Unibet Wedden

Weddenschappen plaatsen kun je bij elk van de Beste Bookmakers, die we je presenteren. En ook de grootste evenementen vind je bij de meeste bookmakers terug. Maar het aantal verschillende opties en andere functies verschilt van website tot website. Daarom kijken wij even naar het aanbod bij Unibet. We gaan het hebben over de verschillende sporten en het aantal keuzes, de quoteringen en de Cash Out functie bij de bookmaker. Over het algemeen is het heel attractief om bij Unibet weddenschappen te plaatsen. Heb je zin om zelf te kijken hoe het zit? Klik dan nu op de button.

WEDDEN BIJ UNIBET

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Unibet?

Bij Unibet vind je een hele resem aan verschillende sporten – het zijn er meer dan 35. Natuurlijk zijn er heel wat weddenschappen op het voetbal, basketbal, tennis en andere populaire sporten. Maar daarnaast vind je ook sporten op de Olympische Spelen, eSports of Schaken, Zelfs buiten de sport zijn er heel wat mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten – bijvoorbeeld op de politiek of op het album van het jaar. Maar zelfs als je alleen maar fan bent van 1 bepaalde sport vind je zeker een heel groot aantal weddenschappen met interessante quoteringen.

Ook voor weddenschappen op eSport wacht er een bonus bij Unibet

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Dit antwoord hangt af van de sport. Als we pakweg naar het voetbal kijken, vind je er een heel groot aantal selecties. Meestal vind je tenminste een 70-tal selecties, maar als het gaat over een belangrijke wedstrijd in een grote competitie is het ook mogelijk om 200 of 300 selecties voor een wedstrijd te vinden. Bij sporten, die bij ons niet zo populair zijn, vind je natuurlijk minder selecties. Wij denken bijvoorbeeld aan worstelen of honkbal. Als je een sport een beetje volgt kun je echter voor elk belangrijk evenement weddenschappen plaatsen. Wij vinden dit dus een heel interessant aanbod qua selecties.

Unibet Live Wedden

Je bent fan van een bepaalde ploeg en wilt die steunen. Echter ben je niet zeker over het resultaat voor de match. Ook hier is er een oplossing voor – plaats weddenschappen live. Hierbij kun je meteen reageren. Een groot aantal weddenschappen wordt ook in een live versie aangeboden. Let er op of je het icoontje voor live wedden naast een selectie ziet. Daarnaast kun je ook live uitcashen. Door de Cash Out functie van de bookmaker kun je ook tijdens een wedstrijd je weddenschap laten uitbetalen. Meer over deze functie zo meteen.

NU AANMELDEN

Profiteer van de Cash Out bij Unibet en zeker je winst nu af

Unibet Cash Out

Inmiddels is Cash Out een heel populaire methode geworden om een weddenschap uit te betalen. Tijdens een wedstrijd is het mogelijk om je weddenschap te laten uitbetalen. Hierbij wordt er rekening gehouden met het resultaat op dit tijdstip. Indien jouw weddenschap dus verliest, zul je minder geld krijgen dan je inzet. Echter kun je zo je verlies limiteren. In het geval dat jouw weddenschap net wint, krijg je meer geld aangeboden dan je inzet. Hierdoor kun je dus ook jouw winst beveiligen. Kies er dus voor om tijdens een wedstrijd de Cash Out functie te gebruiken om een wedstrijd nog spannender te maken en om voor de zekerheid te gaan.

Unibet Quoteringen

Het aanbod van Unibet qua weddenschappen is enorm – zeker op voetbal. Op dit moment wachten er ongeveer 40.000 verschillende weddenschappen op deze sport bij de bookmaker. Maar hoe zit het met de marges van de quoteringen? Deze liggen voor voetbal bij ongeveer 3,9%. Over het algemeen hanteert Unibet een marge van ca. 4,3%. Deze marge hoort niet tot de beste quoteringen maar is nog altijd behoorlijk goed. Vooral als je bedenkt hoeveel keuze je bij de weddenschappen hebt.

Unibet Wedaanbod Conclusie

Meer dan 35 verschillende sporten wachten nu op je bij deze bookmaker. Elke dag vind je er heel interessante quoteringen en speciale promoties. Vele wedstrijden bieden ook de mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook je winst verzekeren of het verlies limiteren door de Cash Out functie te gebruiken. Welke sport je ook het leukst vindt – je vindt zeker een groot aanbod bij de bookmaker.

> Ga naar Unibet Review