Circus

Circus Bonus

De Circus Bonus bestaat uit Free bets van 100% tot maximaal € 250, € 5 gratis bij de aanmelding en € 5 gratis bonus zonder storting door het valideren van je GSM nummer. De Free bets speel je vrij door je gestort bedrag rond te spelen, afhankelijk daarvan ontvang je je Free Bets. Weddenschappen met odds van 1.50 tellen mee. Deze Free Bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten op weddenschappen naar keuze. De 10 euro gratis speel je vrij door deze 30x in te zetten op 1.60+ odds. Je hebt ongelimiteerd de tijd en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk.

Circus Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 250 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 1x gestort ★★
4. Quotering: 1.50 ★★★
5. Tijdsduur: onbeperkt ★★★
Beoordeling 8/10
Circus Logo Klein 

De Circus Stortingsbonus is 100% tot max € 250 en krijg je door je storting rond te spelen op weddenschappen van 1.50. Zodra dit volledig is gebeurd, ontvang je je Free Bets.  Direct na de validatie van je account, ontvang je € 5 bonus. Ten slotte kun je ook nog naar je account gaan, klikken op jouw gegevens en je telefoonnummer valideren. Je ontvangt een sms met een bevestigingscode en als je deze ingeeft krijg je nog eens € 5 gratis bonus in je account. In totaal maakt dit € 260.

Free Bets Circus 250

Bookmaker Bonus Overzicht 

Circus Bonus Voorbeeld

Afhankelijk van je gestort bedrag, krijg je Free bets ter beschikking. Stel dat je € 10 stort, dan ontvang je € 10 Free Bets. Stort je € 250 dan ontvang je €250 aan Free bets. Speel deze 250 euro rond op een weddenschap van minstens 1.50. Je kan het bedrag van 250 euro opdelen in verschillende weddenschappen en ook dit telt mee voor het totaal aan Free Bets. Free Bets plaats je nadien op een weddenschap naar keuze en dit met odds naar keuze.

Circus Bonus Conclusie

De Circus Bonus heeft voor en nadelen. Allereerst is het natuurlijk een groot voordeel dat je € 10 cadeau krijgt zonder storting te maken. De stortingsbonus is met 100% en € 250 van zeer goed niveau. Ook het feit dat je weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen is zeer positief.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie