Circus

Circus Bonus

De Circus Bonus bestaat uit free bets van 100% tot maximaal € 250, en ook een extra € 5 gratis bij de aanmelding, plus nog € 5 gratis bonus zonder storting door het valideren van je GSM-nummer. De free bets speel je vrij door je gestort bedrag rond te spelen. Weddenschappen met odds van 1.50 of hoger tellen mee. Deze Free Bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten op weddenschappen naar keuze. De 10 euro gratis speel je vrij door deze 30x in te zetten op 1.60+ odds. Je krijgt hiervoor onbeperkt de tijd.

 

De Circus Bonus details: 8.8/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus (freebet)
Min Storting: € 30
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 250
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1 x storting op 1.60(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Per inzet van € 30 op odds van 1.60 krijg je meteen het equivalent in free bets uitgekeerd. Het maximale bedrag van € 250 wordt dus uitbetaald in freebets wanneer het volledig is ingezet. De gratis weddenschappen moeten ook binnen de 7 dagen benut worden.

1 x storting = € 250

De € 10 gratis moet in totaal 30 keer ingezet worden tegen quotes van 1.60+

 

De Circus Stortingsbonus is 100% tot max € 250 en krijg je door je storting rond te spelen op weddenschappen met notering van 1.50 of hoger. Zodra dit volledig is gebeurd, ontvang je je Gratis Weddenschappen.  Direct na de validatie van je account ontvang je € 5 bonus. Je kan ook je telefoonnummer valideren voor een extra beloning. Je ontvangt dan een sms met een bevestigingscode, en als je deze ingeeft krijg je nog eens € 5 gratis bonus op je account. In totaal maakt dit € 260.

Free Bets Circus 250

Bookmaker Bonus Overzicht 

Circus Bonus Voorbeeld

Afhankelijk van je gestort bedrag, krijg je Free bets ter beschikking. Stel dat je € 10 stort, dan ontvang je € 10 Free Bets. Stort je € 250, dan ontvang je €250 aan Free bets. Speel deze 250 euro rond op een weddenschap met odds van minstens 1.50. Je kan het bedrag van 250 euro opdelen in verschillende weddenschappen en ook dit telt mee voor het vrijspelen van je Free Bets. Eenmaal je deze hebt vrijgespeeld, kan je ze benutten op een weddenschap naar keuze, met willekeurige odds.

Circus Bonus Conclusie

De Circus bonus heeft voor- en nadelen. Allereerst is het natuurlijk een groot voordeel dat je € 10 cadeau krijgt zonder storting te maken. De stortingsbonus is met 100% en € 250 van zeer hoog niveau in vergelijking met andere aanbieders. Ook het feit dat je weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen, is een pluspunt.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie