Circus Storten

Als je succesvol een Circus account hebt aangemaakt hoef je alleen nog te storten om te kunnen beginnen met wedden. Er zijn verschillende stortingsmogelijkheden bij de bookmaker mogelijk waardoor het makkelijk is om geld op je account te zetten. We zullen je op deze pagina de verschillende mogelijkheden voor het storten bij Circus toelichten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je opties te bekijken op de website van Circus zelf. Dat kun je doen door op een van de links op deze pagina te klikken. Als je eerst liever wat meer leest over de betalingsmogelijkheden ben je hier aan het juiste adres.

Storten bij Circus

De keuze bij Circus als het om storten aankomt is reuze. Je kunt verschillende prepaidkaarten gebruiken maar ook met Bancontact is gewoon mogelijk. Bij Circus is er goed nagedacht over de stortingsmogelijkheden en er zijn bewust veel verschillende opties gegeven. Na Bancontact kun je ook met Hipay storten en ook als je een creditcard hebt kun je bij Circus terecht,

Bij de meeste stortingen kun je direct over het saldo beschikken. Met zowel credit card stortingen, Ogone, Hipay, Bancontact en Paysafe staat het bedrag binnen enkele seconden op je account. Enkel een betaling met een bankoverschrijving duurt wat langer maar dat heeft met name te maken met de verwerkingstijden van de bank. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je bij deze bookmaker geen geschikte stortingsmethode kunt vinden. Er zijn er namelijk veel beschikbaar. Na het Circus inloggen staan er dus tal van stortingsmogelijkheden voor je klaar. Wel ontbreekt Paypal maar je houdt genoeg opties over

Circus Visa / Mastercard

Met een Visa of Mastercard kun je gewoon terecht bij Circus. Je geld staat direct op je rekening en je kunt binnen een paar tellen al beginnen met spelen

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 5.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Circus Bancontact

Misschien wel de meest populaire stortingsmethode voor Belgen is Bancontact. Het is dan ook geen verrassing dat je met Bancontact ook kunt storten bij Circus. Dit doe je gemakkelijk via de website van Circus.

 • Minimum storting: € 10 
 • Maximum storting: € 5.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

betalingsmiddelen circus

Circus PaysafeCard

PaysafeCard groeit net als Moneyclic, Neosurf en Cashlib flink aan populariteit. Deze prepaid kaarten worden steeds meer gebruikt en dat komt met name door het feit dat je privacy gewaarborgd blijft. Je koopt een prepaid kaart of voucher aan online of in een winkel en kan direct een saldo overschrijven. Net als bij creditcards staat het bedrag direct op je saldo. Let er wel op dat sommige prepaidkaarten een transactiefee rekenen en dat er een lagere maximale storting mogelijk is in veel gevallen.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 1.000
 • Stortingsduur: Direct

Conclusie Circus Storten

Storten bij Circus is vrij gemakkelijk Er zijn veel verschillende mogelijkheden om geld op je account te zetten en in de meeste gevallen is er vrijwel geen verwerkingstijd. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met wedden. Alleen bij een traditionele bankoverschrijving is de verwerkingstijd wat langer maar dat is niet te wijten aan Circus zelf.

Er is geen hoge instap want met al € 10 kun je beginnen te wedden bij Circus. Over het algemeen is het maximale stortingsbedrag €5.000 maar bij prepaidkaarten ligt dit op €1.000. Het is makkelijk dat je bij Circus op allerlei manieren terecht kunt om je storting te maken. Als we echt kritisch gaan kijken is Paypal wel een gemis maar er zijn genoeg alternatieven.

Is er een Circus Welkomstbonus?
Welkomstbonussen zijn momenteel niet toegestaan in Belgie en bij Circus vind je er dan ook geen enkele terug. Dit gat wordt momenteel opgevangen door verschillende interessante toernooien, verhoogde odds en loyalty prijzen. Dit zijn dus wel wedbonussen maar geen welkomstbonussen.

> Ga naar Circus Review

FAQ - Alles over Circus storten

Hoe kan ik bij Circus storten?

Of je nu met een creditcard, Bancontact of prepaidcard wilt betalen, het is allemaal mogelijk bij Circus. Je vindt hier een compleet arsenaal aan betalingsmogelijkheden waarbij in onze ogen alleen Paypal nog aan ontbreekt. Ogone, Hipay, Skrill en Paysafe zijn wel gewoon mogelijk en dat zorgt ervoor dat er vast wel een optie is om te storten bij Circus.

Kan ik bij Circus met iDEAL storten?

Circus is op dit moment niet acief op de Nederlandse markt en biedt daarom ook geen iDEAL aan. Bancontact, de Belgische variant van iDEAL is hier wel mogelijk. Als je liever met iDeal wilt storten kun je altijd een bookmaker uitkiezen uit ons Nederlandse bookmaker overzicht.

Is er een Circus stortingsbonus?

Stortingsbonussen zijn niet aanwezig bij Circus maar er zijn wel andere promo’s die aantrekkelijk zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Circus Club  en krijg je elke maand de keuze om een gift box te openen. Hoe hoger je status bij Circus is hoe groter de prijzen worden. Buiten deze loyaliteitsprogramma’s zijn er ook nog verschillende tournaments waarbij je ook het nodige kan winnen.  Circus doet er alles aan om het wedden interessant te houden. Ondanks het feit dat er geen stortingsbonus is bij deze bookmaker is het wel mogelijk om in de prijzen te vallen.