Circus Review & Ervaringen

Op deze pagina kun je kennis maken met onze Circus Ervaringen gebaseerd op de 10 belangrijkste onderdelen van een bookmaker. Is Circus voor jou een geschikte bookmaker? Dan kun je je direct via de gele button beneden van de tabel aanmelden. Ook kun je onder de tabel verder lezen over onze gedetailleerde Circus Ervaringen.

Circus Review
NL en BE Donker
1. Aanmelden  NLD   BEL   LUX 
2. Taal website  NLD   ENG   DUI 
3. In | 4. Uitbet.  iDeal  | X  Bancontact  X  Visa/Mast. X
 Neteller X | X   Skrill √ | X  PaySafe √ X
 PayPal √ X  HiPay √ X  Boeking X 
5. Klantenservice  E-Mail   Live-Chat   Telefoon X
 Goed ★★★  Gemiddeld ★★  Matig 
6. Circus Bonus  ★★
7. Promoties ★★★
8. Wed Aanbod ★★★
9. Mobiel Wed. ★★★
10. Quoteringen ★★
Beoordeling 8/10
 Circus Logo Klein

Nu bij Circus aanmelden

Circus is een Belgische Bookmaker en reeds jaren actief op de wed- en casino markt. Zo heeft het speel/wedhallen en dus ook een online website. Circus is voorzien van alle licenties en accepteert zowel klanten uit Nederland en België. De website is Nederlandstalig en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk. Met name de welkomstbonus en promoties zijn zeer interessant. De bereikbaarheid van de klantenservice en de betalingsmogelijkheden zijn wat minder in omvang maar daarentegen staat dan wel weer een enorm groot (live) wedaanbod en een zeer goed functionerende website. Met 8/10 punten scoort Circus uitstekend als bookmaker.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Skrill, PaySafeCard of Hipay.
Circus Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Circus Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand heb je een goede indruk kunnen krijgen van onze Beste Bookmakers waardering van Bookmaker Circus. Graag geven we je echter ook meer gedetailleerde informatie over onze Circus Ervaringen. Hiervoor kun je dan ook onderstaand verder lezen. Zo bespreken we onder andere hoe Circus Account Aanmaken in zijn werk gaat en gaan we verder in op het Circus Voetbal & Sport Wedden Aanbod. Dit en veel meer lees je terug in ons uitgebreid Circus Review & Ervaringen Overzicht.

1. Circus Account aanmaken

Circus is zowel beschikbaar voor wedders uit Nederlands als uit België. Een Circus Account Aanmaken gaat gemakkelijk en snel door op een van de Circus Banners op deze website te klikken. Vervolgens klik je rechtsboven op ´create my account´ en vul je je gegevens in het formulier in. Ten slotte klik je op ´validate´ en is je account aangemaakt. Hierna hoef je niet nog een bevestigings e-mail aan te klikken. Je kunt direct van start gaan.

Zoals we bovenstaand reeds aangaven heeft Circus zeer vaak promoties. Het is dan ook zeker aan te raden om bij het Circus Account Aanmaken het vakje ´´Ik wil via e-mail op de hoogte worden gehouden van speciale aanbiedingen, bonussen en exclusieve promoties.´´ aan te klikken. Op die manier mis je geen enkele promotie. Ook kun je uiteraard het nieuwsoverzicht op onze website in de gaten voor alle acties en aanbiedingen.

Circus Account Aanmaken

2. Circus Website

Circus is een Belgische bookmaker en biedt daarom ook haar website in het Nederlands aan. Daarnaast kun je echter ook kiezen voor de Engelse, Duitse, Franse of Turkse variant van de website. De website van Circus is behoorlijk overzichtelijk en reageert voldoende snel. Gebruiksgemak zul je dan ook zeker ervaren bij het bezoeken van de Circus website.

3. Circus Geld Storten

Een groot voordeel van Circus is dat zowel Circus Bookmakers iDeal als Bancontact aanbiedt als betalingsmethodes. Hiernaast zijn de betaalopties enigszins beperkt. Je kunt als alternatief kiezen voor Skrill, Hipay, Visa, Mastercard, Ogone of een PaySafeCard. Helaas biedt Circus de betaaloptie Neteller niet aan. Mocht je overgaan tot een storting zijn er in ieder geval geen kosten hieraan verbonden wat positief is.

Nu Aanmelden bij Circus en storten met bijvoorbeeld:
Circus Betaalopties

4. Circus Uitbetalen

Waar het storten bij Circus Nederland & Circus België ietwat ondermaats is maar nog altijd acceptabel vinden wij persoonlijk de uitbetalingsmogelijkheden bij Circus te beperkt. De enige twee mogelijkheden waaruit je kunt kiezen zijn een bankoverschrijving of het ophalen van je geld in een Circus Speelhal. Dit laatste is binnen 1-2 dagen na je opvraging mogelijk en opzicht een interessante opties. Dit echter dan met name voor Belgen die een speelhal in de buurt hebben. Nederlanders zijn voornamelijk aangewezen op een bankoverschrijving. Dit duurt gemiddeld zo´n 4-5 dagen na je opvraging.

5. Circus Klantenservice

De Klantenservice van Circus Voetbal & Sport is te bereiken via diverse kanalen. Je kunt gebruik maken van de FAQ en dient anders een e-mail te sturen via het contactformulier of de live chat contacteren. Een telefoonnummer ontbreekt helaas. Je vragen via het contactformulier worden doorgaans wel snel beantwoord.

6. Circus Bonus

De Circus Bonus voor nieuwe klanten is dé perfecte binnenkomer. Je profiteert namelijk van een gigantisch welkomstpakket bestaande uit:

  • € 250 stortingsbonus (100%)
  • € 5 gratis zonder storting bij de registratie.
  • € 5 gratis zonder storting door het valideren van je gsm nummer.
  • € 5 gratis bonus als je de app downloadt na je storting.

Het totaalbedrag aan bonus (€ 265) is gigantisch vergeleken met vele andere bookmakers. Zowel bij de stortingsbonus van 100% tot € 250 als de andere te verkrijgen bonusbedragen dien je je bonusbedrag 30x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Inzetten kan op quoteringen van 1.60 of hoger en je hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 265 Circus Bonus
Circus Bonus BB

7. Circus Promoties

Naast de goede Welkomstbonus van Circus Nederland en Circus België blinkt het ook uit een ongekend veel promoties. Nagenoeg voor elk interessant evenement en elke speelronde van de Jupiler Pro League, Champions League en Europa League zijn er speciale promoties. Vaak verdien je met een inzet van € 10 bijvoorbeeld € 20 aan Gratis Wedden of kan je profiteren van verhoogde quoteringen. Profiteren van verhoogde quoteringen doe je sowieso al met al je winnende combinatieweddenschappen. Afhankelijk van de hoeveelheid selecties betaalt Circus een extra winstpercentage uit. Het verwijzen van een vriend levert je ook een mooie extra van € 20 op.

8. Circus Wedden Aanbod

Bij Circus kun je op zo´n 35 verschillende sporten wedden en daarmee is het Circus Wedden Aanbod enorm uitgebreid. Naast de grote hoeveelheid sporten is ook de hoeveelheid aan verschillende weddenschappen die je per wedstrijd kunt spelen erg groot. Voor vele voetbalwedstrijden kies je uit ruim 150 verschillende weddenschappen naar keuze. Ook live is het aanbod erg groot, van voetbal tot badminton en rugby tot tafeltennis. Naast sport kun je bijv. ook wedden op politiek.

Nu wedden bij Circus

9. Circus Mobiel Aanbod

Mobiel Wedden bij Circus België & Nederland gaat perfect samen met de Circus App. Je kunt uiteraard ook spelen via de mobiele versie van de website maar het aanraden van de app raden we je zeker aan. Niet alleen al om het feit dat als je de app downloadt na je eerste storting je direct € 5 gratis wedtegoed krijgt. De Circus App is zowel beschikbaar voor Apple als voor Android.

10. Circus Quoteringen

Circus blinkt niet uit in extreem hoge quoteringen. Met een quoteringen marge van zo´n 5% op voetbalweddenschappen en 5,2% over all is dit relatief gemiddeld. Het feit dat je echter veelvuldig wedt met speciale promoties compenseert dit zeker, net als het feit dat je enorm veel keuze hebt aan weddenschappen.

Circus Beoordeling & Conclusie: 8/10

Bovenstaand heb je uitgebreid onze Circus Voetbal & Sport bevindingen kunnen lezen. Positieve punten zijn de Nederlandstalige website, het storten met iDeal en Bancontact dat mogelijk, prima website en app en een uitgebreid wedaanbod. Mindere punten zijn dat je helaas enkel kunt uitbetalen via een bankoverschrijving of door het bezoeken van een fysieke Circus Speelhal en het feit dat de quoteringen niet bijzonder hoog zijn. Dit wordt echter meer dan eens gecompenseerd door een mooi welkomstbonus pakket van € 265 en de ontelbare promoties die Circus aanbiedt. Een totaalscore van 8/10 is dan ook zeker verdiend en een aanmelding bij deze bookmaker gaat je zeker niet teleurstellen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB