Circus

Circus Bonus

Update: De Circus Bonus was mooi zolang hij duurde. Sinds een besluit van de Belgische kansspelcommissie is deze echter niet meer beschikbaar sinds 1 maart 2020. Je kan je uiteraard wel nog aanmelden bij Circus en profiteren van heerlijke odds. Verdere info op deze pagina relateert tot het verleden en is dus niet langer geldig. Nederlanders raden we de Betcity bonus free bet aan.

De Circus Bonus details: 8.8/10
Bonus Type:
Min Storting: € 30
Percentage
Maximum Bedrag
Is er een Bonus beschikbaar? Nee

 

De Circus Stortingsbonus is 100% tot max € 250 en krijg je door je storting rond te spelen op weddenschappen met notering van 1.50 of hoger. Zodra dit volledig is gebeurd, ontvang je je Gratis Weddenschappen.  Direct na de validatie van je account ontvang je € 5 bonus. Je kan ook je telefoonnummer valideren voor een extra beloning. Je ontvangt dan een sms met een bevestigingscode, en als je deze ingeeft krijg je nog eens € 5 gratis bonus op je account. In totaal maakt dit € 260.

Free Bets Circus 250

Bookmaker Bonus Overzicht 

Circus Bonus Voorbeeld

Afhankelijk van je gestort bedrag, krijg je Free bets ter beschikking. Stel dat je € 10 stort, dan ontvang je € 10 Free Bets. Stort je € 250, dan ontvang je €250 aan Free bets. Speel deze 250 euro rond op een weddenschap met odds van minstens 1.50. Je kan het bedrag van 250 euro opdelen in verschillende weddenschappen en ook dit telt mee voor het vrijspelen van je Free Bets. Eenmaal je deze hebt vrijgespeeld, kan je ze benutten op een weddenschap naar keuze, met willekeurige odds.

Circus Bonus Conclusie

De Circus bonus heeft voor- en nadelen. Allereerst is het natuurlijk een groot voordeel dat je € 10 cadeau krijgt zonder storting te maken. De stortingsbonus is met 100% en € 250 van zeer hoog niveau in vergelijking met andere aanbieders. Ook het feit dat je weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen, is een pluspunt.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie