Circus Aanmelden

Wil jij graag wedden bij Circus maar wil je eerst weten hoe je er dient aan te melden? Dan is dit artikel alles wat je nodig hebt. We bespreken de diverse stappen die je moet doorlopen om een account te maken bij deze bookmaker en hoe je jouw eerste weddenschappen kunt plaatsen.

Je kunt je ook gelijk aanmelden bij Circus. Zoals je verder op deze pagina kunt lezen is het aanmelden een fluitje van een cent. Als je liever gelijk naar Circus gaat hoe je alleen de onderstaande link te volgen.

registratieformulier bij Circus

Hoe registreer je je bij Circus?

  • Het aanmaken van je account bij Circus is erg gemakkelijk. Zodra je op de homepage van Circus komt zie je al gelijk een grote witte knop waarin met groene letters “REGISTREER” staat. Er zal een venster openen waarin je jouw persoonlijke gegevens dient in te vullen.
  • In stap 1 vul je jouw identiteitsgegevens in. Je voornaam, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats dienen te worden ingegeven alsook je Rijksregisternummer.
  • Stap 2 betreft je persoonlijke gegevens. Dit vul je in hetzelfde scherm in, enkel aan de rechterkant. Het gaat hierbij om je straat en huisnummer, postcode, stad, e-mail adres en je telefoonnummer.
  • Het is tijd om iets naar beneden te scrollen en je inloggegevens mee te delen in stap 3. Kies een pseudo en wachtwoord. Logischerwijs dien je ook het wachtwoord ook nog eens te bevestigen met een extra veld.
  • Als je een vriendschapscode of promotiecode van Circus hebt, vul je die in onder het kopje ‘promoties’.
  • Circus biedt zowel casinospellen, als Dice Spellen en sportweddenschappen aan. Bij je registratie kun je kiezen welke spellen je wilt spelen door een selectie aan te vinken. Let even op dat als je sport niet selecteert je niet in staat zal zijn om te wedden op sport.
  • Nu hoef je alleen nog te bevestigen dat je akkoord gaat met de voorwaarden, het privacy beleid en dat je achttien jaar of ouder bent en is je registratieproces klaar en klik je op valideer.
  • Onthoud dat je een email ontvangt waarin je gevraagd wordt om je inloggegevens te bevestigen. Als je dit hebt gedaan kun je beginnen te spelen bij Circus.

alle betalingsmehodes van Circus

Geld storten bij Circus

Als je registratie voltooid is heb je de mogelijkheid om de website verder te verkennen maar ook om direct geld te storten. De verschillende betaalmethodes zie je op de homepage in de footer. Je kunt hier storten met:

  • HiPay, Bancontact, Payconiq, Visa, Mastercard, Neosurf, Skrill, Moneyclic, Cashlib en PaySafeCard.

Circus biedt geen Trustly wedden aan, maar heeft dus tal van andere mogelijkheden zoals je hierboven ziet. Wil je meer lezen over het storten bij Circus en andere voordelen van het spelen bij deze bookmaker? Lees dan een onze Circus review door.