen zich aanmelden bij Circus. 

Storten:
Circus geeft je de gelegenheid om te storten met iDeal, Bancontact, Visa/Mastercard, Skrill, PaySafeCard en PayPal. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden. Storten met Neteller is helaas niet mogelijk bij Circus. 

Uitbetalen:
De uitbetalingsmogelijkheden bij Circus zijn helaas beperkt. Je kunt enkel kiezen voor een uitbetaling via een bankoverschrijving. Gelukkig zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wedden:
Met ruim 35 verschillende sporten waar je op kunt wedden en vaak wel 150 verschillende selecties per wedstrijd is het wedden aanbod van Circus groot. De mogelijkheid om te wedden op eSports, politiek of entertainment is daarnaast ook een mooie extra.

Klantenservice:
Bij Circus heb je de mogelijkheid om de klantenservice te contacteren via e-mail of live chat. Telefonische support is helaas niet aanwezig maar het feit dat de klantenservice Nederlandstalig is, is wel weer een pre. 

Circus Review

Op deze pagina kan je kennismaken met onze ervaringen met Circus. Ben je ervan overtuigd dat deze bookie geschikt voor jou is, kan je je meteen aanmelden via de blauwe knop. Lees je liever eerst ons review, neem dan eerst een kijkje naar dit beknopt schema en onderstaande analyse.

Circus is een Belgische bookmaker en inmiddels al enkele jaren actief op de wed- en casinomarkt. Zo heeft het speel-/wedhallen en dus ook een online website. Circus is voorzien van alle licenties en accepteert dus klanten van gelicentieerde landen. De website is Nederlandstalig en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk. Met name de welkomstbonus en promoties zijn zeer interessant. De bereikbaarheid van de klantenservice en de betalingsmogelijkheden zijn wat minder in omvang maar daarentegen staat dan wel weer een enorm groot (live) wedaanbod en een perfect functionerende website. Met 8 van de 10 punten scoort Circus prima als bookmaker.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Skrill, PaySafeCard of Hipay.

Circus Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Circus Ervaringen in 10 stappen

Tot dusver de eerste indruk van de Beste Bookmakers over de aanbieder van sportweddenschappen, Circus. Graag geven we je ook meer gedetailleerde informatie over onze ervaring met Circus. Hier ontdek je meer over de welkomstbonus en andere promoties.

1. Circus Account aanmaken

Circus is dus beschikbaar voor heel wat gokkers. Een Circusaccount aanmaken gaat gemakkelijk en snel via de knop onder deze alinea. Vervolgens klik je rechtsboven op ´create my account´ en vul je je gegevens in het formulier in. Ten slotte klik je op ´validate´ en is je account aangemaakt.

Zoals we eerder reeds aangaven heeft Circus zeer vaak promoties. Het is dan ook zeker aan te raden om bij het Circus Account Aanmaken het vakje ´´Ik wil via e-mail op de hoogte worden gehouden van speciale aanbiedingen, bonussen en exclusieve promoties.´´ aan te klikken. Op die manier mis je geen enkele promotie. Ook kun je uiteraard het nieuwsoverzicht op onze website in de gaten voor alle acties en aanbiedingen.

2. Circus Website

Circus is een Belgische bookmaker en biedt daarom ook haar website in het Nederlands aan. Daarnaast kun je echter ook kiezen voor de Engelse, Duitse, Franse of Turkse variant van de website. De website van Circus is behoorlijk overzichtelijk en reageert snel. Gebruiksgemak zul je dan ook zeker ervaren bij het bezoeken van de Circus website.

3. Circus Geld Storten

Een groot voordeel van Circus is dat ze Bancontact aanbieden als betalingsmethode. Helaas behoren ze niet tot de Bookmakers iDeal. Hiernaast zijn de betaalopties enigszins beperkt. Je kunt als alternatief kiezen voor Skrill, Hipay, Visa, Mastercard, Ogone of een PaySafeCard. Helaas biedt Circus storten de betaaloptie Neteller niet aan. Mocht je overgaan tot een storting zijn er in ieder geval geen kosten hieraan verbonden.

Nu Aanmelden bij Circus en storten met bijvoorbeeld:Circus Betaalopties

4. Circus Uitbetalen

Waar het storten bij Circus Nederland & Circus België ietwat ondermaats is, maar nog altijd acceptabel, vinden wij persoonlijk de uitbetalingsmogelijkheden bij Circus te beperkt. De enige twee mogelijkheden waaruit je kunt kiezen zijn een bankoverschrijving of het ophalen van je geld in een Circus Speelhal. Dit laatste is binnen 1-2 dagen na je opvraging mogelijk en op zich een interessante optie, voornamelijk voor Belgen die een speelhal in de buurt hebben. Nederlanders zijn voornamelijk aangewezen op een bankoverschrijving om hun winst te bemachtigen. Dit duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen na je opvraging.

5. Circus Klantenservice

De klantenservice van Circus Voetbal & Sport is te bereiken via diverse kanalen. Je kunt gebruik maken van de FAQ of kan een e-mail sturen via het contactformulier of de live chat contacteren. Een telefoonnummer ontbreekt. Je vragen via het Circus klantenservice-formulier worden doorgaans wel snel beantwoord.

6. Circus Bonus

De Circus Bonus is helaas niet meer beschikbaar door de nieuwe Belgische wetgeving die bookies verbiedt om welkomstbonussen aan te bieden. Spijtige zaak, maar gelukkig zijn odds boosts nog wel toegelaten.

7. Circus Promoties

Er is momenteel geen vaste welkomstbonus bij Circus beschikbaar omwille van een wijziging in de Belgische Kansspelwetgeving. Gelukkig blinkt deze provider wel uit met een aantal promoties. Nagenoeg voor elk interessant evenement en elke speelronde van de Jupiler Pro League, Champions League en Europa League zijn er speciale odds beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid selecties betaalt Circus een extra winstpercentage uit.

8. Circus Weddenschappen aanbod

Bij Circus kun je op zo´n 35 verschillende sporten wedden en daarmee is het aanbod enorm uitgebreid. Naast de grote hoeveelheid sporten is ook de hoeveelheid aan verschillende weddenschappen die je per wedstrijd kunt spelen erg groot. Voor vele voetbalwedstrijden kies je uit ruim 150 verschillende weddenschappen naar keuze. Ook live is het aanbod erg groot, van voetbal tot badminton en rugby tot tafeltennis. Naast sport kun je ook wedden op bijvoorbeeld politiek.

9. Circus Mobiel Aanbod

Mobiel wedden bij Circus België & Nederland gaat perfect samen met de Circus App. Je kunt uiteraard ook spelen via de mobiele versie van de website, maar het downloaden van de app raden we je zeker aan. De Circus-app is zowel beschikbaar voor Apple iOS als voor Android.

10. Circus Quoteringen

Circus blinkt niet bepaald uit in extreem hoge quoteringen. Met een quoteringsmarge van zo´n 5% op voetbalweddenschappen en 5,2% over het algemeen is dit gemiddeld. Het feit dat je echter veelvuldig wedt met speciale promoties kan dit zeker compenseren, net als het feit dat je enorm veel keuze hebt aan weddenschappen.

Circus Beoordeling & Conclusie: 8/10

Bovenstaand heb je uitgebreid onze Circus Voetbal & Sport bevindingen kunnen lezen. Positieve punten zijn de Nederlandstalige website, mogelijkheid tot storten met iDeal en Bancontact, mooie overzichtelijke website en app, en een uitgebreid wedaanbod. Mindere punten zijn dat je helaas enkel kunt uitbetalen via een bankoverschrijving of door het bezoeken van een fysieke Circus Speelhal, alsook het feit dat de quoteringen niet bijzonder hoog zijn. Dit wordt echter meer dan eens gecompenseerd door een mooi welkomstbonuspakket van € 260 en de ontelbare promoties die Circus aanbiedt. Een totaalscore van 8/10 is dan ook verdiend en een aanmelding bij deze bookmaker gaat je zeker niet teleurstellen.