Bwin Klantenservice

Als Nederlandse klant kan je momenteel je helaas niet aanmelden bij Bwin. Wel leuk is dat er andere Bookmakers Nederland zijn waar je jezelf bij kan gaan registreren voor een Bookmaker bonus. Belgen kunnen wel terecht bij Bwin.

Als een van de meest populaire bookmakers vind je natuurlijk ook een Bwin Helpdesk online. Wij gaan je de verschillende kanalen presenteren, waarop je de bookmaker kunt contacteren. Zo is er een uitgebreid FAQ, klantenservice via telefoon en e-mail en nog meer. Als je naar beneden scrollt vind je ook nog informatie over de fantastische bonus, die bij Bwin op je wacht en wat algemene informatie. Heb je nu al zin om naar Bwin te gaan? Dat kan, volg gewoon de onderstaande link!

Bwin promotie – Win 2 tickets voor Anderlecht vs Standaard

Bij Bwin kun je nu 2 tickets winnen voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Standaard als je bovenaan het klassement eindigt. Elke weddenschap van 5 euro telt mee voor de score, sta je aan het eind bovenaan dan win jij die tickets. Speel mee door op de onderstaande afbeelding te klikken!

Bwin promotie Anderlecht - Standaard
  1. Speel met de Bwin Opt-in
  2. Plaats weddenschappen met een minimale inzet van € 5 op voetbal.
  3. De kansen van al  je  winnende  weddenschappen  worden opgeteld om je score te geven en je ziet je positie in het  klassement.
  4. De winnaar krijgt 2 tickets voor Anderlecht vs Standaard

Bwin Klantenservice Algemeen

Helemaal aan de bodem van de homepage vind je de buttons ‘help’ en ‘contact’.  Indien je op contact klikt, word je doorgestuurd naar de supportpagina van de bookmaker. Helemaal bovenaan kun je een thema kiezen, waarbij je hulp nodig hebt. Daaronder vind je een kleine keuze van vragen in het FAQ. Indien je hier geen antwoord vindt op je vraag, kun je bovenaan op ‘help’ klikken, hier vind je een nog veel uitgebreider keuze aan vragen.

Onder de FAQ vind je ook nog een contactformulier van de Bwin klantenservice. Indien je dit kiest, krijg je dan een antwoord via e-mail. De Bwin Helpdesk kun je echter ook direct via e-mail contacteren. Dan duurt het 24 tot 48 uur alvorens antwoord komt. Ontdek het mailadres en telefoonnummer verder op onze pagina. Je kan hen ook rechtstreeks bezoeken via een knop op de afbeelding.

bwin klantenservice contacteren
Bwin klantenservice (gegevens: januari 2022)

Bwin FAQ

Op de supportpagina van de bookmaker vind je de FAQ – vaak gestelde vragen. Dit zijn heel algemene vragen, die je normaal in het begin hebt. Vragen zoals hoe je een wachtwoord kunt recupereren of hoe je toegang to je account krijgt. Dit zijn maar enkele vragen, maar natuurlijk kun je nog veel meer informatie bij de bookmaker vinden. Deze faq-lijst is enorm uitgebreid, je vindt zowat alle info erin terug.

Klik je op help bovenaan in het menu, dan vind je nog veel meer vragen. Aan de linkerkant vind je de belangrijke topics, zoals live wedden, wedregels, mobiele sportweddenschappen en nog meer. Klik je hierop, dan wordt er aan de rechterkant een lijst met vragen geopend. Helemaal aan de rechterkant vind je dan het antwoord. Wil je liever zelf een oplossing zoeken voor je probleem? Gebruik dan de FAQ of de helppagina van Bwin om je antwoord te vinden.

Vaak gestelde vragen bij bookmaker Bwin

Bwin Mail

Wil je de bookmaker direct via de homepage bereiken, dan kun je het contactformulier gebruiken. Hierbij moet je alleen je voor- en achternaam en e-mail doorgeven. Daarna kun je een bericht achterlaten voor Bwin. Verstuur dus een bericht en wees zo specifiek mogelijk. Of contacteer de bookmaker direct via e-mail. Ook dit is mogelijk, via het adres support.nl@bwin.be. Indien je direct een mail stuurt is het ook weer belangrijk, om je vraag of probleem zo duidelijk mogelijk te beschrijven. De medewerkers doen hun best om je binnen de 24 – 48 uren een antwoord te sturen. Met een beetje geluk heb je zelfs binnen het uur een antwoord op je vraag.

Bwin Telefoon

Ook telefonisch contact met de bookmaker is een populaire methode, om de Bwin klantenservice te contacteren. Het telefoonnummer is +3222900224. Deze service is 7 dagen per week en door het hele jaar beschikbaar. Echter enkel tussen 12 en 20 uur. Heb je buiten deze uren een vraag? Dan is het misschien best om de bookmaker via e-mail te contacteren of zelf een antwoord te zoeken in de FAQ. Heel leuk is dat bij Bwin zowel de website als ook de klantenservice beschikbaar is in het Nederlands. Dat is alvast een groot pluspunt.

Bwin Live Chat

De beste manier om met Bwin contact op te nemen is volgens ons toch nog altijd de Bwin live chat functie. Via deze geweldige Bwin livechat kan je meteen vragen stellen aan een customer service medewerker die je zo snel mogelijk in real time kan helpen. Onze ervaringen met de Bwin Chat waren altijd positief, en buiten af en toe een kleine wacht tijd op piek uren (voornamelijk bij grote wedstrijden) hebben wij absoluut niets negatiefs te zeggen over de live-chat Bwin. Heb je graag een snelle, vriendelijke service? Dan zit je hier zeker goed! Uiteraard is de Bwin live chat ook beschikbaar volledig in het Nederlands.

Bwin Klantenservice Conclusie

Bwin contact is mogelijk via verschillende kanalen. Zo kun je via de supportpagina een bericht sturen naar de klantenservice. Of je contacteert de bookmaker direct door een e-mail te sturen. Natuurlijk kun je ook de telefonische klantenservice van Bwin contacteren. Dit is leuk omdat je dan direct een oplossing voor je probleem kunt krijgen. In de meeste gevallen heb je binnen de 24 uren een antwoord op je vraag. Ben je liever zelf op zoek naar een oplossing? Dan wachten er met de vaak gestelde vragen en nog meer vragen op de helppagina twee mogelijkheden op je. Zoek hier gewoon de antwoord voor je vraag. Voor ons is de Bwin klantenservice een heel gebruiksvriendelijke service!

Bwin Algemene Informatie

Bwin is een bookmaker, die bij Belgische spelers heel populair is. Naast de vele promoties rond de grootste sportieve evenementen wacht er ook een interessante bwin bonus op je. Met een maximum bedrag van € 120 profiteer je van je eerste storting. Dit is een bedrag met een percentage van 100% van je storting. Er zijn dus naast de heel goede klantenservice nog meer reden om bij de bookmaker te bwin wedden. Dit is dus hét moment om aan de slag te gaan bij de bookmaker, een eerste keer te storten en van dit aanbod te profiteren!

> Ga naar Bwin Review

Bwin Contact

Wat is het Bwin telefoonnummer?

Bwin bellen kan snel via het telefoonnummer 02 290 02 24 vanuit België. Let op want het is echter geen gratis nummer. Zoals alle nummers die met 02 beginnen en in de regio Brussel liggen, is dit een gewoon Belgisch telefoonnummer. Dit houdt dus dezelfde kosten in als eender welke andere vaste lijn. Vanuit het buitenland naar Bwin bellen kan via +3222900224.

Hoe stuur ik een mail naar Bwin?

De klantendienst van Bwin is ook te bereiken via email. Ben je echter op zoek naar een mailadres van Bwin, dan kunnen ook wij je daar niet bij verder helpen. Wel kunnen we je vertellen hoe je hen dan wel kan mailen. Op de site van Bwin onderaan, ga je naar Help & Contact. Vervolgens klik je op de vraag die het nauwst aansluit bij je zoekopdracht. Scroll naar onder, en klik op ‘do you need more help?’ – Yes! Daar kan je voor de optie ‘Bwin e-mailen’ kiezen, en krijg je het contactformulier. Hier kan je Bwin contacteren.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Bwin?

Bwin beschikt over een Belgische licentie via de Belgische Kansspelcommissie. Het merk wordt beheerd door CKO Betting N.V.  en is gevestigd in Kursaal-Oosthelling 12, 8400 Oostende, België. Concreet betekent dat ook dat Bwin samenhangt met het Casino van Oostende, een van de meest bekende gokhallen van het land.