Circus

Circus Bonus

Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons sportweddenschappen bonus overzicht voor de beste opties!

Voor veel spelers zijn de bookmaker bonussen de belangrijkste reden om je bij een bookmaker aan te melden. Er zijn inmiddels aardig wat legale bookmakers in Nederland en vrijwel elke bookie heeft dan ook een mooi assortiment aan bonussen. Op het moment dat Circus Nederland online ging, wisten ze dan ook dat het een mooie bonus moest aanbieden om nieuwe bonussen aan te bieden.

De Circus bonus kan oplopen tot maar liefst € 250. Dat is een bonus die je niet zomaar elke dag tegenkomt. Veel van de Nederlandse bookmakers hebben dan ook lagere bonussenen da t maakt deze bonus toch al gelijk het overwegen waard. Wellicht dat je alvast wat informatie hebt opgedaan in onze Circus review, maar hier duiken we dieper in de Circus bonus.

Circus Bonus details: 9.2/10
Bonus Type: Risicovrije weddenschap
Bedrag € 20 tot € 250
Percentage 100%
Minimale storting: €20
Stortings methoden: iDeal, Mastercard/VISA en Bankoverschrijving
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: Winst 30x rondspelen
Tijdsduur De Circus bonus wordt direct aan je account toegevoegd na het afwikkelen van een kwalificerende bet. Vervolgens krijg je 7 dagen om de freebet in te zetten.

Circus Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Als je nog geen Circus account hebt, kun je die via één van de banners op deze pagina gelijk aanmaken. Hierbij heb je als voordeel dat je direct de bonus kunt ontvangen. Na het registreren en het maken van een eerste storting van minimaal € 20,00 krijg je de Circus bonus. Die komt in de vorm van twee freebets van € 10,00. Daar moet je echter wel twee keer € 20,00 aan echt geld voor inzetten op weddenschappen met minimale odds van 1.60. Voor elke € 20,00 die je wedt in het sportsbook, krijg je een gratis weddenschap van € 10,00 tot de hoogte van je stortingsbedrag is bereikt. Het maximale bedrag dat je aan freebets kunt krijgen is € 250 bij een storting van hetzelfde bedrag of hoger.

In het kort komt het er dus op neer dat je voor elke € 20,00 die je inzet, je een freebet ontvangt van € 10,00. Dat gaat net zo lang door tot dat je het bedrag van je storting gematcht hebt. Let goed op dat je jouw freebet binnen zeven dagen na activatie gebruikt dient te worden. De winst uit je gratis weddenschappen moet je 30 keer rondspelen voor je er vrij over kunt beschikken.

Circus extra promoties

Die dertig keer rondspelen van je freebet winst is natuurlijk wat aan de hoge kant. Gelukkig dat Circus ook nog flink wat andere bonussen voor je heeft klaar staan. Zo zijn er regelmatig Super Odds waarbij je 10.00 keer je inzet krijgt bij een speciale weddenschap na je eerste storting. Een andere mooie promo is Opti Odds waarbij je winst verhoogd wordt naarmate je meer weddenschappen combineert.

Vaak zijn er bij grote sportevenementen verschillende promoties beschikbaar. Hierbij kun je denken aan verhoogde odds of een apart betting toernooi. Om altijd op de hoogte te blijven van de beste Circus promoties, doe je er goed aan om de promoties pagina van Circus regelmatig te bezoeken. Ook kun je in je account aangeven of op de hoogte gehouden wilt worden van promoties en acties. Dan mis je nooit meer een Circus bonus.

Tenslotte is er ook nog een manier om je voetbalkennis te belonen. Er is namelijk een Circus Betting toernooi waarbij de beste voorspeller een mooi geldbedrag kan winnen. Er zijn dus veel verschillende sportsbook bonussen en dat verzacht de pijn van het vele rondspelen toch wel weer wat.

€ 250 freebets Circus

Circus Bonus Conclusie

Circus biedt één van de hoogste bonussen van Nederland aan met een welkomstbonus van € 250,00. Toch is de bonus net even wat minder mooi als je de voorwaarden leest. Het maximale bonusbedrag hangt af van je stortingsbedrag en vervolgens krijg je voor elke keer dat je € 20,00 inzet op odds van minimaal 1.60 een gratis bet van € 10,00. Daar valt op zicht nog wel mee te leven. Wat echter een stuk lastiger is om te accepteren is dat je eventuele winsten uit je freebets wel nog even dertig keer moet rondspelen voordat je het bedrag kan laten uitbetalen. Wat dat betreft zijn er bij de Nederlandse bookmakers toch wel betere gratis wedden bonussen te vinden.

Hoewel de bonus niet top is, maken de vele extra bonussen, het spelaanbod en de quoteringen een hoop goed. Vandaar dat we je toch ook gewoon aanraden om je bij Circus aan te melden, al is het alleen maar voor het interessante loyalty programma.

Cricus promoties

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Circus Bonus FAQ

Is er een Circus Sport bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Er staat een welkomstbonus tot wel € 250 voor je klaar bij Circus. Je totale bonus wordt bepaald op basis van je stortingsbedrag. Vervolgens krijg je voor elke € 20 die je inzet in het sportsbook op odds van 1.60 een freebet van € 10,00. Dat gaat net zo lang door tot je jouw stortingsbedrag aan freebets hebt ontvangen.

Wat is de rondspeelvoorwaarde voor de Circus welkomstbonus

De winst uit de gratis weddenschappen die je krijgt als Circus welkomstbonus dien je dertig keer rond te spelen. Na het inzetten van € 20,00 krijg je een freebet van € 10,00. Die moet je eerst binnen zeven dagen inzetten en de winst die je pakt is niet gelijk opneembaar. Nadat je de winst 30x hebt ingezet kun je vrij over je resterende winst beschikken. De rondspeelvoorwaarde is dus 30x.