Unibet Uitbetalen

Voldoende geïnformeerd over Unibet storten via onze pagina? Dan is het nu tijd om informatie te verkrijgen over het uitbetalen. We laten je weten welke opties er voor uitbetalen zijn. Er bestaan talrijke methodes om online te betalen. Elke methode heeft een eigen minimaal en maximaal bedrag alsook duur van het uitbetalen.

Daarnaast geven we je ook door wat het kost om uit te betalen. Dan vind je hier in elk geval ook nog de informatie omtrent het uitbetalen bij bookmaker Unibet. Daarbij vertellen we je welke methodes beschikbaar zijn, hoe lang het duurt om uit te betalen en wat de kosten voor een uitbetaling zijn. We gaan dus aan de slag met het uitbetalen.

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen bij Unibet?

Alvorens een uitbetaling te kunnen aanvragen bij de bookmaker, moet je jouw cash balans opvragen. Dit doe je door op de pagina Geld opvragen te gaan en de instructies te volgen. Het is heel belangrijk om te weten dat het alleen mogelijk is om via deze rekening geld te laten uitbetalen. Daarnaast kiest de bookmaker automatisch dezelfde methode voor de uitbetaling die je hebt gebruikt om geld te storten. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te storten of uit te betalen. Kies dus de methode voor storting waarmee je het liefst ook geld wilt laten uitbetalen. De interne verwerking van uw opvraging bij Unibet kan ook nog een keer tot 24 uur duren. Let daar dus op als je probeert om de tijdsduur van een uitbetaling te berekenen. Onder de afbeelding vind je een overzicht van de verschillende methodes voor uitbetaling.

Unibet biedt je een heel hoge veiligheid bij het online wedden
Veilig uitbetalen bij Unibet gebeurt dankzij deze controleorganen

Visa, Mastercard

Unibet laat je via Visa en Mastercard uitbetalen. Hierbij is de maximale uitbetaling relatief hoog met 50.000 euro en er zijn geen transactiekosten eraan verbonden. Echter kan het 1-3 werkdagen duren, voordat het geld is getransfereerd. Met € 15 is het minimale bedrag net iets hoger dan bij andere methodes.

 • Minimum uitbetaling: € 15
 • Maximum uitbetaling: € 50.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 1-3 werkdagen

Skrill / Neteller / Webmoney

Naast Skrill en Neteller biedt Unibet met Webmoney nog een derde e-wallet als methode. Keuze zat dus. De maximale uitbetaling ligt met 13.000 euro iets lager dan bij enkele andere methodes. Echter heb je het geld binnen 12 uur op je account. Dit is dus een heel groot pluspunt.

 • Minimum uitbetaling: € 15
 • Maximum uitbetaling: € 13.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: <12 uur

Trustly

Voor wedden met Trustly biedt bookmaker Unibet nog een alternatief voor bankoverschrijvingen. Via Trustly kun je direct naar je bankrekening laten uitbetalen. Hiermee zijn geen transactiekosten verbonden. Het duurt wel 3-5 werkdagen en het maximale bedrag is met 10.000 € niet bijzonder hoog. Dat is misschien de reden waarom Unibet is gestopt met Trustly. Voorheen geldden volgende bedragen.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 3-5 werkdagen

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is een van de traditionele en veilige methodes om geld te laten uitbetalen. Bij Unibet duurt dit 3-5 werkdagen, wat vrij lang is. Echter is er geen maximaal bedrag voor uitbetalingen via bankoverschrijving. Er zijn ook geen kosten mee gemoeid.

 • Minimum uitbetaling: € 15
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 3-5 werkdagen

Direct Banking

Bij Direct Banking zijn er ook geen kosten. Unibet laat je direct via je account naar je bankrekening uitbetalen. Het maximale bedrag ligt hier hoger dan bij de meeste andere methodes – 100.000. Echter duurt het ook 3-5 werkdagen voordat het geld op je bankrekening zal staan.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: € 100.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 3-5 werkdagen
De veilige methoden waarmee bookmaker Unibet je laat uitbetalen
de Unibet uitbetalingsmethoden

Unibet 100% pre-match uitbetaling

Sinds kort kan je bij Unibet kiezen voor een terugbetaling van 100% als de wedstrijd nog niet begonnen is. Heb je toch spijt van je weddenschap en zijn de quoteringen nog altijd hetzelfde geen enkel probleem je kunt de weddenschap volledig terug laten betalen

 • Stel je hebt een weddenschap geplaatst van €10 met odds van 2.00, maar je hebt je bedacht.
 • Dan ga je vóór de aanvang van de wedstrijd naar die weddenschap.
 • Druk op de Cash Out knop en je krijgt je €10 terug indien de odds nog altijd hetzelfde zijn gebleven.

Unibet Uitbetalen Conclusie

Bij bookmaker Unibet is het via maar liefst 5 methodes mogelijk om geld uit te betalen. Dit is een weelde aan keuze die je niet vaak ziet bij bookmakers. Let er wel op dat de bookmaker automatisch geld gaat uitbetalen via de methode waarmee je geld hebt gestort. Daarnaast zijn er ook minimale en maximale bedragen voor het uitbetalen. Via Trustly en Direct Banking moet je tenminste 10 euro als bedrag kiezen. Voor alle andere methodes ligt dit bedrag nog iets hoger met 15 euro. Dit is net iets hoger dan bij enkele andere bookmakers. Maar zijn geen kosten verbonden met het uitbetalen. Let wel op de verschillende tijdsduur per methode. Wij vinden dat het uitbetalen bij Unibet heel goed is geregeld. Volg de link en profiteer mee!

FAQ - Alles over Unibet uitbetalen

Hoe kan ik me bij Unibet laten uitbetalen?

Unibet stelt verschillende methoden ter beschikking voor zowel stortingen als uitbetaling. Over het algemeen geldt de regel dat je zal worden uitbetaald via de methode, waarmee je de laatste keer stortte. Dit kan dus Bancontact zijn, maar net zo goed een van de verschillende ewallet-methodes. Voor uit te betalen zijn dat Neteller, Skrill en PayPal als voornaamste methoden. Indien dat niet mogelijk is, zal je uitbetaling gebeuren via bankoverschrijving.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Unibet ?

Het minimum bedrag dat je je bij Unibet kan laten uitbetalen, bedraagt 10 euro. Afhankelijk van de methode die je benut, kan dit echter meer worden. We bespreken al de mimimum en maximum bedragen voor uitbetaling bij Unibet hier in detail per methode op deze pagina.

Kan ik Ideal gebruiken voor Unibet uitbetalen?

Voorheen konden spelers vanuit Nederland zich eenvoudig aanmelden bij Unibet. Ze konden bovendien gebruik maken van de alomtegenwoordige methode, IDEAL. Momenteel worden er geen nieuwe Nederlandse klanten meer toegelaten, in lijn met de Kansspelwetgeving. Bovendien biedt Unibet niet langer IDEAL als methode tot uitbetalen aan. Ook Trustly kon voorheen wel, maar is inmiddels niet meer bij Unibet.


> Lees ons Unibet Review