bwin

Bwin Bonus

Belgische bookmakers mogen sinds 1 maart 2020 geen bonussen meer aanbieden. Deze aanbieding is dus niet meer geldig. Gelukkig heeft Bwin wel een degelijk sportsbook. Ontdek er alles over in de Bwin review, of meld je meteen aan. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor bookmaker Betcity. Je profiteert daar ook meteen van de Betcity Bonus

 

 

De Bwin Bonus is een zeer interessante storting bonus van 100% tot € 120 voor nieuwe klanten. Je hoeft voor het vrijspelen van de Bwin Bonus slechts 3x je bonusbedrag rond te spelen en dit kan reeds op weddenschappen met een quotering van 1.40 of hoger. Daarnaast heb je hiervoor ook nog eens 90 dagen de tijd!

Bwin Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 120 ★★★ 
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x bonus ★★★
4. Quotering: 1.40 ★★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 10/10
Bwin Klein Logo 

Om van de Bwin Welkomstbonus te profiteren dien je na je aanmelding een storting te maken en vervolgens ontvang je direct een 100% bonus tot € 120. Graag willen wij je erop wijzen dat wanneer je een storting maakt met Neteller, Skrill of een PaySafeCard je niet kunt profiteren van de bonus. Nadat je bonus is vrijgespeeld, kun je wel een volgende storting met een van deze kanalen maken. Storten bij Bwin kan reeds vanaf een bedrag van € 10!

Bwin bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Bwin Bonus Voorbeeld

Zoals bovenstaand aangegeven is de Bwin Welkomstbonus een stortingsbonus van 100% tot € 120. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld € 120 stort je direct € 120 gratis bonusgeld ontvangt. De Bwin Bonus Voorwaarden zijn zo dat je 3x de waarde van je bonus dient in te zetten voordat je bonusgeld is omgezet in echt geld dat je kunt uitbetalen. Als je in totaal, zoals in dit voorbeeld, € 360 inzet is je Bwin Welkomstbonus vrijgespeeld. Al je inzetten op quoteringen van 1.40 hoger tellen mee. In totaal heb je 90 dagen de tijd om je bonusgeld vrij te spelen.

Bwin Bonus Conclusie

Het bonusbedrag van € 120 is van goede waarde en de 100% is gemiddeld. De Bwin Bonus Voorwaarden zijn daarnaast bovengemiddeld goed. Het slechts 3x hoeven rondspelen van je bonusbedrag is zeer flexibel. Ook een rondspeel quotering van 1.40 en een tijdsduur van 90 dagen zijn zeer aantrekkelijk. Je kan verder met de Bwin Welkomstbonus inzetten op alle weddenschappen naar keuze. Een score van 10 is dan ook zeer zeker op zijn plaats.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie