Livescore Bet app

Livescore ken je natuurlijk van die handige website en app waar je 24/7 de laatste tussenstanden kunt vinden, Nu weet je ongetwijfeld ook dat Livescore bet bestaat maar tot voor kort bestond er nog geen mobiele wed app. Dat heb je kunnen lezen in onze Livescorebet review. We kunnen je nu dus vertellen dat er behalve een mobiele website ook een mobiele iOS app en Android app zijn. Hoe goed die apps zijn zullen we bespreken op deze pagina, maar we kijken ook naar de Livescore Bet mobiele website. 

Livescore Bet Mobiele Website

Sinds de lancering van deze goksite in Nederland heeft Livescore Bet al een mobiele website. Als je dus liever geen speciale app download om te wedden op Livescore Bet, kun je, zoals bij alle andere bookmakers Nederland, gokken op de mobiele website. Die ziet er hetzelfde uit als de desktop versie en de mobiele app en is erg makkelijk in het gebruik. Je hebt een handig zoekscherm waarin je naar clubs en competities kunt zoeken en door het gebruik van meerdere menu’s is de mobiele site erg overzichtelijk. Hoewel je natuurlijk op een kleiner schermpje werkt, zijn er net zoveel weddenschappen te vinden als op de desktop versie. Met donkere kleuren en de bekende oranje accenten ziet de mobiele website er bovendien prachtig uit. 

Op de mobiele Livescore Bet website heb je verder alle functionaliteiten. Zo kun je inloggen, bij Livescore Bet storten en uitbetalen en natuurlijk ook direct wedden. In feite heb je geen app nodig, want alles staat ook op de mobiele site.

Livescore Bet:                                                                  Android             iOS           mobiel
App Download
Update
Storten
Uitbetalen

Livescore Bet App Downloaden

Livescore Bet heeft een app. Nu moet je wel opletten dat je niet de standaard Livescore app download, aangezien je daar alleen tussenstanden en uitslagen op kunt vinden. Dat is ook handig voor het wedden, maar je kunt er dus geen bets plaatsen. Je moet dus zoeken naar de Livescore Bet app. Het woordje Bet is dus erg belangrijk. Omdat er zowel aan app is voor Android toestellen als iOS systemen, bespreken we hieronder per besturingssysteem hoe je de Livescore Bet app kunt dowloaden.

Livescore Bet App Android

De Livescore bet Android App bestaat alweer even, maar is niet te vinden in de Google Play Store. Daar vind je namelijk geen apps waar je met echt geld kunt wedden. Daarom dat je om de LiveScore Bet App Android te downloaden naar de goksite zelf moet gaan. Het makkelijkst is om in het zoekscherm bij hulp en veelgestelde vragen “ app downloaden” te typen. Dan kom je gelijk uit bij de pagina met instructies om het installatieprogramma (APK) te downloaden. Geef toestemming om het bestand te installeren en ga akkoord als je eventuele veiligheidsmeldingen krijgt.

Zodra de app geïnstalleerd is kun je inloggen en direct wedden op de mooiste wedstrijden. In totaal duurt het hele proces niet langer dan een paar minuten. Je hebt zo 200 Mb aan vrije ruimte nodig, het installatiebestand is niet groter dan 64 Mb.

Livescore Bet App iPhone

Om de Livesore Bet iPhone app te downloaden kun je wel gewoon naar de App Store gaan. Daar aangekomen zoek je op Livescore Bet en je zult direct de applicatie vinden. Ook komt de reguliere Livescore app naar voren. Zorg er dus voor dat je de Bet app downloadt als je daadwerkelijk wilt wedden op sport.

Ook de iOS app laat je erg gemakkelijk je account beheren, storten en natuurlijk wedden. De lay-out is hetzelfde als de mobiele website en dat maakt het erg overzichtelijk. Ook live wedden doe je zonder probleem op de applicatie. Je kunt de Livescore Bet app alleen downloaden als je 18 jaar of ouder bent

Voor- en nadelen van de Livesore Bet app

  • Ruim opgezette  mobiele website en verschillende apps
  • Prachtig design
  • Handig zoekscherm
  • Live weddenschappen ook mogelijk
  • App voor Android en iOS
  • Goed te navigeren

Livescore Bet App Ervaringen

Je kunt je geluk niet op bij Livescore Bet. De desktop website is al mooi en overzichtelijk, maar de mobiele site en de diverse app zijn zelfs nog een stuk mooier. De mobiele ervaring bij deze bookmaker is dik in orde. Je kunt er erg makkelijk zoeken naar bepaalde clubs of competities en door de verschillende menu’s is zelfs het handmatige browsen erg simpel. De designs zijn goed, de knoppen precies groot genoeg en de apps laden razendsnel. Daarnaast krijg je ook nog een mooie Livescore Bet bonus als je je aanmeldt bij deze bookmaker. We zien eerlijk gezegd geen reden om niet mobiel te gaan wedden bij Livescore Bet.