Bwin Wedden

Bwin is sinds 1997 een van de meest populaire bookmakers. Op deze pagina gaan we je even vertellen over het aanbod aan sportweddenschappen. Je vindt er een groot aantal verschillende sporten, maar daarnaast ook bijvoorbeeld een interessant aanbod aan liveweddenschappen. Vele sportieve evenementen zijn ook via je mobiel apparaat beschikbaar. Wil je nu meteen je best doen bij Bwin gokken? Dan klik je gewoon op deze button of lees eerst onze Bwin Ervaringen.

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Bwin?

Circa 45 verschillende sporten worden er bij bookmaker Bwin aangeboden. Voetbal, basketbal, wielrennen of tennis horen hier natuurlijk bij. Maar daarnaast biedt de bookmaker je ook enkele specials. Zo kun je op dit moment al weddenschappen plaatsen op de Olympische zomerspelen in 2020 of de Olympische winterspelen 2022. Daarnaast kun je onder meer op de winnaars van TV-shows of de winnaar van de Oscars wedden. Ongeveer 70.000 sportweddenschappen worden je op elk moment aangeboden. Je hebt dus keuze zat! Een heel groot pluspunt bij Bwin is het grote aantal promoties voor sportieve evenementen, die beschikbaar zijn.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Het aantal selecties per wedstrijd is ook bij deze bookmaker heel afhankelijk van het sportieve evenement, waarop je wilt wedden. Voor een gemiddelde voetbalwedstrijd uit een van de grotere Europese competities vind je meestal een aantal selecties tussen 100 en 130. Daardoor heb je keuze zat en dit is net iets hoger dan het gemiddelde bij andere bookmakers. Als je buiten de sport kijkt, vind je ongeveer 40 verschillende selecties op de winnaar van de verkiezingen voor de volgende president in de VS 2020. Waar je ook op zoek naar bent, je vindt het hele jaar interessante sportieve evenementen met veel selecties bij Bwin.

Bwin Live Wedden

In het menu bovenaan de pagina vind je naast alle sportweddenschappen ook een button, waar je live kunt wedden. Klik je hierop, dan wordt er een overzicht geopend van alle wedstrijden, die live worden aangeboden. Daarbij is er een heel leuk menu bovenaan. Helemaal links zie je een overzicht van je favorieten – markeer dus wedstrijden van je lievelingsploeg als favorieten, zodat je met maar een klik op de wedstrijd kunt storten. Net daarnaast zie je de meest populaire wedstrijden – hier vind je dus vooral voetbal, tennis of volleybal.
Op dit moment worden er verschillende sporten live aangeboden. Bwin gokken laat je wedden op voetbal, tennis, volleybal, handbal, tafeltennis en badminton. Hierbij is het vaak zo, dat er vooral voor voetbal en tennis een groot aantal selecties op wedstrijden beschikbaar is. Als we het over tafeltennis of badminton hebben, kan het ook eens gebeuren, dat je enkel op de winnaar van een wedstrijd kunt wedden. Wed nu live, kies je favoriete wedstrijden – en gebruik zeker ook de Bwin livestream. Kijk ook eens naar de fantastische Bwin App.

Live wedden met de live alerts van bookmaker Bwin

Bwin livestream

Op elk tijdstip van de dag is het ook mogelijk, om wedstrijden te streamen. Hiervoor moet je ingelogd zijn in je account. Klik je nu op live streams, dan zie je alle wedstrijden, die je live kunt volgen. Door op het ‘play’ symbool te klikken, volg je de wedstrijd van je favoriete ploeg dus live. In het overzicht kun je zelf kiezen, welke quoteringen je wilt zien. Kies daarvoor aan de rechterkant van een wedstrijd in het dropdown-menu het type weddenschap, dat je het liefst plaatst.

Bwin Wedden Aanbod Conclusie

Bij Bwin wedden zien we meteen in het begin, dat er een heel grote keuze aan verschillende sporten bestaat. Hier moeten we wel relativeren, dat er soms op minder populaire sportieve evenementen maar enkele selecties voor weddenschappen beschikbaar zijn. Echter vind je over het algemeen de meest belangrijke sportieve evenementen tijdens het hele jaar bij de bookmaker terug. Daar komt ook nog eens het uitgebreide aanbod aan liveweddenschappen bij, waardoor je op elk moment kunt ingrijpen in een wedstrijd. Dit is zeker in combinatie met de Bwin livestream een heel groot pluspunt. Volg dus de wedstrijden uit je favoriete competitie live, plaats je weddenschappen en win. Daarnaast wachten er nu ook nog een keer tot € 120 Bwin bonus op je. Voor je eerste storting krijg je 100% van je stortingsbedrag van de bookmaker!

Wed nu bij Bwin en win 120 euro voor je eerste weddenschap

> Ga naar beste bookmakers Nederland / Belgische Bookmakers