Bwin Bonus

De Bwin Bonus is een zeer interessante stortingsbonus van 100% tot € 120 voor nieuwe klanten. Je hoeft voor het vrijspelen van de Bwin Bonus slechts 3x je stortings- en bonusbedrag rond te spelen en dit kan reeds op weddenschappen met een quotering van 1.40 of hoger. Daarnaast heb je hiervoor ook nog eens 90 dagen de tijd!

Bwin Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 120 ★★★ 
2. Bonus %:
 200% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x storting
3 x bonus
★★★
4. Quotering: 1.40 ★★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 10/10
Bwin Klein Logo 

Nu aanmelden en € 120 Bonus ontvangen

Om van de Bwin Welkomstbonus te profiteren dien je na je aanmelding een storting te maken en vervolgens ontvang je direct een 100% bonus tot € 120. Graag willen wij je erop wijzen dat wanneer je een storting maakt met Neteller, Skrill of een PaySafeCard je niet kunt profiteren van de bonus. Nadat je bonus is vrijgespeeld, kun je wel een volgende storting met een van deze kanalen maken. Storten bij Bwin kan reeds vanaf een bedrag van € 10!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Visa/Mastercard, Maestro, PayPal, Diners, Ewire of Kalixaof
Bwin Bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Bwin Bonus Voorbeeld

Zoals bovenstaand aangegeven is de Bwin Welkomstbonus een stortingsbonus van 100% tot € 120. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld € 120 stort je direct € 120 gratis bonusgeld ontvangt. De Bwin Bonus Voorwaarden zijn zo dat je 3x de waarde van je storting en bonus dient in te zetten voordat je bonusgeld is omgezet is in echt geld dat je kunt uitbetalen. Als je in totaal in dit voorbeeld € 720 inzet is je Bwin Welkomstbonus vrijgespeeld. Al je inzetten op quoteringen van 1.40 hoger tellen mee. In totaal heb je 90 dagen de tijd om je bonusgeld vrij te spelen.

Bwin Bonus Conclusie

Het bonusbedrag van € 120 is van goede waarde en de 100% al helemaal goed. De Bwin Bonus Voorwaarden zijn daarnaast bovengemiddeld goed. Het slechts 3x hoeven rondspelen van je stortings- en bonusbedrag is zeer flexibel. Ook een rondspeel quotering van 1.40 en een tijdsduur van 90 dagen zijn zeer aantrekkelijk. Je kan verder met de Bwin Welkomstbonus inzetten op alle weddenschappen naar keuze. Een score van 10 is dan ook zeer zeker op zijn plaats.

Nu aanmelden met € 120 Bonus Bwin Bonus

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie