Circus

Circus Bonus

De Circus Bonus bestaat uit een 100% stortingsbonus tot € 250, € 5 gratis bij de aanmelding, € 5 gratis bonus door het downloaden van de app en € 5 gratis bonus zonder storting door het valideren van je GSM nummer. Elke bonus speel je vrij door deze 30x in te zetten op 1.60+ odds. Je hebt ongelimiteerd de tijd en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk.

Circus Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 250 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 30 x bonus
4. Quotering: 1.60 ★★★
5. Tijdsduur: onbeperkt ★★★
Beoordeling 7/10
Circus Logo Klein 

 

De Circus Stortingsbonus is 100% en krijg je direct door een storting te maken tot € 250. Direct na de validatie van je account, ontvang je € 5 bonus. Als je de app downloadt en inlogt zie je dat er nogmaals € 5 bonus is bijgeschreven op je account. Ten slotte kun je ook nog naar je account gaan, klikken op jouw gegevens en je telefoonnummer valideren. Je ontvangt een sms met een bevestigingscode en als je deze ingeeft krijg je nog eens € 5 gratis bonus in je account. In totaal maakt dit € 265.

Circus Bonus BB

Bookmaker Bonus Overzicht 

Circus Bonus Voorbeeld

Zoals aangegeven hoef je voor het vrijspelen van elke Circus Bonus enkel te spelen met je bonusbedrag. Je dient 30x je bonusbedrag in ze zetten op 1.60+ odds. Laten we zeggen dat je in totaal € 115 aan bonus hebt. Dit betekent dat je 30 x € 115 dient in te zetten wat een totaal maakt van € 3.450 om je gehele bonus rond te spelen.

Circus Bonus Conclusie

De Circus Bonus heeft voor en nadelen. Allereerst is het natuurlijk een groot voordeel dat je € 15 cadeau krijgt zonder storting te maken. De stortingsbonus is met 100% en € 250 van zeer goed niveau. Ook het feit dat je weddenschappen op quoteringen van 1.60 of hoger reeds meetellen is zeer positief. Het feit dat je je bonus echter 30x dient rond te spelen is behoorlijk aan de hoge kant. Gelukkig heb je hier wel ongelimiteerd de tijd voor waardoor de Circus Bonus uiteindelijk nog een score van 7 punten behaald.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie